Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-05@04:13:39 GMT

حضور ۲۵ هزار و ۶۴ فرهنگی جانباز در دستگاه تعلیم و تربیت

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۲۱۱۰۴

تعداد جانبازان فرهنگی شاغل در آموزش و پرورش، ۲۵ هزار ۶۴ نفر است که شامل ۲۷۰ جانباز ۷۰ درصد و بالاتر، ۹۹۹ جانباز ۵۰ تا ۶۹ درصد، ۷۸۵۳ جانباز ۲۵ تا ۴۹ درصد و ۱۵ هزار و ۹۴۲ جانباز تا ۲۵ درصد است.


به گزارش شریان نیوز،به نقل از دفاع پرس، وزارت آموزش و پرورش مزین به نام شهدای فرهنگی و دانش‌آموز است؛ انسان‌هایی که از خود گذشته تا کلاس‌های درس نسل آینده برپا باشد و ایران اسلامی سربلند بایسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این وزارتخانه مزین به نام ۴۹۷۶ شهید فرهنگی شامل ۴۸۴۶ مرد و ۱۳۰ شهیده زن، ۶۸۰ شهید تربیت معلم و ۳۵ هزار و ۸۱۴ شهید دانش‌آموز شامل ۳۳ هزار و ۸۷۲ شهید پسر و ۱۹۴۲ شهیده دختر است.

تعداد جانبازان فرهنگی شاغل در آموزش و پرورش ۲۵ هزار ۶۴ نفر است که شامل ۲۷۰ جانباز ۷۰ درصد و بالاتر، ۹۹۹ جانباز ۵۰ تا ۶۹ درصد، ۷۸۵۳ جانباز ۲۵ تا ۴۹ درصد و ۱۵ هزار و ۹۴۲ جانباز تا ۲۵ درصد است ضمن اینکه ۴۳۹۶ آزاده و ۵۲ هزار و ۳۰۶ رزمنده در این وزارتخانه حضور دارند.

تعداد کل جامعه ایثارگری شاغل در وزارت آموزش و پرورش شامل ۱۱۹ هزار و ۱۵۵ نفر است که تعداد ۳۴۷۳ همسر مراقب جانباز، ۱۶۰۲ همسر شهید، ۱۵ هزار و ۲۸۴ فرزند شهید، ۲۵۲ پدر شهید، ۱۶۳ مادر شهید، ۷۶۱۴ برادر شهید و ۹۰۰۱ خواهش شهید در این وزارتخانه به فعالیت مشغولند.

۲۹۲ مدرسه ایثارگران در کشور فعالیت می‌کند که تعداد ۴۰ هزار و ۱۶۲ دانش‌آموز در این مدارس به تحصیل می‌پردازند؛ تعداد مدارس شاهد نیز ۱۳۵۰ مدرسه است که حدود ۳۸۰ هزار دانش‌آموز مشغول به تحصیل هستند.

دسته بندیایثار و شهادت

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۲۱۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه آحاد جامعه به نوعی مخاطب دستگاه تعلیم و تربیت و وامدار معلمان هستند

 حسن بروشکی در جمع نمازگزاران جمعه زاهدان ضمن تبریک ایام هفته گرامیداشت مقام شامخ معلم اظهار داشت: معلم شخصیتی باعاطفه، مهربان، دلسوز و عاشق است که با تمام وجود به دانش آموزان خویش می‌بالد و مهرورزی می‌کند.

وی با اشاره به دیدار هزاران نفر از معلمان سراسر کشور با رهبر معظم انقلاب در سالروز شهادت شهید مطهری و روز معلم بیان داشت: مقام معظم رهبری انتظارات و مطالباتی را از دستگاه تعلیم و تربیت و معلمان مطرح نمودند که با جدیت و بهره‌گیری از همه فرصت‌ها و ظرفیت‌ها و به کارگیری توان مجموعه باید به عنوان اولویت‌های کاری در دستور کار همکاران فهیم فرهنگی اعم از ستادی تا صف قرار گیرد.

وی افزود: آنچه کار معلم را از دیگران متفاوت و متمایز می‌کند؛ هنر انسان سازی و تربیت انسان‌هاست که ذاتاً در وجود و در فکر و در ضمیر معلم نقش بسته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان ادامه داد: همه آحاد جامعه به نوعی جامعه هدف و مخاطب دستگاه تعلیم و تربیت و وامدار معلمانی هستند که در ساختن شخصیت آنان نقش آفرینی کرده و می‌کنند.

بروشکی بیان داشت: شرایط سخت جغرافیایی، پراکندگی مناطق و پهناور بودن استان کار را در برخی مناطق برای همکاران ساعی و صبورمان سخت و دشوار کرده؛ اما معلمان دلسوز و عاشق با روحیه جهادی و تلاشی بی‌وقفه برای دانش آموزان خود و تربیت و ساختن آنان از هیچ کوششی دریغ نکرده و نخواهند کرد.

وی گفت: در سال تحصیلی جاری معلمان سیستان و بلوچستان در کاری خیرخواهانه، خداپسندانه و جهادی مبادرت به تشکیل کلاس‌های تقویتی و بنیه علمی دانش آموزان در قالب طرح احیای پنجشنبه‌های آموزشی و اعتکاف‌های علمی نوروزی نمودند که در نوع خود کم نظیر است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان ادامه داد: آنچه انتظار دستگاه تعلیم و تربیت استان از عموم مردم و اولیا و خانواده‌ها به شمار می‌رود؛ همراهی، همفکری و مشارکت در برنامه‌ها و فعالیت‌های آموزشی و تربیتی فرزندان آنان است.

بروشکی گفت: هرگاه مردم در کنار اولیا مدرسه به نقش آفرینی پرداختند یقیناً نتیجه کار دوچندان رو به پیشرفت و تعالی بوده است.

وی با اشاره به تدوین سند ۵ ساله توسعه شاخص‌های آموزشی، تربیتی، فضاها، تجهیزات و نیروی انسانی در آموزش و پرورش استان اظهار داشت: در این سند به دنبال آن هستیم که ضمن درک صحیحی از شرایط موجود، نقشه راهی برای رفع خلا‌ها و چالش‌ها و ارتقاء شاخص‌های مختلف ترسیم و در برنامه‌ای ۵ ساله دستیابی به این اهداف محقق گردد.

گفتنی است: پیش از سخنرانی مدیرکل آموزش و پرورش استان برنامه میز خدمت اداره کل آموزش و پرورش به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم و با هدف پاسخگویی به سوالات و رفع مشکلات مراجعین در محل مصلای قدس نیز برگزار شد

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • مهارت آفرینی در بستر دستگاه تعلیم و تربیت باید فراهم شود
  • علم‌الهدی: تأمین معیشت کارگر بر همه مسؤولان ضرورت دارد
  • علم‌الهدی: تأمین معیشت کارگر برای همه مسؤولان ضرورت دارد
  • آموزش و پرورش بر مبنای سند تحول بنیادین اداره خواهد شد
  • معلم ستون فقرات دستگاه تعلیم و تربیت است
  • همه آحاد جامعه به نوعی مخاطب دستگاه تعلیم و تربیت و وامدار معلمان هستند
  • تأمین معیشت کارگر برای همه مسؤولان ضرورت دارد
  • هویت بخشی رسالت امروز معلمان است
  • همه دستگاه‌ها موظف به همکاری با آموزش و پرورش هستند
  • تشریح ۵ گام ارتقای تعلیم و تربیت اجتماعی