Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-06@23:19:00 GMT

رشت ، شهر بی شهردار

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۲۲۳۵۴

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ، 29 تیر 97 ، شصت و پنجمین  شهردار رشت، پس از 10 ماه سکان داری شهر باران، استعفای خود را به شورای اسلامی این شهر تقدیم کرد ؛ آنطور که روابط عمومی شهرداری رشت در آن زمان اعلام کرد : علت استعفای آقای مسعود نصرتی، انتصاب وی به سـِـمـَت معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان دهیاری ها و شهرداری های وزارت کشور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


البته شورای اسلامی شهر رشت پس از تشکیل جلسه ، 3 روز بعد ، علی بهارمست، معاون امور عمرانی و زیر بنایی شهرداری رشت را به عنوان سرپرست  شهرداری این شهر انتخاب و معرفی کرد.
شورای اسلامی شهر رشت از آن زمان تاکنون یعنی حدود دو ماه است که در نشست های مختلف گزینه های پیشنهادی و داوطلب را که از دور و نزدیک معارفه و به فهرست کاندیداهای تصدی جایگاه "شهردار رشت" اضافه می شود، ارزیابی و ملاک های شهردار شدن این فهرست بلند بالا را سبک، سنگین می کنند اما هنوز " شهرداری" برای شهر رشت انتخاب نکرده و سکان هدایت این مجموعه همچنان در دستان علی بهارمست، سرپرست است.  پای حرف شهروندانی که شهر شان "شهردار" ندارد.
سراغ شهروندان رشت که بروی می گویند : نبود شهردار، چاله چوله های توسعه عمران شهری رشت را عمیق تر کرده و بسیاری از طرح ها را هم  نیمه کاره گذاشته است.
برخی از شهروندان رشتی می گویند : هربار که یک شهردار می رود، ماجرای اختلاف  نظرها و طولانی شدن فرآیند تصمیم گیری برای انتخاب شهردار جدید شروع می شود و وقتی بنا به هر دلیلی شهرداری استیضاح می شود یا استعفا می دهد، می گویند : دقت کافی در انتخاب آن شهردار صورت نگرفته است. 
اگرچه دقت و بررسی بیشتر در انتخاب شهردار، مورد تایید و تاکید بسیاری از اهالی شهر باران است اما شهروندان نسبت به حل و فصل و ساماندهی مشکلات و معضلات شهری که سال هاست گریبانگیر سلامت و محیط شهری رشت شده نگرانند. چشم اهالی شهر باران به دستان گره گشای یک شهردار
برخی از شهروندان رشتی هم می گویند : گره معضل پسماند، فاضلاب و دو رودخانه آلوده این شهر فقط با دستان یک شهردار توانمند باز می شود؛ شهرداری که چند سالی سـَر ِ صندلی خود بنشیند، نه اینکه بعد از چند ماه کلید اتاقش را تحویل بدهد و صندلی اش را خالی کند و یا اینکه مجبور به ترک جایگاهش باشد. 
" این شهر وقتی شهردار داشت با مشکلات زیادی روبرو بود، چه برسد به الان که حدود 2 ماه است بی شهردار مانده است ! " این عقیده تعدادی از دست فروشان رشتی است که سال هاست چشم شان به اجرای کامل و درست و حسابی طرح ساماندهی دست فروشان است ؛ طرحی که آنان معتقدند یک " شهردار مقتدر " می تواند آن را طوری به سرانجام برساند که نه سیخ اصناف در کاسبی و شهروندان در تردد، بسوزد و نه کباب دسفروشان حاشیه خیابان ها. دغدغه شهر بی شهردار؛ از راسته دست فروشان تا خیابان های شلوغی که بوی پاییز می دهد. 
از راسته دستفروشان که بگذری، رفت و آمد در خیابان های شهر باران که در حال و هوای ماه مهر نفس می کشد و هیاهوی مدرسه در سر دارد ، زیاد شده است. 
در گذر از این خیابان های شلوغ، پای صحبت رانندگان تاکسی که بنشینی از مشکل کند و کاری در برخی خیابان ها و رها کردن پروژه های خیابانی که به مشکلات تردد، ترافیک و کمبود جای پارک اضافه شده، گلایه دارند. 
در مجموع بیشتر شهروندانی که در فرآیند تهیه این گزارش با آنان گفتگو شد، خواستار انتخاب یک شهردار لایق و با کفایت برای شهرشان هستند و از طولانی شدن فرآیند انتخاب شهردار گله مندند.
نبود شهردار پای وزارت کشور را هم وسط کشید.
طولانی شدن فرآیند انتخاب شهردار رشت، صدای وزارت کشور را هم درآورده بطوری که مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری گیلان می گوید : 15 روز پیش وزارت کشور در نامه ای از دفتر امور شهری و شوراهای اسلامی استانداری گیلان، خواسته در این مورد تعیین تکلیف کند و به فرآیند انتخاب شهردار رشت، سرعت داده شود.
آقای عباسقلی زاده افزود : این دستور را به شورای اسلامی شهر رشت ابلاغ و تسریع در فرآیند انتخاب شهردار رشت با اعمال دقت نظر و در نظر گرفتن ملاک های درست را از آنان خواسته ایم .  سرپرست یا شهردار مسئله این است ؟
آقای عباسقلی زاده که با حفظ سمتِ مدیر کل امور شهری شوراهای استانداری گیلان ، سرپرستی معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان را بر عهده گرفته می گوید: اگرچه در حال حاضر یکی از مدیران خوب شهری سرپرستی شهرداری رشت را بر عهده گرفته اما "سرپرست" بطور معمول وظیفه رسیدگی به امور متداول و روزانه و طرح های کوچک شهرداری را برعهده دارد و پروژه های بزرگ عمران شهری از جمله قطار شهری و ایجاد نیروگاه زباله سوز، نیازمند پیگیری های یک شهردار و ارائه برنامه بلند مدت از سوی اوست که در دوره کوتاه تصدی سرپرستی قابل اجرا نیست و در حیطه وظایف و اختیارات محدود سرپرست نمی گنجد.
وی با اشاره به اینکه بی شک پیگیری های بلند مدت یک شهردار، می تواند در توسعه زیرساخت های گردشگری که پیش نیاز رونق اقتصادی شهر رشت در شرایط فعلی اقتصادی کشور است باشد گفت : برای مثال تعداد اقامتگاه های گردشگری در رشت - مرکز گیلان - کمتر از مراکز استان های دیگر است و این امر باعث می شود گردشگران بطور گذری از این شهر عبور کنند.
مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری گیلان اگر چه می گوید : تاخیر بیشتر در انتخاب شهردار ممکن است به فرآیند اداره  شهر ، آسیب بزند اما در عین حال معتقد است وسواس اعضای شورا برای ارزیابی بیشتر در این مورد به علت تکرار نشدن تغییرات نابهنگام در حوزه عالی ترین مقام مدیریت شهری رشت در ادوار گذشته است و به انتخاب اصلح ترین گزینه برای تصدی شهرداری رشت خواهد انجامید.
اما برخی از مردم هم با مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گیلان هم عقیده اند و  می گویند : انتخاب شهردار رشت حتی اگر چند ماه دیگر هم طول بکشد ، باز هم می ارزد البته به شرط اینکه شهردار خوب و لایق انتخاب شود.  نگرانی مردم از دست های پشت پرده 
در جریان تهیه این گزارش برخی از شهروندان نگران بودند که شهردار رشت با لابی و معادلات پشت پرده انتخاب شود و این لابی ها و یا برخی فشارها در تصمیم گیری اعضای شورای اسلامی شهر رشت برای انتخاب شهردار ، اثرگذار باشد و شورا را مجبور به تصمیم گیری بر اساس این لابی گری ها کند. 
لابی ها و توصیه هایی که اگرچه رییس شورای اسلامی شهر رشت می گوید : قابل انکار نیست اما تاکید می کند که شورا قطعا وارد معاملات پشت پرده نخواهند شد و به عنوان مرجع انتخاب شهردار، توجهی به این لابی ها و توصیه ها ندارد چرا که اگر اثری داشت ، بررسی فهرست داوطلبان  و موارد پیشنهادی با این طمأنینه انجام نمی شد. 
آقای علوی با بیان اینکه نگرانی مردم را در این باره درک می کنیم گفت : اظهار نظر گروه ها و اشخاص همیشه مطرح بوده اما هیچ وقت تاثیر واضحی در تصمیم گیری اعضای شورا نداشته و نتوانسته نظر اعضای شورای اسلامی شهر رشت را تغییر دهد، مگر اینکه موضوعی درخصوص صلاحیت افراد مطرح شده باشد که البته باز هم با بررسی بیشتر شورا همراه بوده است.  
وی خطاب به مردم، نخبگان، رسانه ها و سیاسیون گفت : شورای اسلامی شهر رشت، بررسی خود را بر اساس شاخص ها و معیارهای درست و اصولی یک شهردار انجام می دهد.  ملاک هایی که شورای اسلامی رشت رد ِ آن را در فهرست های انتخابی می گیرد.
رییس شورای اسلامی شهر رشت سلامت مالی و اخلاقی، توانایی انجام کار و توان اجرایی را از مهم ترین معیارهای کلی انتخاب شهردار رشت عنوان کرد و گفت : شهر رشت، شهرداری می خواهد که برنامه جامع و کاملی برای هدایت مدیریت شهری داشته باشد و در این شرایط سخت اقتصادی بتواند تاب مقاومت و اجرای برنامه های توسعه ای و جذب امکانات و منابع مالی را داشته باشد و از طرفی در جذب و ورود سرمایه گذاران به شهر هم اثرگذار باشد.
آقای علوی با بیان اینکه شهرداری که انتخاب می شود باید در حوزه اجرا ، شناخت و بکارگیری درست سرمایه های انسانی و ظرفیت های سازمان بزرگ شهرداری توانمند باشد گفت : شهردار رشت باید اِشراف کامل به ارتباطات و امور فرهنگی و اجتماعی شهر رشت که هم شهروندان و هم نخبگان با دقت نظر در آن ورود می کنند، داشته باشد و ارتباط سه جانبه با شورا نخبگان و مردم شهر، برقرار کنند.
دلایل کندی فرآیند انتخاب شهردار
آقای علوی در تشریح دلایل طولانی شدن فرآیند انتخاب شهردار رشت گفت : وضعیت اقتصادی کشور به گونه ای است که کار کردن در حوزه اجرایی سخت شده و هر گزینه ای را نمی توان به عنوان شهردار انتخاب کرد تا بتواند به امور شهری با منابع موجود اعتباری، سامان بدهد و از سوی دیگر گزینه ای هم که توان انجام این کار را دارد، در چنین شرایطی برای تصدی گری این منصب ورود و اعلام آمادگی نمی کند. رییس شورای اسلامی شهر رشت علت دیگر طولانی شدن فرآیند انتخاب شهردار را وضعیتی اعلام کرد که به علت رفتن زودهنگام شهردار قبلی ایجاد شده است ؛ آنطور که آقای علوی می گوید :  اگر شهردار قبلی رشت که در کمتر از یک سال استعفا داد ، در یک روال طبیعی به کار خود ادامه می داد، امروز سخت گیری ها در انتخاب شهردار تا این حد نبود و اعضای شورا راحت تر تصمیم می گرفتند .
وی با بیان اینکه این روزها بیشتر وقت اعضای شورای اسلامی رشت، صرف بحث های انتخاب شهردار می شود گفت : البته افرادی زیادی هستند که متقاضی تصدی منصب شهرداری رشت هستند اما شورا به دنبال گزینه های توانمند و مناسب است.
رییس شورای اسلامی شهر رشت یکی از اولویت های مهم در انتخاب شهردار را بومی بودن وی دانست و گفت : اعضای شورای اسلامی رشت، اول گزینه های شهر رشت و بعد گزینه های دیگر شهرستان های استان را بررسی می کنند اما چنانچه گزینه ای غیر بومی باشد که همه معیارهای یک شهردار خوب و مقتدر را داشته باشد را هم مورد بررسی قرار می دهند. 
آقای علوی با بیان اینکه باید مرحله به مرحله رزومه، صلاحیت و برنامه های افرادی که به عنوان گزینه انتخابی مطرح می شوند را در چارچوب و فرآیند قانونی انتخاب شهردار مورد بررسی قرار دهیم تا بعد وارد کورس رقابت و رای گیری اعضای شورا شوند گفت : اسامی که در فضاهای مجازی به عنوان گزینه های احتمالی منتشر می شود ، غیر رسمی است و به مرحله رای گیری برای انتخاب شهردار نرسیده اند، اما تلاش شورا این است که تا قبل از پایان دوره 3ماهه اول سرپرستی شهرداری رشت و در  2 تا 3 هفته آینده به یک انتخاب مناسب برسیم. ثبات مدیریت، دغدغه ای دیگر در سُکانداری شهرداری رشت 
اما سخنگوی شورای اسلامی شهر رشت ایجاد ثبات مدیریت در جایگاه و سمت شهردار را یکی از مهم ترین لازمه های سامان گرفتن مدیریت شهر، اجرای کامل برنامه ها و پروژه های کلان شهری و در نهایت جلب رضایت و اعتماد عمومی شهروندان به مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر می داند. 
خانم شیرزاد می گوید : از آنجا که اعضای شورا در فرآیند انتخاب شهردار مورد سنجش افکار عمومی قرار خواهند گرفت، باید دقت بیشتری در انتخاب شصت و ششمین شهردار رشت داشته باشیم تا به اعتماد مردم در انتخاب مان پاسخ خوبی بدهیم.
وی با بیان اینکه تاکنون بیش از 20 نفر به عنوان کاندیدا و داوطلبِ به دست گرفتن سکان شهرداری رشت، مود ارزیابی اعضای شورای اسلامی شهر رشت قرار گرفته اند گفت : به مردم قول می دهیم که بهترین انتخاب را در این باره داشته باشیم.
سخنگوی شورای اسلامی شهر رشت با بیان اینکه اعضای پارلمان های محلی از جمله شورای شهر، بهترین مشاور، امین و مورد اعتماد شهرداران هستند افزود : شهردار آینده رشت، آبروی شهر و آبروی شورای اسلامی این شهر است و انتخاب شهردار اصلح، آزمون بزرگی برای اعضای شورای اسلامی شهر رشت است؛ فرآیندی که نباید دست خوش آزمون و خطا شود.
خانم شیرزاد می گوید : در روزهای آینده فهرستی از اسامی کاندیداهایی که از الک بررسی های اولیه شورا به سلامت عبور کرده اند را به عنوان "فهرست کاندیداهای بررسی نهایی" در اختیار رسانه ها قرار خواهیم داد.
حال باید منتظر ماند و دید کدام گزینه ها سر از میز بررسی نهایی شورای اسلامی رشت در می آورد و چه کسانی در کورس رقابت شهردار شدن قرار می گیرند.
آیا همانطور که وزارت کشور خواسته و شورای اسلامی شهر رشت اعلام می کند؛ تا پیش از پایان 3 ماهه اول تصدی سرپرستی علی بهارمست ، که حدود یک ماه از آن باقی مانده ، شهردار رشت انتخاب می شود یا این موضوع به مرحله بعد موکول خواهد شد. 
شهروندان چشم شان به ساختمان شورای اسلامی شهر رشت است و امید به بررسی های اعضای پارلمان محلی شان بسته اند و از طرفی گوش به زنگ خبر رسانه ها هستند تا ببینند اینبار سکان شهرداری شهر رشت  به دست چه کسی می افتد و چه کسی می آید تا به امور شهری مرکز استان سامان بدهد ؟   

*نگارندگان : عباس قنبری و مریم امدادی      

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: گزارش مکتوب رشت شهردار باران استعفای ندارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۲۲۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم

فعال سیاسی با بیان اینکه انتخابات دور دوم مجلس به لحاظ اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول ندارد، گفت: مشارکت بالای مردم در این دوره نشاط عمومی را به نمایش می‌گذارد.

به گزارش مشرق، مهدی فضائلی درباره اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخابات مجلس اظهار داشت: انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی از نظر اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول آن ندارد و همه آن مواردی که باعث اهمیت حضور و مشارکت در انتخابات دور اول مجلس بود، در این دوره نیز به همان اندازه تاثیرگذار است.

وی افزود: مشارکت و حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی به دلیل جایگاه مجلس و نقشی که نمایندگان مردم می‌توانند به واسطه بهبود روند قانونگذاری در کشور و نیز نظارت بهتر و دقیق‌تر بر اجرای قوانین داشته باشند، بسیار حائز اهمیت است و این موارد در دور دوم انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم مانند دور اول انتخابات نمایندگان وجود دارد.

این فعال سیاسی بیان کرد: البته نمایندگان بسیاری از حوزه‌های انتخاباتی در همان دور اول با کسب اکثریت آرا، مشخص شدند اما در تعدادی از حوزه‌ها از جمله در تهران، انتخابات به دور دوم کشیده شد که امید است مردم در این دور از انتخابات نیز مشارکت جدی داشته باشند.

هر چقدر مجلس در امر قانونگذاری بهتر عمل کند دستگاه‌ها مسیر دقیق‌تری خواهند داشت

فضائلی یادآور شد: باید امیدوار باشیم که در شهرهایی که انتخابات مجلس به دور دوم کشیده شده است، مردم انقلابی، فهیم و همیشه در صحنه با درک بالای خود و با اهتمام لازم و مشارکت بالا پای صندوق‌های اخذ رأی حاضر شوند.

وی با اشاره به اینکه مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی از دو بُعد حائز اهمیت است، عنوان کرد: در بُعد اول، این اهمیت مربوط به مجلس شورای اسلامی و جایگاه اصلی آن در حوزه قانونگذاری است که وظیفه تقنین قوانین کشور و ریل‌گذاری را بر عهده دارد و در حقیقت این مجلس است که مسیر اجرایی و آینده کشور را ترسیم می‌کند.

این فعال رسانه‌ای تاکید کرد: بنابراین هر چقدر مجلس شورای اسلامی در امر قانونگذاری بهتر عمل کند و قوانین مصوب آن دقیق‌تر و ناظر بر اولویت‌های کشور باشد، به طور طبیعی می‌توانیم امیدوار باشیم مسیری که دستگاه‌های اجرایی در آینده بر اساس آن قوانین طی می‌کنند، دقیق‌تر و معطوف به اهداف جامعه باشد.

فضائلی گفت: در بُعد دوم، اهمیت مجلس شورای اسلامی به بحث نظارت آن بر اجرای صحیح قوانین بازمی‌گردد که این امر توسط نمایندگان مجلس انجام می‌شود و این نظارت هر چه دقیق‌تر و سالم‌تر انجام شود، می‌تواند در اجرای قوانین و در اینکه دستگاه‌های اجرایی وظایف‌شان را بهتر و دقیق‌تر انجام دهند، بسیار موثر باشد.

قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین در راس وظایف نمایندگان است

وی افزود: البته نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های دیگر هم نقش‌آفرینی دارند اما قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین، در رأس اموری است که باید در آن نقش‌آفرینی داشته باشند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی یک پیام بسیار مهم به همراه خواهد داشت و آن پیام این است که نشاط اجتماعی و سیاسی در جامعه ایران وجود دارد.

تحلیلگر سیاسی بیان کرد: ابراز و به نمایش گذاشتن این نشاط اجتماعی و سیاسی هم می‌تواند برای مردم ایران و هم برای کسانی که از بیرون مسائل کشور ما را تحلیل می‌کنند و بر اساس آن تحلیل‌ها، تصمیم‌هایی در خصوص نحوه تعامل با جمهوری اسلامی اتخاذ می‌کنند، موثر باشد.

فضائلی یادآورشد: این نشاط اجتماعی و سیاسی می‌تواند یک پیام به همراه داشته باشد و در مقابل کسانی که نگاه منفی به کشور ما داشته و رفتارهای خصمانه از خود بروز می‌دهند، نقش بازدارندگی خواهد داشت.

انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود

فضائلی گفت: مشارکت بالای مردم در انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی برای دوستان کشور ما در سراسر دنیا هم یک پیام امیدوارکننده و خوشحال‌کننده را به همراه خواهد داشت و نشاط اجتماعی و سیاسی مردم ایران را در مقابل چشمان آنها به نمایش خواهد گذاشت.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به تعداد بیشتر نمایندگان تهرانی نسبت به نمایندگان شهرستانی، آنها هیات رئیسه مجلس دوازدهم را تعیین خواهند کرد، گفت: به عقیده من انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: البته نمایندگان تهران به لحاظ تعداد، در مجلس دوازدهم تعیین‌کننده هستند و تاثیرگذاری‌شان زیاد است ولی این طور نخواهد بود که مجلس دوازدهم و انتخاب هیات رئیسه آن، در انحصار آنها باشد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

تبلیغات دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از بامداد ۱۳ اردیبهشت آغاز شد و تا ساعت هشت صبح پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ادامه دارد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی در شعب شکل نگیرد و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیندازند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • جلسه استیضاح شهردار ساری برگزار شد
  • در نود و یکمین جلسه شورای شهر ساری چه گذشت؟
  • انتخاب شهردار نمونه بر اساس ایجاد درگاه ارتباطی، بازرسی و ارزیابی عملکرد
  • (ویدیو) عضو شورای شهر تهران: با شهرداری نظارت‌ناپذیر رو‌به‌رو هستیم
  • سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران رونمایی شد
  • رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران | معاون شهردار: نظارت گریز نیستیم
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • چرا در پارک لاله حصار کشیده شده/ شهردار تهران اطلاع‌رسانی درست انجام دهد
  • عضو شورای اسلامی کلانشهر اهواز :کلانشهر اهواز امینی شهردار را نمی‌خواهد | کسی ندای هل من ناصرا ینصرنی اهواز را نمی شنود