Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@11:06:06 GMT

صادرات داروهای انسانی به 79 میلیون دلار افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۲۵۱۲۰

صادرات داروهای انسانی به 79 میلیون دلار افزایش یافت

تهران- ایرنا- مسئول کمیته صادرات سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران گفت: صادرات خالص داروهای انسانی در سال 1395، 60 میلیون دلار و در سال 1396، 79 میلیون دلار بوده که امید است به رغم مشکلات امسال نیز افزایش داشته باشد.

به گزارش خبرنگار سلامت ایرنا، روز شنبه مهرداد علیان در نشست خبری چهارمین نمایشگاه بین المللی ایران فارما دارو و صنایع وابسته در مصلی امام خمینی (ره) افزود: در مراجعه به سازمان توسعه تجارت آمارهای مختلفی برای صادرات دارو وجود دارد؛ صادرات آینه تولیدات داخل کشور است که با توجه به وضعیت کشور با مشکلاتی روبرو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: البته تمهیداتی برای صادرات داریم و شرکت های دارویی نیز در این زمینه به رغم همه مشکلات بی تجربه نیستند. در واقع سربازان گمنامی در صادرات دارو داریم که می دانند چکار کنند.
علیان درباره کیفیت دارو نیز گفت: هنگامی که در بازارهایی مانند روسیه، داروی ایرانی را ثبت می کنیم یعنی از نظر کیفیت به جایی رسیده ایم که آنها ما را قبول دارند. حتی برخی شرکت های دارویی ایران در حال تاسیس شرکت در ترکیه هستند.

* داروی ایران به رغم ادعاهای آمریکا تحریم است
مرتضی خیرآبادی عضو هیات مدیره سندیکای صاحبان صنایع دارویی نیز در این نشست با اشاره به رفتار متناقض ترامپ در تحریم ها گفت: ترامپ در زمان تحریم ها اعلام کرد که لوازم کشاورزی، دارویی و تجهیزات پزشکی از تحریم مستثنی هستند اما در سیر تحریم ها شاهد بودیم این حرف، دروغی بزرگ است.
وی افزود: با شرکت های خارجی تماس گرفته بودند و حتی به برخی شرکت های دارویی، مکتوب نوشته شده است که حق ندارند با ایران در زمینه دارو، همکاری داشته باشند.
خیرآبادی اضافه کرد: حتی با ارسال پول از طریق بانکی نیز شرکت های خارجی از ارسال کالا خودداری می کنند. درست است که ایران 97 درصد داروهای مورد نیاز خود را در داخل کشور تولید می کند و خودکفا است اما برای برخی کارهای آزمایشگاهی به واردات نیاز است.
عضو هیات مدیره سندیکای صاحبان صنایع دارویی گفت: صنعت داروسازی نیاز به بازسازی دارد؛ برای خطوط جدید باید تکنولوژی جدید خریداری کرد که در تحریم است. روزی که فرمان تحریم امضا شد، متوجه شدیم 100 شرکت خارجی که برای حضور در نمایشگاه ثبت نام و تعدادی از آنها هزینه پرداخت کرده بودند، از حضور در نمایشگاه ایران منصرف شدند و حتی از هزینه خود نیز گذشتند.
خیرآبادی تصریح کرد: ورود داروی خارجی به ایران مشکل دارد. به عنوان نمونه کارخانه های ایتالیایی برای درمان بیماران تالاسمی حتی نگذاشتند ماده اولیه وارد ایران شود.
وی خاطرنشان کرد: اگر ایران نمی توانست 97 درصد دارو را داخل کشور تولید کند، امروز مانند ونزوئلا مردم باید در خیابان ها می ریختند.
عضو هیات مدیره سندیکای صاحبان صنایع دارویی گفت: در چهار ماه گذشته در مسائل بانکی با مشکلات زیادی روبرو بودیم؛ دولت ارزی که مصوب کرده بود تا پایان شهریور به دارو اختصاص دهد، کمتر از 50 درصد آن را اختصاص داد. بانک مرکزی در زمان تحریم، ارز ما را تخصیص نداده است اما صنعتگران دارو تلاش می کنند دارو به دست مردم برسد.
خیرآبادی تصریح کرد: اگر دولت 10 درصد حمایت و پشتیبانی که از صنعت خودرو می کرد، از صنعت دارو انجام می داد مطمئنا هیچ مشکلی برای تولید دارو در داخل کشور نداشتیم.

* ایران قطب دارویی منطقه منا است
محمدرضا زرگر زاده عضو هیات مدیره سندیکای صاحبان صنایع دارویی نیز در این نشست گفت: ایران قطب دارویی منطقه منا MENA (منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا) است.
وی افزود: یکی از موانع بزرگ تامین دارو، بحث تثبیت قیمت ها است؛ ما نمی خواهیم قیمت دارو افزایش یابد اما متناسب با شرایط باید بتوانیم نهاده های تولید را فراهم کنیم.
زرگر زاده تصریح کرد: اولین لبه های تیز تحریم متوجه دارو شد و به رغم گفته ها، اولین بخشی که در تحریم صدمه خورد، دارو بود. سال هاست شرکت های ایرانی حق شرکت رسمی در نمایشگاه های بین المللی دارویی را ندارند و حتی اگر شرکت دارویی غرفه ای بزند و در آن کاغذ A4 تبلیغ کند، فورا کاغذها و نام ایران را جمع آوری می کنند.
عضو هیات مدیره سندیکای صاحبان صنایع دارویی خاطرنشان کرد: قیمت دارو هنوز افزایش پیدا نکرده است اما کمبود دارویی داریم که ناشی از عدم تامین به موقع ارز برای تامین نهاده های تولید است. اتفاقاتی که برای صنعت چاپ افتاده هنوز برای صنعت دارو نیفتاده است و تلاش می کنیم این اتفاق نیفتد.
زرگر زاده با اشاره به چهارمین نمایشگاه بین المللی ایران فارما دارو و صنایع وابسته یادآور شد: شعار امسال چهارمین نمایشگاه بین المللی ایران فارما دارو و صنایع وابسته، «توسعه ملی، نگاه جهانی و توسعه پایدار» است.

* داروهای ایرانی قابل رقابت با محصولات خارجی است
حسن ریاحی عضو هیات مدیره سندیکای صاحبان صنایع دارویی نیز در این نشست با اشاره به مشکلات پیش روی صادرات دارو گفت: برای اینکه صادرات داشته باشیم باید شرکت های دارویی بین المللی مانند سازمان غذا و دارو آمریکا FDA از کارخانه های ایران بازدید داشته باشند و آن را تائید کنند.
وی افزود: بسیاری از مواد اولیه امکان صادرات به خارج کشور را دارند. داروهای تولید ایران از نظر قیمت و کیفیت قابل رقابت با محصولات مشابه خارجی است.
چهارمین نمایشگاه بین المللی ایران فارما دارو و صنایع وابسته در مصلی امام خمینی (ره) در فضایی بالغ بر 35 هزار مترمربع با حضور 360 شرکت داخلی و خارجی درحال برگزاری است.
این نمایشگاه از دوم تا چهارم مهرماه از ساعت 9 تا 18 پذیرای عموم هموطنان است و در کنار نمایشگاه بین المللی ایران فارما دارو و صنایع وابسته، 52 کارگاه آموزشی برگزار خواهد شد.
اجتمام**9185*1834

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۲۵۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است

رئیس سازمان غذا و دارو در در دیدار با معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه گفت: به دنبال کمک به تامین تجهیزات پزشکی و دارو و انتقال دانش فنی داروها به سوریه هستیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید حیدر محمدی در دیدار با معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه با اشاره به وضعیت بازار دارویی و تجهیزات پزشکی در ایران اظهار کرد: یکی از دلایل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی در ایران طی سال‌های اخیر عدم همکاری برخی از کشورها و القای تحریم‌های ظالمانه بوده است.

وی با بیان اینکه امروز ایران به‌عنوان یکی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی در منطقه شناخته می‌‌شود، گفت: یکی از مؤلفه‌‌های مؤثر برای رقابت در بازارهای صادراتی توجه ویژه به کیفیت است. در کنار تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در کشور سعی کردیم کیفیت این فرآورده‌ها را ارتقا داده و صادرات را به بازار منطقه تقویت کنیم.

معاون وزیر بهداشت با اشاره به وضعیت مطلوب روابط سیاسی و اقتصادی ایران و سوریه، خاطرنشان کرد: قطعاً به دنبال کمک به تأمین تجهیزات و دارو و حتی انتقال دانش در این زمینه به کشور سوریه هستیم و امیدواریم این کشور نیز در آینده نزدیک بتواند ساختار سلامت خود را بازآرایی کند.

همچنین معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه ضمن تقدیر از همکاری‌های ایران در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی با کشور سوریه گفت: به دنبال توافق صورت گرفته در دو سال گذشته موفقیت ‌های خوبی در زمینه‌های مختلف این همکاری ذکر شده ایجاد شد.

وی افزود: ایران نقش مهمی در خصوص تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در بازار سوریه دارد و تقاضا داریم جمهوری اسلامی ایران در تأمین برخی از واکسن‌ های موردنیاز، ما را یاری کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توهین دو وزیر به خرد بدنه دارویی نظام‌سلامت
  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • دولت چقدر ارز ۲۸۵۰۰ تومانی پرداخت کرد؟
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • سقوط فرش دستباف؛ صادرات به ۴۰ میلیون دلار رسید