Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: مردم دغدغه‌ای نسبت به تامین کالاهای اساسی خود نداشته باشند. ۳۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۴ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور صبح امروز(شنبه 31شهریور) پس از بازدید از انبارهای گمرک در جمع خبرنگاران اظهار داشت: حجم کالاهای موجود در انبارهای گمرکات کشور نشان می‌دهد که در شرایط اطمینان‌بخشی قرار داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تاکید بر اینکه صادرکنندگان باید ارز حاصل از صادرات را به منظور تامین ارز مورد نیاز واردات کالاهای اساسی به چرخه اقتصاد کشور وارد کنند، تصریح کرد: نتیجه صادرات باید در اقتصاد کشور نمایان شود و با توجه به نیاز سامانه نیما به این ارز انتظار داریم صادرکنندگان کمک کنند تا ارز مورد نیاز کشور تامین شود.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به تصمیمات اتخاذ شده از سوی دولت در حوزه اقتصاد پس از خروج آمریکا از برجام و نیز تراز مثبت تجاری کشور، گفت: امسال 22 میلیارد و 700 میلیون دلار صادرات از کشور انجام شده که نسبت به سال گذشته افزایش داشته و میزان واردات نیز بیش از 21 میلیارد دلار بوده است.

جهانگیری با اشاره به ممنوعیت واردات برخی کالاها به کشور در شرایطی که به اندازه کافی در داخل تولید می‌شود و ممنوعیت واردات خودرو به منظور اختصاص ارز برای تامین کالاهای اساسی، اظهار داشت: براساس گزارشی که در جلسه صبح از سوی مسئولین گمرک ارائه شد ما شاهد رشد 25 درصدی اقلام اساسی و مورد نیاز مردم نسبت به سال گذشته هستیم تا مردم دغدغه‌ای نسبت به تامین کالاهای اساسی خود نداشته باشند و قطعاً این روند تا آخر سال هم ادامه خواهد یافت.

وی با اشاره به رسوب کالا در انبارهای گمرکات به دلایل فنی و اداری، جلسه امروز را جلسه‌ای برای حل این موانع دانست و خاطر نشان کرد: تلاش خواهیم کرد با توجه به گزارش رئیس کل گمرک، موضوعاتی نظیر مابه التفاوت قیمت ارز، مناطق آزاد، پرداخت مالیات بر ارزش افزوده و برخی موضوعات از این دست را سریعتر مرتفع کنیم تا کالاهای انبار شده هر چه سریع‌تر به بازار عرضه و در اختیار متقاضیان قرار گیرد.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: خروجی از گمرکات کشور طبق گزارشی که رئیس کل گمرک ارائه کرد نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده است و تعداد کامیون‌هایی که پس از تخلیه و یا بارگیری از گمرکات خارج می‌شوند روال طبیعی گرفته که این ها نشان می‌دهد موانع به سرعت در حال برطرف شدن است.

جهانگیری افزود: در جلسه امروز موضوعاتی نظیر تامین و ترخیص شیرخشک نوزادان و نیز شیرخشک صنعتی مطرح و مقرر شد در حداقل زمان ممکن مسائل مربوط به این اقلام برطرف شود همچنین در خصوص ترخیص لاستیک مورد نیاز شبکه حمل و نقل جاده‌ای و درون شهری کشور تصمیماتی اتخاذ شد که به زودی اجرایی خواهد شد و لاستیک در اختیار کامیون‌داران قرار خواهد گرفت.

وی تاکید کرد: دولت اصرار دارد کالاهایی که وارد کشور می شود سریع‌تر در اختیار مردم قرار گیرد همچنین دولت از بخش خصوصی کشور که در شرایط جنگ اقتصادی به‌عنوان سربازان خط مقدم اقتصاد کشور خدمت کرده و زحمت می‌کشند صمیمانه قدردانی می‌کند و خواهان پرهیز از فضاسازی‌هایی است که گاهی اوقات علیه بخش خصوصی خوشنام و واقعی کشور انجام می‌شود.

معاون اول رئیس‌جمهور در پایان با اشاره به اینکه کالاها پس از خروج از انبارهای گمرکات حتماً در انبارهای بخش خصوصی به منظور تامین نیاز مردم قرار می‌گیرد، اظهار داشت: وجود کالا در انبارهای رسمی بخش خصوصی نشانه قدرت کشور است زیرا توانسته‌ایم همه نیازهای داخلی را تدارک ببینیم تا مردم نسبت به آینده دغدغه نداشته باشند بنابراین نباید به کالاهای موجود در انبارهای رسمی بخش خصوصی به‌عنوان احتکار کالا و سوء استفاده نگاه کرد و وزارت صنعت، معدن و تجارت هم حتماً لیست انبارهای بخش خصوصی را اعلام کرده که می‌توانند بدون دغدغه کالاها را به انبارهای خودشان منتقل کنند و انشاءالله هیچ مشکلی برای آن‌ها پیش نخواهد آمد.

انتهای پیام /

R1011158/P1360/S1,15/CT12 واژه های کاربردی مرتبط اسحاق جهانگیری

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اسحاق جهانگیری اسحاق جهانگیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۲۵۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشوربا بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سازمان برنامه و بودجه، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در دومین روز حضور خود در بانکوک برای شرکت در هشتادمین جلسه سالیانه اسکاپ، با «آلیس جابانا»، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد و مدیر اجرایی اسکاپ، دیدار و گفتگو کرد.
 داود منظور در این دیدار که در محل کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک برگزار شد، با تأکید بر لزوم گسترش همکاریها و نقش نهادهای توسعه‌ای مانند اسکاپ در ارتقای توسعه کشورها، گفت: استفاده از ظرفیت نهادهای وابسته به سازمان ملل در راستای توسعه همکاری‌های منطقه ای، تکمیل کریدورها و مقابله با خشکسالی، حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.
معاون رئیس‌جمهور با حائز اهمیت خواندن موضوع نشست امسال اجلاس اسکاپ، بر ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در آینده اقتصاد جهان تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران ضمن علاقه‌مندی به استفاده از تمامی ظرفیت‌های سازمان ملل در مسیر توسعه پایدار، آمادگی دارد در حوزه دیجیتال‌سازی هم همکاری داشته باشد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه با اشاره به مسئله‌محور بودن برنامه هفتم توسعه، گفت: در تأمین منابع مالی مورد نیاز برای رشد اقتصادی، به استفاده از منابع بین‌المللی هم توجه داریم.
وی نقش جمهوری اسلامی ایران در پشتیبانی از فعالیت‌های مرکز سازمان ملل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) به عنوان یکی از مؤسسات منطقه‌ای زیرمجموعه اسکاپ مستقر در تهران مستقر را اساسی دانست و گفت: ما ضمن استفاده از همه ظرفیت‌های اپدیم، تجربیات موفقی در کاهش بلایا داریم که می‌توانیم آنها را با سایر کشورها به اشتراک بگذاریم.
دکتر منظور افزود: از جمله تجربیات موفق کشورمان، تجارب حاصل شده در مهار و مدیریت منابع آب و شیرین‌سازی آب است که با توجه به تأثیر تغییرات اقلیم بر بروز خشکسالی های پیاپی و کاهش منابع آب، همکاری مشترک به‌ویژه با کشورهای همسایه، اهمیت دوچندان دارد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به کمبود منابع آب به‌عنوان یکی از چالش‌های مهم در سطح جهان، گفت: ما آماده همکاری در زمینه مدیریت منابع آب با سازمان ملل متحد هستیم.
دکتر منظور با بیان اینکه خوشحال میشویم در منطقه به کشورهای مختلف به‌ویژه کشورهای محصور در خشکی در جهت حمل کالا کمک کنیم، گفت: اسکاپ میتواند نقش بیشتری را در این زمینه بازی کند و جمهوری اسلامی ایران نیز آمادگی دارد با تشکیل گروه کاری مشترک با کشورهای منطقه تحت مدیریت اسکاپ، نقش خود را در این زمینه ایفا کند.
وی با تأکید ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها و همکاری با اسکاپ در حوزه اقتصاد دیجیتال، علاقه‌مندی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری بیشتر با اسکاپ و کمیته‌های مربوطه را اعلام کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم
  • شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف
  • تامین همه نیازهای ارزی توسط بانک مرکزی
  • هشدار جهانگیری درباره مهاجرت نخبگان
  • متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور اعلام شد
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران چه کسانی هستند
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • اسحاق جهانگیری: گفتم حاضر نیستم زن و بچه‌ام را سوار پیکان کنم