Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-05@21:27:58 GMT

تولید تحت فشار تحریمِ داخلی است

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۳۱۵۴۹

تولید تحت فشار تحریمِ داخلی است

به گزارش جهان نيوز، ابوالفضل روغنی درباره مشارکت بخش خصوصی در طرح توانمندسازی گفت: وزارت صنعت یک برنامه استراتژی توسعه صنعت نداشته است. این پروژه بسیار خوب است و بسیار قدم خوبی است اما زیرساخت های لازم برای این کار فراهم نیست. در این طرح نه منابع لازم تعریف شده نه زیرساخت ها فراهم است. تولید داخل مشکلات جدی دارد و صنعت حال و روز خوبی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


  رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی افزود: امروز با افزایش دلار و صادرات وضعیت برای برخی شرکت ها خوب است اما مابقی صنایع کشور اوضاع خوبی ندارند و تحت فشار هستند.

او افزود: صنعت کشور ما با بحران قیمت تمام شده مواجه است. در شرایط فعلی اقتصاد و سیاست به هم گره خورده به نحوی که حتی دوستان ما نیز ما را تحریم می کنند.

روغنی در ادامه گفت: صنعت کشور ما صنعت بهره وری نیست چون تکنولوژی ها قدیمی است و نیاز به بازسازی و نوسازی صنایع کشور داریم. به طور مثال؛ صنعت نساجی ما که در روزگاری حرف اول را می زد اکنون حال و روز خوبی ندارد بنابراین نیاز به بازسازی و نوسازی دارد.

او افزود: قانون بهبود کسب و کار دولت را مکلف کرده در تمام زمینه ها باید با بخش خصوصی مشورت کند. دولت از ما دعوت می کند اما از نظرات کارشناسی تشکل ها استفاده نمی شود.

رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی درباره افزایش توانمندسازی تولید در شرایط فعلی گفت: به دلیل اینکه زیرساخت ها آماده نیست تولید ظرفیت افزایش توانمندسازی را ندارد. منابع لازم وجود ندارد و واحد های تولیدی در گیر قوانین سخت گیرانه در کشور هستند، اقتصاد ما هنوز دولتی است و اقتصاد ما هنوز خصوص نشده است.

او افزود: این طرح چون بدون مقدمه و بدون درنظر گرفتن مشکلات ایجاد شده، خلق الساعه است.

روغنی گفت: تحریم وقتی شروع شد برنامه های دولت دقیق اجرا نشد و دولت برنامه مدونی نداشت. وقتی ما منابع لازم را نداریم و برنامه ریزی نداریم برنامه کامل نمی شود و با توجه به شرایط تصمیمات دولت را کارشناسانه نمی دانیم چون هدررفت منابع بالاست.

منبع: تسنیم

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۳۱۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت ایران کم‌ خرج‌ ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد + جدول

صندوق بین المللی پول اعلام کرد دولت ایران در سال گذشته کم خرج ترین دولت در میان ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط بوده است . - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه کرد دولت ها در 38 کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت ها را طی سال 2023 داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده بانی مالی» نسبت هزینه کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال 2023 را تنها 13.5 درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشورهای در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل 14.2 درصد جی دی پی در سال 2021 به 13.8 درصد در سال 2022 و 13.5 درصد در سال 2023 کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشورها پرخرج ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته 50.8 درصد بوده است.

متوسط هزینه کرد دولت ها در این 38 کشور نیز 32.6 درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه کرد دولت ها درخاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل 29.7 درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه کرد دولت ها در برخی کشورهای دیگر به تولید ناخالص داخلی آن ها در سال 2023 عبارت است از: برزیل 47.9 درصد، چین 33.9 درصد، مصر 22.7 درصد، اندونزی 16.6 درصد، مالزی 23.3 درصد، عربستان 32.3 درصد، ونزوئلا 14.4 درصد، پاکستان 19.2 درصد، عمان 26.2 درصد، قطر 24.4 درصد، روسیه 36.8 درصد، ترکیه 33.9 درصد، امارات 25.9 درصد، و ویتنام 19.9 درصد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است
  • واکنش عجیب طراح برنامه اقتصادی رییسی به وضعیت هزینه‌کرد دولت/ جبراییلی هم به شادی بی‌دلیل خبرگزاری دولت اعتراض کرد
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • عضو ارشد حماس: آمریکا نتانیاهو را تحت فشار قرار دهد تا تصمیمی سیاسی بگیرد که منجر به توافق آتش بس شود/ رژیم صهیونیستی به دلایل سیاسی داخلی هنوز نتوانسته تصمیم لازم برای رسیدن به توافق را اتخاذ کند
  • دولت ایران کم‌ خرج‌ ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد + جدول
  • شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم