Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور رئیس و دبیرکل شورای عالی فرهنگی، آموزشی و مهارتی سازمان سما گفت: مجموعه سما به عنوان نماینده دانشگاه آزاد اسلامی بنا دارد که اقدامات زیربنایی در حوزه‌های تعلیمی و تربیتی انجام دهد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، فاضل سنقری در این مراسم که در دبیرستان متوسطه دوم پسرانه سما برگزار شد، با بیان اینکه مجموعه سما به‌عنوان نماینده دانشگاه آزاد اسلامی بنا دارد که اقدامات زیربنایی در حوزه‌های تعلیمی و تربیتی انجام دهد، گفت: در این مدارس دانش‌آموزان به‌صورت مهارت‌محور آموزش خواهند دید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به شعار سال جاری مدارس سما، گفت: این شعار که یکی از شعارهای ایده‌آل به‌عنوان هدف نهایی در بسیاری از کشورها شناخته می‌شود، با عنوان «مدرسه من» مطرح شده است.

مشاور رئیس و دبیرکل شورای عالی فرهنگی، آموزشی و مهارتی سازمان سما افزود: «مدرسه من» مخفف مدرسه‌ای است که توانسته در ارتباط با رشد و شکوفایی استعداد دانش‌آموزان، فکر کردن جهانی و عمل‌کردن منطقه‌ای و فعالیت در حوزه پرورش استعدادها تلاش کند.

دبیرکل شورای عالی فرهنگی، آموزشی و مهارتی سازمان سما با تأکید بر اینکه در مدارس سما باید به استعداد تک تک دانش‌آموزان توجه شود، گفت: این دانش آموزان مدیران آینده کشور هستند و باید با برنامه‌ریزی و سیاستگذاری صحیح راه موفقیت آنها هموار شود.

وی با بیان اینکه باور ما در مدارس سما «ایجاد هر دانش‌آموز یک مدرسه است»، گفت: همه دانش آموزان باید به آموزش، نشاط، تحصیل و تهذیب خود رسیدگی کنند و به این ترتیب هر فرد مولد و آماده ایجاد یک مدرسه خواهد شد و زمینه برای رسیدن به اهداف کشور امکان‌پذیر می‌شود.

سنقری با بیان اینکه با امکان انتقال سریع اطلاعات حجم آگاهی‌ها و نوع برخورد مردم با پیشرفت‌ها و تحقیقات و پژوهش افزایش پیدا می‌کند، گفت: افرادی که در دنیای امروز زندگی می‌کنند، شکل و سبک زندگی آنها بسیار متفاوت‌تر از گذشته است. در شرایط فعلی نوجوانان و جوانان به‌راحتی می‌توانند به سبک زندگی و پیشرفت‌های جهان دسترسی داشته باشند و دانش‌آموزان باید از این موضوع برای بهره‌برداری از میزان تحقیقات و پژوهش‌های دنیا حداکثر استفاده را داشته باشند.

وی افزود: البته در ایران به‌واسطه تمدن چند هزار ساله و سوابق ملی و مذهبی و دینی که وجود دارد، نوع استفاده و بهره‌برداری از اینترنت متفاوت است، کشور، دارای جوانانی با استعداد و عقبه‌های دینی است که رویکردهای متفاوتی در استفاده از حجم اطلاعات خواهند داشت.

دبیرکل شورای عالی فرهنگی، آموزشی و مهارتی سازمان سما در پایان خاطرنشان کرد: ایران به‌زودی در مدارس سما جریان‌سازی تعلیم و تربیت را برای ایجاد یک تحول بنیادین مشاهده خواهد کرد.

انتهای پیام /4007

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۳۴۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبستان ۶ کلاسه خیرساز مرحوم محب‌الله شاویسی در سنندج افتتاح شد

به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کردستان صبح دوشنبه در آئین، افتتاح دبستان ۶ کلاسه خیرساز مرحوم محب‌الله شاویسی در شهرک بهاران این شهر افتتاح ضمن تبریک هفته بزرگ‌داشت مقام معلم، اظهار کرد: ارج نهادن به مقام معلم وظیفه همیشگی ماست چرا که پیشرفت و اعتلای جامعه در سایه‌سار آموزش محبت‌آمیز معلم محقق شده است.

ابراهیم مرادی خطاب به دانش آموزان با بیان اینکه مدرسه‌سازی دل بزرگ می‌خواهد و در عین حال نیازمند صبر است، توصیه کرد: دانش‌آموزان این کانون پیشرفت محله را به عنوان امانت حفظ کرده و در نگهداری مطلوب آن کوشا باشند.

وی در بخش دیگر سخنان خود به بیان اطلاعاتی در خصوص مدرسه مرحوم شاویسی پرداخت و گفت: این مدرسه با مساحت ۴۲۰ متر مربع و با اعتبار ۶ میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد.
مدیرکل نوسازی مدارس استان افزود: اعتبار ساخت این مدرسه از سوی خانواده مرحوم حبیب اله شاه ویسی و اعتبارات نوسازی مدارس استان تأمین شده است.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک سنندج، نیز ضمن خیر مقدم خدمت مهمانان و مدعوین، درخصوص این رویداد مهم بیان کرد: کار خیّرین مدرسه ساز الگویی برای دانش آموزان و احداث این مدرسه توسط خانم کاکاخانی گواهی بر عمل خیرخواهانه و انسان دوستانه این بانوی نیک‌اندیش است.

محمدسعید کنعانی افزود: ساخت این آموزشگاه شرایطی را فراهم کرد است تا دانش آموزان در فاصله نزدیکی از محل زندگی خود به تحصیل بپردازند.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به برکات حضور و فعالیت خیرین مدرسه ساز در استان، به کمبود فضاهای آموزشی در ناحیه پرداخت و اظهار داشت: افزایش جمعیت دانش آموزان و بافت قدیمی آموزشگاه‌های غیر قابل استفاده، نیاز به حمایت‌های اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس و مشارکت بیشتر خیرین را بیش از پیش کرده است.

گفتنی است؛ سرود دسته جمعی توسط دانش آموزان آموزشگاه و اجرای دکلمه از دیگر برنامه‌های مراسم افتتاح بود.

در پایان برنامه نیز از خانواده خیر مدرسه‌ساز تقدیر به عمل آمد.

کد خبر 6097838

دیگر خبرها

  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • دبستان ۶ کلاسه خیرساز مرحوم محب‌الله شاویسی در سنندج افتتاح شد
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی