Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@01:17:37 GMT

زنان ۱۰درصد جامعه معتادان را تشکیل می‌دهند

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۳۹۶۱۱

زنان ۱۰درصد جامعه معتادان را تشکیل می‌دهند

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری قزوین با بیان اینکه 10درصد معتادان جامعه نیز زنان هستند، گفت: اکثر این زنان قربانیان اعتیاد خانواده‌ اند و مواد مخدر پدر، برادر و یا همسر خود را جابه‌جا می‌کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ معصومه مرادیان صبح امروز  در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در استانداری قزوین اظهار کرد: 52 درصد زندانیان مواد مخدر کشور را زنان و 48 درصد را مردان تشکیل می‌دهند که نشان دهنده میزان شیوع اعتیاد میان زنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


وی اضافه کرد: فقر یکی از عوامل مهم اعتیاد در جامعه زنان است که موجب شده حدود 10 درصد از کارتن‌خواب‌های جامعه ما بانوان باشند. 

این مسئول با بیان اینکه 10درصد معتادان جامعه نیز زنان هستند، افزود: اکثر این زنان قربانیان اعتیاد خانواده‌ اند و مواد مخدر پدر، برادر و یا همسر خود را جابه‌جا می‌کنند. 

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اذعان کرد: در همین زمینه مراکز ملی اعتیاد در افغانستان تشکیل شده است تا این زنان را کاملا مورد مطالعه و بهبود قرار دهد که پیشنهاد می‌دهیم در ایران نیز این مراکز راه اندازی شوند.

وی با بیان اینکه یک ‌سوم مصرف‌‌کنندگان موادمخدر زنان هستند، گفت: از هر 6 معتادی که مورد معاینه و بهبود قرار می‌گیرد یک مورد را زنان تشکیل می‌دهند.

مرادیان عنوان کرد: زنان می‌توانند منتقل کننده ویروس ایدز به نوزادان و جنین‌ باشند و همین مسئله کافی است که به اعتیاد زنان بیش‌ از پیش پرداخته شود.

راه‌اندازی گرمخانه و 2 کمپ ترک اعتیاد ویژه زنان در قزوین 
مریم بیدخام در ادامه این جلسه گفت: متاسفانه چنین به نظر می‌رسد که دستگاه‌های اجرایی مشکلات بخش زنان را تابو کرده و از ورود به آنها خودداری می‌کنند که خود نگاهی آسیب‌زا است.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین گفت: طی سال‌های گذشته اقدامات خوبی برای مقابله با اعتیاد زنان در سطح استان انجام شد که می‌توان به راه‌اندازی گرمخانه و 2 کمپ ترک اعتیاد بانوان اشاره کرد. 

وی در پایان عنوان کرد: استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد در این زمینه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، چون دستگاه‌های دولتی هرچقدر هم تلاش کنند تاثیرگذاری کمتری از سمن‌ها در رابطه با پیشگیری، آموزش و ایجاد نشاط اجتماعی خواهند داشت. 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۳۹۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است

استاندار کرمانشاه گفت: افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیازمند راهکار علمی همراه با ارائه آموزش بوده و حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد طیب صحرایی امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت _ در نشست شورای هیأت اندیشه‌ورز اجتماعی استان کرمانشاه که با حضور معاون سیاسی و امنیتی و مدیرکل اجتماعی استانداری در سالن جلسات استانداری برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به نیاز جامعه به اقدامات پژوهشی، تحقیقاتی و علمی برای حرکت به سمت بالندگی بیشتر، اظهار کرد: هرکدام از اعضای جامعه دانشگاهی استان می‌توانند در برنامه‌های توسعه‌ای استان نقش مؤثری ایفا کنند و این موضوع طی چندین مراسم و نشست‌های مختلف با دانشگاهیان و اساتید علمی برای عینیت بخشیدن به همکاری و مشارکت این عزیزان بیان‌شده است.

وی افزود: همگی باید با همکاری و همدلی تلاش کنیم تا استان به‌صورت عالمانه و مجاهدانه برای رسیدن به پیشرفت و بالندگی روزافزون اداره شود.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: هرکدام از مسائل و آسیب‌های اجتماعی با حضور و مشارکت جامعه دانشگاهی بهتر و دقیق‌تر رفع می‌شود ازاین‌رو برای کمک به استان، اجرای طرح‌های علمی و تحقیقاتی برای ما بسیار مهم و ارزشمند خواهد بود.

وی با تأکید بر ارائه راهکارها و طرح‌های مختلف برای بهره‌وری در اجرای برنامه‌ها با نگاه علمی و دانشگاهی ادامه داد: دانشگاه‌ها می‌توانند کمک مناسبی به بهره‌وری و استفاده بهینه از امکانات و منابع داشته باشند و همچنین می‌توانند به افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیز با راهکارهای علمی خود کمک کنند.

صحرایی عنوان کرد: افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیازمند راهکار علمی همراه با ارائه آموزش است.

وی خاطرنشان کرد: برای حل مشکلات جامعه نیازمند نسخه دانشگاهی هستیم و از جامعه دانشگاهی می‌خواهیم که با مشخص کردن چندین اولویت مهم، نظرات و راهکارهای عملیاتی و علمی خود را به دفتر امور اجتماعی استانداری اعلام کنند.

استاندار کرمانشاه افزود: با مشخص کردن چندین اولویت و با همکاری جامعه دانشگاهی می‌توانیم به حل مسئله با نگاه علمی برسیم و قطعاً حرکت در این مسیر اثرگذار و نتیجه‌بخش خواهد بود.

کد خبر 748548

دیگر خبرها

  • از ظرفیت های موجود در جامعه هنرمندان مهاجر استقبال می کنیم
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی /جزییات این طرح چیست؟
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در قم برگزار می‌شود
  • جزییات ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی | جزییات این طرح چیست؟
  • تشکیل ۱۰۶۷ پرونده تعزیراتی در فروردین سال جاری
  • از «گشت ارشاد» تا «طرح نور» فقط دو نوروز فاصله افتاد؛ برای زنان پرونده قضایی تشکیل می‌شود؟
  • از «گشت ارشاد» تا «طرح نور» فقط دو نوروز فاصله افتاد/ برای زنان پرونده قضایی تشکیل می‌شود؟