Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، چندی است که زمینی از سوی شهرداری منطقه ۲ به طور معوض برای ساخت مرکز شماره ۲ کانون پرورش فکری کودک و نوجوان شیراز اختصاص یافته که به گفته متولیان این نهاد فرهنگی آموزشی دچار مشکل شده است.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس با قدیمی برشمردن این مرکز که پیشتر در پارک ولی عصر قرار داشت و به دلیل ساخت و ساز پل کابلی تخریب شد، در این خصوص می گوید: علیرغم اینکه شهرداری زمینی در مجاورت بیمارستان زینبیه به این کار اختصاص داد، اما برخی ادوات از جمله خودروهای بجا مانده از دوران دفاع مقدس از سوی متولیان باغ موزه دفاع مقدس شیراز در این محل قرار گرفته و شهرداری هم در پاسخ به ما برای اعطای زمین تاکنون اقدامی نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زهرا افتخاری در گفت و گو با خبرنگار مهر با مهم برشمردن جایگاه مرکز شماره ۲ کانون پرورش فکری شیراز و میزان تاثیرگذاری که این مکان برای آموزش کودکان و نوجوانان این بخش از شهر از سال های دور داشته، می افزاید: پی گیری های ما تاکنون علیرغم اینکه زمین مهیاست به جایی نرسیده درحالیکه نقشه ساخت این مرکز تهیه و به تایید رسیده است.

این در حالیست که مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان فارس هم در پاسخ به خبرنگار مهر پیرامون مطلبی که متولیان کانون پرورش فکری فارس از جمله سعیدرضا کامرانی، معاون فرهنگی مدعی است که مرکز فوق نیاز به پی گیری شهرداری دارد، می گوید: ما در این موضوع دخالتی نداریم و آنچه مسئولان کانون پرورش فارس مدعی می شوند و زمینی که عنوان شده، در حال حاضر پارکینگی متعلق به شهرداری است.

سرهنگ پاسدار حمیدرضا گرامی می افزاید: شهرداری منطقه، مسکن و شهرسازی و نهادهایی که متولی واگذاری به هر نوع هستند، چنانچه اسناد مکتوبی دارند که واگذار کرده اند باید اجرا شود، لذا اینکه به گفته باشد، چنین نیست.

وی در پاسخ به اینکه این ادوات و خودروهای نظامی متعلق به چه ارگانی است، عنوان می کند: از آنجا که بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس زیرمجموعه ستاد کل نیروهای مسلح است؛ این دو دستگاه خودرو متعلق به اداره کل است.

گرامی از سویی پی گیری موضوع کلانی را مورد اشاره قرار می دهد و می گوید: تملک زمین مجاور برای تبدیل به باغ موزه و یک پارک برای مردم محله برنامه ایست که دنبال می کنیم؛ آن زمینی هم که مورد اشاره است چنانچه واگذاری ها قطعی شده باشد طبق قانون باید کار انجام گیرد، زیرا ما که نمی توانیم مانع قانون شویم.

این درحالیست که به گفته مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، زمانی هم عنوان شد که پارک ولی عصر شیراز قرار است توسط یک تونل به باغ موزه دفاع مقدس ملحق شود در حالیکه در حد گفتن بوده است، یعنی جایی مکتوب نشده است.

گرامی با این وجود درخصوص مکتوب شدن چنین طرح هایی هم عنوان می کند: این فرایندی دارد که باید در شورای شهر به تصویب برسد سپس در کمیته انطباق فرمانداری به تایید رسیده و ابلاغ شود، بعد شورا و شهرداری اعلام می کند که این کار انجام شود، اما گاهی به شکل صورت جلسه نوشته می شود که جنبه قانونی و دستوری ندارد یعنی ما باید برای آن فرایند اداری توجیه باشیم.

وی درعین حال تصریح می کند: حال چنانچه شهرداری و شورا ۵۰۰ متر زمین به این مرکز واگذار کرده، اگر سیر مراحل قانونی انجام گرفته باشد، کسی نمی تواند مانع آن شود، بنابر این باید دید که این فرایند قانونی طی شده است؟

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس البته وجود خودروهای یادشده را مشکلی ندانسته و می گوید: می شود این دو دستگاه خودرو را به وسیله بکسل ۵۰متر جابه جا کرد و خیلی سخت نیست، بنابر این مشکل به ماشین ها باز نمی گردد بلکه گیر سر اصل قضیه است.

گرامی درخصوص نقش شهرداری در واگذاری زمین به کانون پرورش فکری تاکید می کند: طبیعتا چون زمین مربوط به پارکینگ شهرداری است، حتما این نهاد باید پی گیر ماجرا شود زیرا در فرایند تفکیک زمین، سهم شهرداری شده است.

وی پیرامون منظر نامناسب موزه دفاع مقدس که میان فروشگاه های میوه و تره بار قرار گرفته هم اعلام می کند: تمام تلاش ما این است که با همکاری استانداری و دیگر نهادهای مسئول این تملک ها انجام گیرد یا معاوض داده و یا خریداری شود که هنوز به نتیجه قطعی نرسیده ایم.

کد خبر 4410114

منبع: مهر

کلیدواژه: باغ موزه دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس زهرا افتخاری شیراز کانون پرورش فکری فارس ماه محرم بوشهر کرمانشاه خبرگزاری مهر عاشورا مشهد مراسم عزاداری هفته دفاع مقدس شهرکرد گرگان رژه نیروهای مسلح سانحه تصادف تاسوعا و عاشورا خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۴۰۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین ارسطوزاده ظهر امروز چهارشنبه در حاشیه ششمین نشست تخصصی گردشگری مقاومت با محوریت استان خوزستان تصریح کرد: امروزه آسایش و امنیت کشور، حاصل جان‌فشانی شهیدان است و بر این اساس گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگهداشت یاد و خاطره شهدا به شمار می‌رود؛ بنابراین یاد و خاطره عزیزانی که در راه مقاومت جان سپرده‌اند، راهبردی برای ادامه مسیر این شهدا را در حوزه گردشگری مقاومت است.

وی اظهار کرد: قریب به ۲۰۰ هزار شهید در جنگ تحمیلی در دفاع از کشور جان خود را از دست دادند و حدود ۱۲۷ شهر در معرض حملات هوایی و موشکی قرار گرفته‌اند. ۴۲ درصد از این حملات به شهرهای خوزستان بود و ۴۰ درصد از شهدا و مجروحان جنگ خوزستانی بودند.

ارسطوزاده افزود: استان خوزستان نقش مهمی در جنگ دفاع مقدس داشته به صورتی که کوچک‌ترین شهید، با ۱۲ روز سن و مسن‌ترین شهید آن صد سال سن است. در حال حاضر در این استان ۲۲ یادمان برای گرامیداشت شهدا وجود دارد.

وی در خصوص توسعه یادمان‌ها و آثار دفاع مقدس در خوزستان تأکید کرد: در حال حاضر ۲۲ یادمان مرتبط با دوران دفاع مقدس در استان وجود دارد که هر یک از این یادمان‌ها به مناطق مشخصی از استان مرتبط و برای ماندگاری و یادآوری این رویدادها برای عموم مردم است.

ارسطوزاده تصریح کرد: نقطه به نقطه شهر آبادان و خرمشهر و همچنین مناطق اطراف آن روایتگر رویدادها و عملیات دوران دفاع مقدس است و این پتانسیل وجود دارد که در هر کدام از این نقاط یادمان‌های متعددی ساخته شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان افزود: برنامه دقیقی برای ثبت و نگاشت یادمان‌ها در دست تهیه است که این اقدام‌ها بعد از تکمیل پرونده‌های مربوطه رونمایی و معرفی می‌شود.

وی با اعلام اینکه تاکنون ۴۰ اثر دفاع مقدس در فهرست آثار ملی خوزستان به ثبت رسیده و ۱۰ پرونده دیگر از دوران دفاع مقدس نیز در حال آماده‌سازی است، گفت: در کنار برنامه‌های وسیع فرهنگی کاروان‌های راهیان نور و ستاد اربعین، یکی از محورهای اصلی این رویدادهای فرهنگی نقش و اهمیت استان خوزستان در گردشگری مقاومت است.

کد خبر 6087743

دیگر خبرها

  • بازدیدشهردار تبریز از پروژه عظیم باغ موزه دفاع مقدس در پارک موزه شمیم پایداری تبریز
  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری به کرمان آمد
  • شهرداری کلنگ به دست؛ این بار نوبت یکی از قدیمی‌ترین بناهای هنری تهران است
  • ­کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس منتشر شد
  • زوایای پنهان دفاع مقدس برای نسل جدید بیان شود
  • لزوم استفاده از ظرفیت‌های استانی در ساخت موزه دفاع مقدس
  • ضرورت معرفی جلوه‌های ایثار و شهادت به نسل جدید
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • گیلان، مهد شهیدان و سرداران دفاع مقدس است
  • سراسرنمای مقاومت باغ موزه دفاع مقدس پنج‌روز تعطیل شد