Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مهدی طبایی دبیر علمی سومین کنگره بین‌المللی و پنجمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت امروز در نشست خبری سومین کنگره بین‌المللی و پنجمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت که در محل جهاد دانشگاهی برگزار شد گفت: چهارم تا ششم مهر امسال این کنگره در مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود، در این نشست مهمانانی از کشورهای ایتالیا، کانادا، پاکستان و سنگاپور حضور خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبایی تصریح کرد: مجمع با هدف پرداخت به مشکلات زخم و ترمیم بافت راه‌اندازی شد و امسال نیز یکی از فعالیت‌های مهم پژوهشکده زخم و ترمیم بافت، ارائه راهکار برای بهبود تأثیرات زخم بر بدن انسان است.

صرف حدود هزار میلیارد تومان برای درمان زخم‌های مزمن

رئیس سومین کنگره بین‌المللی و پنجمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت در ادامه گفت: متأسفانه پس از زخم‌های تصادف، زخم پای دیابتی بیشترین دلیل قطع پای افراد است، در آمریکا نیز سالانه 9 میلیون دلار برای درمان زخم‌های مزمن پرداخت می‌شود و طی بررسی‌های آماری که سه سال پیش در اصفهان انجام شد، حدود هزار میلیارد تومان برای درمان زخم‌های مزمن هزینه می‌شود که این هزینه، هزینه ای هدفمند نیست.

ارسال 220 مقاله به کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت

در ادامه این نشست پروین منصوری دبیر علمی سومین کنگره بین‌المللی و پنجمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت گفت: باتوجه به مطالعات در حیطه زخم، استقبال زیادی برای ارسال مقالات در این دوره از همایش شاهد بودیم و 220 مقاله برای بررسی ارسال شد که این عدد نشان‌دهنده رشد 40 درصدی تعداد مقالات ارسال شده است.

وی افزود: 110 مقاله برای ارائه و پوستر انتخاب شد که 53 سخنرانی در طول سه روز در برنامه‌های این کنگره قرار دارد.

منصوری با بیان اینکه 65 درصد مقالات ارسال شده مربوط به علوم پایه هستند گفت: در کنار این 35 درصد مقالات به علوم بالینی اختصاص داشت. طی سه روز کنگره، پنل‌هایی نظیر طب داخلی در زخم، راهکارهای جدید در ترمیم زخم، زخم پای دیابتی، پرستاری و طب مکمل، طب و پانسمان‌های نوین و علوم پایه و راهکارهای غیرتهاجمی ارائه می‌شود.

دبیر علمی سومین کنگره بین‌المللی و پنجمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت در ادامه بیان کرد: در این کنگره دانشجویان علاقه‌مند به فعالیت‌های پژوهشی ارائه کوتاه‌مدت درباره دستاوردهای پژوهشی خود انجام می‌دهند که به سه طرح برگزیده جوایزی اهدا می‌شود.

همچنین منصوری از رونمایی نرم‌افزار جدید مدیریت و شناسایی علائم ترمیم زخم و راهکار درمانی زخم پای دیابتی در کنگره خبر داد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانشگاهی اخبار دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۴۲۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته

صندوق بین المللی پول از رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته خبر داد و پیش بینی کرد ذخایر ارزی در دسترس ایران در سال ۲۰۲۴ با افزایش حدود ۶ میلیارد دلاری نسبت به سال قبل به ۳۱.۳ میلیارد دلار برسد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، صندوق بین المللی پول در گزارش  منطقه ای خاورمیانه و آسیای مرکزی که به تازگی منتشر شده پیش بینی کرده ارزش تولید ناخالص داخلی ایران 61 میلیارد دلار در سال 2024 نسبت به سال 2023 افزایش یابد و به 464 میلیارد دلار برسد. اقتصاد ایران در این سال 3.3 درصد رشد خواهد کرد که  از رشد متوسط 20 ساله طی سال های 2000 تا 2020 که 3 درصد گزارش شده بیشتر خواهد بود.

این گزارش رشد اقتصاد غیر نفتی ایران در سال 2023 را  3.8 برآورد و پیش بینی کرده است این رقم در سال جاری به 3.3 درصد برسد. بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته رشد قابل توجه 15 درصدی را به ثبت رساند. پیش بینی شده است در سال 2024 نیز رشد این بخش به 2.9 درصد برسد.

نرخ تورم در کشور طی سه سال گذشته نزولی بوده است و به پیش بینی صندوق بین المللی پول انتظار می رود این روند حداقل طی دو سال آینده ادامه پیدا کند. نرخ تورم ایران در سال 2023 به 41.5 درصد کاهش یافته و پیش بینی می شود در سال 2024 به 37.5 درصد و در سال 2025 به 32.5 درصد برسد.

نرخ رشد نقدینگی در سال 2023 بالغ بر 34.7 درصد بوده و انتظار می رود این رقم در سال 2024 به 32.9 درصد کاهش یابد. متوسط رشد نقدینگی طی سال های 2000 تا 2020 بالغ بر 26.5 درصد محاسبه شده است.

*پیش بینی تراز مثبت 16.7 میلیارد دلاری حساب های جاری در 2024

صندوق بین المللی پول تراز حساب های جاری ایران در سال 2024 را مثبت 16.7 میلیارد دلار پیش بینی کرده است. در سال 2023 نیز تراز حساب های جاری ایران مثبت 17.8 میلیارد دلار برآورد شده بود.

*عبور ذخایر ارزی در دسترس ایران از 30 میلیارد دلار

ذخایر ارزی در دسترس ایران بر اساس برآورد صندوق بین المللی پول در سال گذشته 25.1 میلیارد دلار بوده است. این رقم برای سال قبل از آن 19.7 میلیارد دلار اعلام شده بود. بر اساس پیش بینی این نهاد بین المللی ذخایر ارزی در دسترس ایران طی سال جاری با افزایش حدود 6 میلیارد دلاری نسبت به سال قبل به 31.3 میلیارد دلار خواهد رسید.

بر اساس این گزارش ذخایر ارزی ایران بسیار بیشتر از این ارقام و بالای 100 میلیارد دلار است که بنا به ادعای صندوق بین المللی پول به دلیل تحریم ها در دسترس ایران قرار ندارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران
  • نخستین مسابقه «روایت‌نویسی نمایشگاه کتاب» برگزار می‌شود
  • جزئیات نحوه بررسی صلاحیت متقاضیان بلوک ۸۵ درصدی سرخابی‌ها
  • همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود
  • استفاده از زندگینامه شهدای بین المللی در کنگره بزرگداشت ۳ هزار شهید سمنان
  • رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای درقم برگزارمی شود
  • سومین سفر «شتر و آسیابان» به مراکش
  • سومین کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • استولتنبرگ: وعده‌های ناتو به اوکراین عملی نشد