Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور ایثارگران وزارت جهاد کشاورزی گفت: در راستای خصوصی‌سازی تاکنون 23 شرکت زیرمجموعه وزارت جهاد کشاورزی به ایثارگران واگذار شده است و برای درمان ایثارگران مشکلات زیادی داریم و مسائل درمانی در بنیاد شهید متمرکز شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، حجت ترشیزی امروز در نشست خبری که به مناسبت هفته دفاع مقدس در وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، به کارهای انجام شده در حوزه‌های مختلف زیرمجموعه این وزارتخانه اشاره کرد و گفت: بر اساس آسیب‌شناسی که بر اساس دستور وزیر جهاد کشاورزی انجام شد، از سال گذشته جستجوی خانه به خانه ایثارگران را در زیرمجموعه وزارت جهاد کشاورزی و در قالب کانون سنگرسازان بی‌سنگر آغاز کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* واگذاری 23 شرکت وزارت جهاد کشاورزی به ایثارگران

وی از واگذاری شرکت‌های مرتبط با وزارت جهاد کشاورزی به ایثارگران خبر داد و گفت: در راستای خصوصی‌سازی و اجرای اصل 44 در مرحله اول 23 شرکت به 39 هزار ایثارگر واگذار شد، مضاف بر آنکه 29 هزار ایثارگر در راستای واگذاری 39 شرکت موسسه جهاد نصر، جهاد توسعه و جهاد تحقیقات برگ سهام دریافت کرده‌اند و این شرکت‌ها به نیروهای داوطلب جنگ جهاد واگذار شده است.

ترشیزی همچنین به فعالیت‌های انجام شده در راستای اشتغال‌زایی برای فرزندان شهدا و ایثارگران مجموعه جهاد اشاره کرد و گفت: هنوز 700 فرزند شهید بدون شغل در وزارت جهاد کشاورزی داریم که با سازمان استخدامی رایزنی شده و فهرست استخدام آنها تکمیل و رد شده است، تاکنون در راستای اشتغالزایی 8 کارگروه تخصصی با مدیران کل وزارتخانه برگزار کردیم تا بتوانیم کارآفرینی داشته باشیم، چرا که هنوز 20 هزار فرزند ایثارگر فاقد شغل داریم که 150 نفر از ‌آنها فرزندان جانبازان بالای 70 درصد هستند.

تدوین اطلس جنگ جهاد در قالب نرم‌افزار GIS

مدیرکل امور ایثارگران وزارت جهاد کشاورزی در بخش دیگری از سخنان خود از تدوین اطلس جنگ جهاد خبر داد و گفت: در فاز اول کتاب و سی‌دی آن منتشر شده و تا سال آینده نرم افزار GIS آن منتشر خواهد شد.

ایجاد سامانه جامع آماری ایثارگران جهاد کشاورزی

وی همچنین از ایجاد سامانه جامع آمار و اطلاعات ایثار و جهاد خبر داد و گفت: از همه جهادگرانی که از طریق جهاد به منطقه جنگی در دوران دفاع مقدس اعزام شده‌اند، می‌خواهیم تا در این سامانه ثبت‌نام کنند تا بتوانیم علاوه بر جمع‌آوری اطلاعات بتوانیم هنگام ارائه خدمات به ایثارگران اطلاع‌رسانی کنیم.

ترشیزی یکی دیگر از فعالیت‌های بخش ایثارگران در بخش کشاورزی را اعزام کاروان، تربیت راویان و برگزاری نمایشگاه و یادمان‌های در این حوزه عنوان کرد و گفت: در سال 95 قرارگاه راهیان نور با همکاری سپاه، بسیج و ارتش به تصویب رسید که اکنون ستاد جنوب را در استان خوزستان و ستاد غرب را در استان کردستان برپا کرده‌ایم و هر ساله در اوج حرکت اردوهای راهیان نور فعالیت‌های خود را انجام می‌دهیم.

وی همچنین از جمع‌آوری سه میلیون سند مرتبط با دوران دفاع مقدس خبر داد و گفت: 1.5 میلیون از این سندها اسکن و با دستورالعمل خاصی در سیستم‌های فناوری وارد شده است و با استفاده از همین اسناد تاکنون 6 نمایشگاه برپا کرد‌ه‌ایم.

معرفی 7 شهید شاخص حوزه جهاد کشاورزی

ترشیزی از معرفی شهید شاخص در وزارت جهاد کشاورزی به صورت هر ساله اشاره کرد و گفت: امسال شهید محمدحسن کسایی فرمانده تیپ 57 فجر آذربایجان شرقی به عنوان شهید شاخص معرفی می‌شود و تاکنون 6 شهید شاخص معرفی کرد‌ایم که تمام آثار مکتوب مرتبط با آنها زندگینامه‌، فیلم،‌عکس، صوت و سخنان مقام معظم رهبری در مورد این شهدا را جمع‌آوری و منتشر می‌کنیم که در اردوهای راهیان نور و مناسبت‌های مختلف به آن پرداخته می‌شود.

مدیرکل امور ایثارگران وزارت جهاد کشاورزی همچنین از انتشار کتاب موسی کیخا در مورد گردان‌های کاشان و اصفهان اشاره‌ای کرد و اظهار داشت: 6 کتاب جدید نیز در این حوزه رونمایی خواهد شد.

مشکلات پیش روی درمان ایثارگران جهاد

وی در مورد پیگیری وضعیت درمان ایثارگران و خانواده‌های شهدای زیرمجموعه وزارت جهاد کشاورزی هم گفت: چند سالی است که مباحث درمان در بنیاد شهید متمرکز شده و برای ما مشکلاتی ایجاد کرده‌اند، چرا که اجازه اختصاص بودجه به وزارتخانه‌ها در این حوزه داده نمی‌شد و پیش از این بیمه مکمل ایران خدمات درمانی خوبی را به جانبازان و خانواده شهدا ارائه می‌کرد، اما با انتقال آن به بیمه دیگری مشکلات ما دو چندان شده است و تنها از طریق مرکز شهید شوریده خدمات اندکی در حوزه دندانپزشکی و سایر خدمات به دو هزار نفر ارائه می‌شود.

ترشیزی این را هم گفت که بالغ بر 40 مستند در حوزه ایثارگری و شهادت در زیرمجموعه وزارت جهاد کشاورزی تولید شده که تاکنون 20 مورد آن از شبکه‌های مختلف صدا و سیما پخش شده است که فقط 8 مورد از ان مستندهایی درمورد مهندسی رزمی بوده است.

وی همچنین از برگزاری گردهمایی جهادگران همزمان با 5 مهرماه سالروز عملیات ثامن‌الائمه و شکست حصر آبادان با حضور بیش از 700 فرمانده جنگ جهاد در سالن خوشه وزارت جهاد کشاورزی خبر داد.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۴۲۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، صمد بهزاد در بازدید شاهین رستم‌پور مشاور معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی از شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: مذاکرات و پیگیری‌های لازم از طریق وزارت جهاد کشاورزی برای تولید بذور سبزی و صیفی‌جات در این شرکت انجام شده است.
وی تاکید بر لزوم فراهم شدن فضای مناسب و بستر علمی در تولیدات زراعی شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان افزود: این مجتمع اقتصادی به دنبال تحقق تولید محصولات کشاورزی پول‌ساز با راندمان بالا بوده و این امر را در دستور کار قرار داده است.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با بیان این که در کنفرانس کشاورزی اوراسیا مقرر شد که ایران بذر مورد نیاز کشور‌های منطقه را تامین کند و مقدمات آن در وزارت جهاد کشاورزی فراهم شده است، اظهار کرد: برای تحقق این هدف، با دعوت از کارشناسان و تولیدکنندگان اوراسیا، توان مجتمع عظیم ملی کشت و صنعت مغان را در زمنیه تولید بذر به صورت شایسته معرفی خواهیم کرد.
مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی نیز در این بازدید با تاکید بر بهره‌برداری از ظرفیت‌های کشت و صنعت مغان در زمینه‌های مختلف گفت: باید با برنامه‌ریزی دقیق در حوزه تولید بذر، ارقام جدیدی را معرفی کرده و با جایگزینی ارقام پربازده و اقتصادی، عملکرد تولیدی این شرکت را افزایش دهیم.
شاهین رستم‌پور آینده کشاورزی ایران را منوط به فراهم شدن بستر تولیدات پایه، علمی و فعالیت تحقیقاتی مجتمع‌‎هایی مانند کشت و صنعت مغان دانست و افزود: با استفاده از ظرفیت موجود در این بنگاه اقتصادی بزرگ استان اردبیل، می‌توان نهال‌های خوبی را در این شرکت تولید و به باغات کل کشور معرفی کرد.
وی با اشاره به آینده درخشان شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در حوزه تولید بذر و نهال اظهار کرد: کشت و صنعت مغان با همکاری متخصصان بین‌المللی بذر به زودی تولید بذر محصولاتی همچون خیار، گوجه فرنگی، فلفل، بادمجان، کدو، هندوانه، ملون و لوبیا را شروع خواهد کرد.
مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی بیان کرد: پس از آزمایش اولیه و تایید لاین برای سال آتی و معرفی برند مشترک می‌توان بازار خوبی را در زمینه تولید بذر برای شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان فراهم و از واردات بذور مختلف جلوگیری کرده و بازار داخلی را با بذور تولیدی برند مغانه تامین کرد.
رستم‌پور سرمایه‌گذاری در بخش تولید بذر را دارای سود کلان عنوان و تاکید کرد: شرکت کشت و صنعت مغان می‌تواند با برنامه‌ریزی پنج ساله در امر تولید بذور صیفی و نهال، چند برابر تولیدات فعلی خود سود کسب کند.

دیگر خبرها

  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • برنامه ریزی برای واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه‌تمام ایلام به بخش خصوصی
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • موانع تامین مسکن ایثارگران در شهر جدید سهند بررسی شد
  • واگذاری زمین به خانوار‌های ایثارگر در آذربایجان شرقی
  • زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد
  • واگذاری زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی
  • واگذاری زمین به خانوارهای ایثارگر در آذربایجان شرقی