Web Analytics Made Easy - Statcounter

موزه بزرگ دفاع مقدس اصفهان را می‌توان از پروژه‌های هم سن بچه‌های دهه هفتادی دانست که بسیاری از آن‌ها، تحصیلات دانشگاهی خود را گذرانده و درحال تکمیل هستند اما این پروژه هنوز اندر خم مشکلات مالی مانده است. ۰۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۳ استانها اصفهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیماصفهان، تقریباً در همه جای ایران، یکی از اضلاع نصف جهان را به تعداد شهدا و ایثارگری مردمش در زمان جنگ می‌شناسند؛ شهری که آوازه سردارانش نَه فقط مخصوص این دیار بلکه همت‌ها، خرازی‌ها، کاظمی‌ها، میثمی‌ها و صدها سردار و هزاران شهید دیگرش در جبهه‌های جنوب و غرب کشور در سال‌های دفاع مقدس به عنوان فرمانده لشکرهای دیگر نقاط ایران نیز، خوش درخشیده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این وجود اما اصفهان، برای تقدیر شایستگی‌های شهدایش کم گذاشت؛ مکانی که ابتدا با عنوان "موزه دفاع مقدس" در 20 سال قبل توسط پدر شهید خرازی کلنگ خورد، چند سالی است به عنوان "مرکز فرهنگی دفاع مقدس" چشم انتظار آخرین قطعات جورچین خود برای تکمیل است.

موزه بزرگ دفاع مقدس اصفهان را می‌توان از پروژه‌های هم سن و سال بچه‌های دهه هفتادی دانست که بسیاری از آن‌ها، تحصیلات دانشگاهی خود را گذرانده و در حال تکمیل هستند اما این پروژه هنوز اندر خم مشکلات مالی و تجهیزات برای ارائه یادگارهای دفاع مقدس به نسل جدید مانده است.

برای شهری همچون اصفهان که دیگر آوازه‌اش بهره برداری از پروژه‌های بزرگی چون ورزشگاه نقش جهان، تونل کوهرنگ، سالن اجلاس‌های بین المللی و غیره است، نداشتن یک مرکز که حاکی از آرمان‌های انقلابی و ارزش‌های مقدس دوران جنگ باشد، بسیار ناپسند است.

افتتاح ساختمانی نیمه‌کاره بعنوان فاز اول پروژه

تاکنون خبرنگاران بسیاری در زمان‌های مختلف به سراغ این موزه و مسئولان وقت رفتند تا قدمی در راه تکمیل پروژه بردارند، مرکزی که به گفته مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در مقایسه با هم طرازان خود یکتاست و قرار است محتوای نرم افزاری درکنار محتوای سخت افزاری برای درک بهتر مخاطب، ارائه شود.

سرانجام همزمان با سالروز آزادی خرمشهر در سال گذشته طلسم کار شکست و فاز اول این مرکز بنا به اصرار مسئولان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و درخواست‌های مکرر رسانه‌ها و مردم، به بهره‌برداری و توسط رئیس جمهور با ویدیو کنفرانس افتتاح شد.

اما در زمان بازگشایی، ساختمان نیمه‌کاره بدون داشتن هیچ یکی از اَبَرتجهیزاتی که لازمه کارش بود، بدجور در ذوق مخاطب می‌زد و سبب گله‌مندی‌های بسیاری شد و هنوز هم این پروژه پیشرفت چندانی به خود ندیده و چشم انتظار اعتبارات است تا بلکه روزی به صورت کامل افتتاح شود.

کلنگ‌زنی موزه دفاع مقدس در سال 76 توسط پدر شهید خرازی

سردار مجتبی شیروانیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، با بیان اینکه کلنگ‌زنی این موزه توسط پدر سردار شهید خرازی انجام شده، اظهار داشت: موزه دفاع مقدس در محل ضلع غربی باغ غدیر و در کنار بزرگراه شهید بابایی در سال 76 و در زمینی به مساحت 22 هزار متر مربع احداث شد این در حالی است که با وجود گذشت نزدیک به دو دهه هنوز این پروژه تکمیل نشده است.

وی افزود: وجود بیش از 23 هزار شهید  و تعداد کثیری رزمنده و جانباز و تعداد کمتری آزاده در این استان به اندازه‌ای چشمگیر است که ضرورت وجود چنین موزه‌ای در استان توجیه کند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان اصفهان با اشاره به کاربری فرهنگی موزه دفاع مقدس گفت: این موزه برای ترویج فرهنگ دفاع مقدس در کنار دیگر مراکز فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان ایجاد شده است.

"عدم تامین اعتبارات" چالش بزرگ باغ موزه دفاع مقدس اصفهان

وی ادامه داد: با همت مسئولان استان اصفهان مراحل طراحی و ساخت باغ موزه دفاع مقدس در دستور کار قرار گرفت و عملیات اجرایی آن در سال 1376 آغاز شد ولی به دلایل مختلف از جمله عدم تأمین اعتبارات لازم، عملیات تکمیلی احداث و بهره‌برداری آن تاکنون به تأخیر افتاده است.

سردار شیروانیان خاطرنشان کرد: هدف از ساخت موزه استان اصفهان، شناسایی، حفظ و نشر ارزش‌های دوران دفاع مقدس، تبیین عملکرد و اقدامات یگان‌های نظامی، نهادها، دستگاه‌های مختلف دولتی و مردم ایثارگر استان طی 8 سال دفاع مقدس در راستای بیان رشادت‌ ایثارگران خطه ولایت مدار اصفهان است. 

موزه دفاع مقدس چشم‌انتظار ربان افتتاحیه فاز دوم و سوم

وی با بیان اینکه موزه دفاع مقدس در 3 فاز مجزا طراحی شده، اظهار داشت: تاکنون تمرکز روی فاز اول بوده و فضای داخلی که مساحتی حدود 8 هزار متر دارد، بالای 90 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان اصفهان افزود: محوطه فاز اول در دهه فجر سال 96 به بهره‌برداری رسید و محوطه فضای نمایشگاهی آثار دفاع مقدس، قابلیت بازدید برای مردم را فراهم آورد.

وی با بیان اینکه فضای محوطه از بهمن ماه سال گذشته قابل بازدید  است، گفت: عموم مردم می‌توانند در دو نوبت صبح از ساعت 9 تا 13 و بعدازظهرها از ساعت 17 تا اذان مغرب و عشاء از نمایشگاه بازدید کنند و مدارس و مجموعه‌ها نیز می‌توانند با هماهنگی قبلی از این موزه دیدن کنند.

پازل موزه دفاع مقدس اصفهان، چشم انتظار قطعه‌ای به نام "زیرساخت‌"

سردار شیروانیان خاطرنشان کرد: برای فضای 8 هزار متری داخل به لحاظ پیش‌بینی ارائه محتوا به صورت دیجیتال، به زیرساخت‌ها و تجهیزات نیاز است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان اصفهان افزود: بخش عمده زیرساخت‌ها انجام و بخشی از تجهیزات هم خریداری شده ولی پروژه مستلزم یکسری امکانات دیگر برای بهره‌برداری است و مانند پازل صد قطعه‌ای است که 5 قسمتش نیست و برون دادی ندارد.

وی تصریح کرد: 50 درصد تجهیزات خریداری شده و خرید مابقی به دلیل اینکه بخشی از آنها تولید داخلی نیست، با توجه به شرایط اقتصادی فعلی با اختلال مواجه شده است.

سردار شیروانیان با بیان اینکه منتظر تأمین منابع برای 50 درصد دیگر تجهیزات هستیم، گفت: بخشی از تجهیزات نیازمند منابع ارزی و بخشی ریالی است و با توجه به وضعیت ارز و اوضاع اقتصادی کشور با مشکل رو بهرو هستیم. 

وی افزود: جلسات مکرر برای تأمین مالی پروژه با استاندار اصفهان به عنوان رئیس هیئت امنای موزه دفاع مقدس و همچنین با دستگاه‌هایی که پشتیبانی موزه را دارند و در تأمین منابع همکاری می‌کنند، برگزار شده و در حال حاضر منتظر مساعدت‌های دستگاه‌های مختلف و واگذاری اعتبارات هستیم. 

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان اصفهان عامل روند کند انجام کار تکمیل پروژه را مشکلات مالی عنوان کرد و گفت: در حال حاضر مشکل عمده ما بحث عدم تامین اعتبار ارزی و ریالی است که کار را با اختلال مواجه کرده است.

بازدید عموم مردم از مزار شهدای گمنام 

شیروانیان با بیان اینکه یادمان 5 شهید گمنام که 2 سال پیش در محل ورودی شرقی باغ غدیر جانمایی شده، اظهار داشت: با توجه به موقعیت باغ غدیر و تردد زیاد مردم، افراد زیادی از این مکان دیدن  و شهدای گمنام را زیارت می‌کنند.

وی افزود: علاقمندان به وسایل جنگی، نیز می‌توانند با ورود به محوطه موزه دفاع مقدس، از تجهیزاتی که بخشی از آن‌ها غنائمی است که از دوران دفاع مقدس از دشمن گرفته شده و همچنین منطقه شبیه‌سازی عملیات جنگی و دستاوردهای دفاع مقدس سیستم موشکی دیدن کنند.

درخواست موزه دفاع مقدس از شهردار و شورای شهر

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان اصفهان خاطرنشان کرد: بازدید از فضای داخلی موزه، مستلزم پشتیبانی، همیاری و کمک است و ما از شهردار، شورای شهر و دیگران خواستیم تا به این موزه مانند دیگر فضاهای شهر از جمله باغ پرندگان، باغ گل‌ها، باغ غدیر و سایر فرهنگ‌سراها نگاه و موزه را در تکمیل پروژه پشتیبانی کنند.

وی با اشاره به هزینه‌هایی که در راستای کارهای فرهنگی و تفریحی در سطح شهر می‌شود، اظهار داشت: چه چیزی مهم‌تر از موزه دفاع مقدس وجود دارد که بتواند برای نسل‌های فعلی و آینده با توجه به مسائلی که دشمنان علیه اسلام و انقلاب کردند و می‌کنند، تأثیرگزار باشد.

سردار شیروانیان تصریح کرد: یکی از مکان‌هایی که می‌تواند روحیه فرهنگ سلحشوری مردم را در دوران دفاع مقدس به رخ دنیا بکشاند و جای امیدواری برای نسل‌ها ایجاد کند، موزه دفاع مقدس با بحث آثار شهدا، آثار دفاع مقدس و ترویج فرهنگ دفاع مقدس است.

حق اصفهان و مردم اصفهان بیش از این‌هاست

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان اصفهان با بیان اینکه استان شهدای زیادی چه در دوران دفاع مقدس و چه شهدای مدافع حرم، تقدیم انقلاب کرده، گفت: هنوز هم بعد از گذشت سال‌ها از جنگ، شهدای تفحص شده را به وطن برمی‌گرداند و حق مردم اصفهان بیش از این‌هاست و نباید با موزه دفاع مقدس نامهربانی شود.

وی ادامه داد: حق اصفهان و مردمش این بود که موزه دفاع مقدس در دهه 70 تکمیل و به بهره‌برداری برسد و متأسفانه بعد از گذشت دو دهه از آغاز کلنگ‌زنی، این پروژه تکمیل نشده و ما هنوز اندر خم تکمیل و تجهیز فاز اول هستیم.

دست یاری به سوی خیران

سردار شیروانیان خاطرنشان کرد: از ارگان‌ها و سازمان‌هایی که برای اجرای این پروژه تا کنون تلاش کردند، سپاسگذاری می‌کنم و برای ادامه و تکمیل موزه دفاع مقدس و مطالبه حق مردم اصفهان، از مسئولان مربوطه می خواهیم تا با مساعدت خود ما را در  تکمیل هر چه سریع‌تر فاز اول و فازهای دوم و سوم این پروژه یاری کنند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان با اشاره به برگزاری خوب و شایسته جشنواره کودک در اصفهان اظهار داشت: انتظار می‌رود به همان نسبت برای کسانی که به برکت خون و دلاورمردی آنها این بستر فراهم شده که امنیت و آسایش در جامعه باشد و چنین جشنواره‌هایی برگزار شود، ارزش بیشتری قائل شد.

 وی افزود: به سوی خیران هم دست یاری دراز شد ولی با توجه به شرایط فعلی اقتصاد کشور، توجه روی معیشت مردم است و البته با این موضوع موافق هستیم.

سردار شیروانیان با بیان اینکه خیران مردم را تنها نمی‌گذارند، خاطرنشان کرد: پیشنهاد می‌کنم خیران برای ترویج بحث ایثار و مقاومت شهدای گرانقدر نیز کار کنند و همانگونه که برای کلیه موضوعات اعم از مسجد، مدرسه، مرکز درمانی و غیره دغدغه دارند، موزه دفاع مقدس را نیز یاری کنند.

انتهای پیام/ ع

R41346/P1494/S6,51/CT16

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۴۲۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

5 چالش اصلی کسب و کارهای کوچک

عصر ایران / مدرسه کار و کسب ؛ دکتر علیرضا داداشی - راه اندازی یک کسب و کار کوچک، ایده ای است که طرفداران زیادی دارد. بعضی از صاحبان مشاغل گوناگون استخدامی یا فعالان بازار که تجربه شکست یا عدم موفقیت کافی را داشته اند، کسانی که مایل نیستند کارمند و زیرمجموعه شخص دیگری باشند، جوانان صاحب ایده، بازنشستگان و یا خانم های خانه دار تعدادی از این علاقه مندان راه اندازی کسب و کار کوچک و شخصی هستند.

با توجه به شرایط فعلی اقتصاد و بازار کار، به نظر می رسد که الان زمان مناسبی برای راه اندازی چنین کسب و کاری باشد.

واقعیت این است که تقریبا همیشه زمان مناسبی برای رفتن به سمت این علاقه مندی است. 

چالش های اصلی کدامند؟

اگر صاحب یک کسب‌وکار کوچک هستیم یا قصد راه‌اندازی کسب‌وکار خود را داریم، درک مسائل منحصربفردی که کسب و کارهای کوچک با آن مواجه هستند می تواند به ما کمک کند تا موفق تر شویم.

واقعیت این است که ورای علاقه مندی و ایده پرداز بودن و دغدغه داشتن، تعدادی چالش وجود دارد که احتمالاً در این مسیر با آنها روبرو خواهیم شد. بنابراین، قبل از اینکه به جلو برویم، باید از مسائلی که ممکن است ما را غافلگیر کنند آگاه باشیم.

من در اینجا پنج مورد از رایج‌ترین چالش‌هایی که ممکن است با آن‌ها روبرو شویم، را تشریح می کنم.

1- کمبود بودجه

هیچ چیز مانند مشکلات پولی نمی تواند یک کسب و کار را متوقف کند. به ویژه برای مشاغل کوچک این یک چالش اساسی است. عجیب نیست که ببینیم بسیاری از شرکت‌های بزرگ‌ جریان نقدی کافی برای پیگیری حقوق و دستمزد و روشن نگه داشتن چراغ کسب و کارشان دارند، اما، کسب‌وکارهای کوچک اغلب در وضعیت کمتر با ثباتی هستند.

اگر یک مشتری بزرگ ما به هر دلیل نتواند پرداختی انجام دهد، کسب و کار کوچک ما ممکن است نتواند حتی از عهده پرداختن قبض های خود بربیاید. داستان های زیادی وجود دارد که صاحبان مشاغل کوچک از حقوق خود صرف نظر می کنند تا حقوق کارمندان و فروشندگان خود را بپردازند.

متأسفانه، داستان‌های زیادی از شکست کسب‌وکارهای کوچک به دلیل کمبود بودجه وجود دارد.

2-کمبود زمان

این سوال همیشه و از همه افراد جای پرسیدن دارد که آیا شما مالک کسب و کار هستید یا بخشی از آن؟

برای صاحبان مشاغل کوچک، پاسخ اغلب هر دو است.

ما مسئول اجرای طرح‌های تجاری و برنده شدن در کسب‌وکار جدید هستیم، اما ممکن است خودمان به تلفن‌ها هم پاسخ دهیم، مدارک را هم بایگانی کنیم، شخصاً با فروشندگان هم وارد مذاکره و معامله شویم.

هرچه کسب و کار ما کوچکتر باشد، احتمالاً وظایف بیشتری برعهده خواهیم داشت. مدیریت این تنگنای زمانی می‌تواند دشوار باشد و باعث شود ناخواسته بخشی از مسائل مهم کاری مورد غفلت واقع شوند.

3- مشکل پیدا کردن کارمندان خوب

با اینکه تعداد کسب وکارهای کوچک در ایران کم نیست، اما، همچنان تامین نیروی انسانی مجرب، شایسته، توانا و سخت کوش یکی از چالش های پیش روی بنگاه های کوچک است.

در بسیاری از موارد، بسته حقوق و مزایای کسب و کار کوچک ما نمی تواند با آنچه شرکت های بزرگ ارائه می دهند رقابت کند. علاوه بر این، در حالی که مشاغل بزرگ می توانند افراد را برای یک کار خاص استخدام کنند، در بنگاه های کوچک ممکن است به کارمندانی نیاز داشته باشیم که هر کدام بتوانند چندین کار را انجام دهند.

همچنین احتمالاً به افرادی نیاز داریم که ویژگی های شخصیتی خاصی برای موفقیت در محیط کسب و کار کوچک ما داشته باشند، در حالی که این نوع کسب و کار معمولا با تغییرات زیاد مواجه است و تغییر در آنها امری رایج است. چگونه می توانیم مرتباً به این نوع افراد دسترسی داشته باشیم؟

این عوامل می تواند یافتن کارمندان مناسب را چالش برانگیز کند.

4-مشکلات ایجاد تعادل بین رشد و کیفیت

در کسب و کارهای کوچک این یک داستان رایج است:

یک روز ما در حال جشن گرفتن یک مشتری بزرگ هستیم و روز دیگر در تلاش هستیم تا با نیازهای مشتری جدید همراه شویم.

در بسیاری از موارد، ما باید بین ساعات طولانی کار کردن خودمان و کارمندان مان یا یافتن راه‌هایی برای کاهش دادن زمان کار (مثلا به ضرورت رعایت صرفه جویی در هزینه ها)، دست به انتخاب بزنیم.

برای مشاغل کوچک، رشد اغلب با دردسرهای فزاینده همراه است.

هیچ راه حل عالی وجود ندارد.

به این معنی که در نهایت، ما باید بتوانیم راهی برای پیش برد کارها بدون آسیب رساندن به کسب و کار خود یا با حداقل آسیب احتمالی به آن بیابیم.

5-مشکلات متعدد وب

بازاریابی در مشاغل کوچک با مشکلات متعددی مواجه است؛ تبلیغات رسمی گران است و تبلیغات دهان به دهان آهسته.

اینترنت می تواند فرصت‌هایی را برای یافتن مشتریان فراهم ‌کند، اما بسیاری از کسب‌وکارهای کوچک از حضور آنلاین خود به اندازه کافی بهره نمی برند.

احتمالاً می دانیم که به یک وب سایت نیاز داریم، اما آیا وضعیت سئوی سایت ما بهینه است؟ آیا از طراحی واکنش گرا استفاده می کنیم؟ آیا سایت ما ابزاری برای فروش است یا تنها یک بیلبورد آنلاین داریم؟ آیا حواس مان هست که وب سایت تنها بخشی از حضور آنلاین ما را پوشش می دهد؟ حضورمان در سایر رسانه های اجتماعی مانند فیس بوک و توییتر و ابزارهای داخلی چگونه است؟ سایت و شبکه های اجتماعی ما، چه ابزاری برای یافتن مشتری ناراضی و شنیدن صدا و ارائه پاسخ به او در اختیارمان قرار می دهد؟ و ... سوالات متعدد دیگر

کسب و کار‌های بزرگ دارای بخش‌های مجزا و پر کارمندی برای فعالیت‌های آنلاین خود هستند، اما در کسب‌ وکارهای کوچک اغلب داریم تلاش می کنیم خودمان را با امکانات  -گاه- حداقلی که در اختیار داریم همگام کنیم.

چگونه می توانیم این چالش ها را مدیریت کنیم؟

داشتن یک کسب و کار کوچک می تواند فوق العاده مفید باشد و هر چالشی هم در این مسیر رخ بنمایاند، راه حل های متعددی دارد. برای موفقیت در کسب و کار کوچک خود، باید برای چالش هایی که با آن روبرو خواهیم شد آماده باشیم.

بدون شک ما می توانیم بخشی از توانایی های حل چالش را خودمان برای خودمان فراهم کنیم.

آموزش: ما می توانیم مهارت‌هایی را که برای اجرای موفقیت‌آمیز یک کسب‌وکار کوچک نیاز داریم، بیاموزیم. دست کم در ابتدای راه اندازی کسب و کار، به دلایلی از جمله کمبود بودجه و کمبود نیروی متخصص، باید بتوانیم خودمان گلیم مان را آب بیرون بکشیم. آموزش می تواند به ما کمک کند تا کمی، و فقط کمی راحت تر به جایی که می خواهیم برویم برسیم. تجربیات دیگران: استفاده از تجربیات دیگران راه دیگری است که شناختی نه کامل وکافی، اما، قطعا مفید در اختیار ما قرار خواهد داد. گرچه بهتر است از تجربیات کسانی استفاده کنیم که سابقه راه اندازی کسب وکاری شبیه به کسب وکار ما را داشته اند، یا چنین کسب و کاری را مدیریت کرده اند، ولی معنای این سخن این نیست که تجربیات بانیان کسب و کارهای غیر مشابه مفید نخواهد بود.

 مهم این است که ما اهل آموختن باشیم و بتوانیم از آنچه می بینیم و می شنویم، برای خودمان توشه ای بیندوزیم.

_____________________________________________

* دکتر علیرضا داداشی
نویسنده و مدرس مدرسه کار و کسب عصر ایران

- دکترای مدیریت بازاریابی
- مدیر و بنیانگذار گروه «مشاوره، آموزش و تحقیقات بازار خوشه‌چین»
- مشاور کسب و کارهای نوپا، کوچک و متوسط
- پژوهشگر بازار و کسب‌و‌کارها
- نویسنده بیش از ۴۰ مقاله در فروش و بازاریابی
- مولف کتاب: بیست گفتار فروش و بازاریابی- کتاب همراه فروشندگان و بازاریابان
-بازرس اصلی انجمن علمی مدیریت کسب و کار ایران
 

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: نارضایتی کارکنان و راهکارهایی برای مدیریت آن مدیر ذره بینی باشیم یا خیر؟ چگونه کارمندانی با انگیزه داشته باشیم؟

دیگر خبرها

  • جامعه امروز ما نیاز به تفکر معلمان شهید دارد
  • برنامه اقدام مشترک برای رونق باغ‌موزه دفاع مقدس تبریز تدوین شود
  • مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند
  • مراسم سوگواری امام صادق در باغ موزه دفاع مقدس برگزارمی شود
  • برگزاری آیین سوگواری شهادت امام صادق‌(ع) در باغ موزه انقلاب
  • عملیات اجرایی بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • برپایی کلاس درس دانشجویان دانشگاه آزاد در باغ موزه دفاع مقدس
  • 5 چالش اصلی کسب و کارهای کوچک
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود