Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به آغاز برداشت زیتون در طارم گفت: برداشت زیتون از 15 هزار هکتار از باغات بارده شهرستان طارم انجام می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهنام اوجاقلو در گفت وگو با خبرنگار موج رسا; سطح باغات زیتون شهرستان طارم در استان زنجان را 20 هزار و 6 هکتار اعلام و اظهار کرد: در حال حاضر 14 هزار و 806 هکتار از این سطح بارو بوده و 5 هزار و 200 هکتار مابقی هنوز به مرحله باردهی نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی از پیش بینی تولید بالغ بر 25 هزار تن زیتون طی سال جاری در شهرستان طارم خبر داد و عنوان کرد: ظرفیت تولید 45 هزار تن زیتون در شهرستان طارم وجود دارد که با افزایش توان عمومی درختان از طریق تغذیه درست و آبیاری و هرس مناسب این میزان تولید محقق می‌شود.

وی با بیان اینکه از نظر سطح و میزان تولید زیتون، شهرستان طارم استان زنجان رتبه نخست را در سطح کشور داراست، خاطرنشان کرد: رقم زرد 90 درصد باغات زیتون طارم را تشکیل می دهد.

اوجاقلو با اشاره به اینکه امسال برداشت زیتون کنسروی از نیمه دوم شهریور ماه در شهرستان طارم آغاز شده و تا اواخر مهر ماه ادامه خواهد داشت، بیان کرد: برداشت ارقام روغنی نیز از اواخر مهر آغاز و تا اواخر آبان ادامه می یابد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به وجود 19 واحد فعال مجوزدار و دارای پروانه روغن‌کشی زیتون در شهرستان طارم افزود: همه ساله 30 درصد زیتون تولیدی شهرستان طارم برای استحصال روغن به کارگاه های روغن کشی ارسال می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۴۲۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛مدیرکل بازرسی خاطرنشان کرد: آنچه که در فرمایشات مقام معظم رهبری، ریاست قوه قضاییه و همچنین از سوی ریاست سازمان بازرسی کل کشور بر آن تأکید شده، راهبرد حمایت از تولید و صنعت گران است و حضور ما در راستای جامه عمل پوشاندن به همین تأکیدها و حمایت حداکثری از تولید و اشتغال است.

محمد تقی حاجی مشهدی از تولید کنندگان خواست در صورت عدم رفع مشکلات و موانع موضوع را به اطلاع اداره کل بازرسی اعلام تا در اسرع وقت پیگیری شود .

وی گفت: ما امروز از دو واحد صنعتی و کشاورزی در چهارباغ  بازدید کردیم مشکلاتی را مطرح که بعضی از این موارد مطرح شده استانی است که با هماهنگی دستگاه های اجرایی به جد پیگیری و تا حصول نتیجه اقدام خواهیم کرد و بعضی از موارد مثل تامین ارز که کشوری است و با سازمان مکاتبه تا از طریق بانک مرکزی حل و فصل خواهیم کرد.

وی از تداوم این بازدید ها تا انتهای سال خبر داد و گفت : ما امروز صحبت های صاحبان صنعت  را شنیدیم توسعه کارخانه ، افزایش ولتاژ ، و تامین ارز مورد نیاز که در مورد برق قرار شد اداره کل برق البرز تا ظرف هفته آتی مشکل ولتاژ و برق مورد نیاز کار خانه را تامین و در مورد ارز اداره کل بازرسی و صمت البرز اهتمام جدی برای تامین آن داشته باشند و توسعه شرکت هم از الویت هایی است که در دستور کار قرار گرفت. 

مدیرکل بازرسی استان در ادامه گفت: کمک به توسعه صنعت و تولید بعد از مبارزه با فساد اصلی‌ترین اولویت اداره کل بازرسی استان است.

او افزود: با بازدید از واحد‌های تولیدی مشکلات و موانع پیش رو به درستی احصا و از تمام ظرفیت‌های قانونی برای کمک به تولید بهره گرفته می‌شود.

دیگر خبرها

  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • جلوه زیبای گل محمدی در باغات اشکذر
  • آغاز برداشت گل محمدی در شهرستان اشکذر
  • رفع تصرف ۲۰ هکتار از اراضی ملی در شهرستان طارم
  • برداشت ۱۶ هزار تن سیر در طارم
  • مناطق کوهستانی شهرستان طارم مه آلود است
  • ۱۶ هزار تن سیر در طارم برداشت می‌شود
  • ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت