Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- معاون قضایی امور اداری، استخدامی دیوان عدالت اداری گفت: دیوان عدالت اداری در پرونده بورسیه ها وارد احراز صلاحیت های علمی افراد نشده است.

به گزارش ایرنا از دیوان عدالت اداری، عباس محدث روز یکشنبه به دنبال طرح ابهاماتی توسط برخی افراد و مسئولان وزارت علوم و دانشگاه ها درباره آرای شعب دیوان عدالت اداری در مورد پرونده های موسوم به بورسیه ها افزود: احکام دیوان عدالت اداری در مورد پرونده های بورسیه ها با دقت و رعایت همه جوانب و بر اساس قانون و مداقه در اسناد و مدارک صادرشده روشن و شفاف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: مسئولان وزارت علوم و دانشگاه ها باید طبق قانون اقدامات لازم را برای جذب و بکارگیری افرادی که رای به نفع آنها صادر شده انجام دهد و گزارش اجرای رای را به دیوان عدالت اداری ارائه کند.
‎محدث درباره جزئیات رسیدگی به پرونده دانشجویان بورسیه اظهار داشت: همانگونه که قبلا هم از سوی روابط عمومی دیوان عدالت اداری اعلام شد، از زمان طرح موضوع بورسیه ها در سال 93 تا پایان سال 96 تعداد 328 فقره شکایت مطرح که طی آنها ادعا شد به رغم طی کردن فرآیند قانونی، از جمله مراحل گزینش، احراز صلاحیت های علمی و پذیرفته شدن به عنوان دانشجوی بورسیه، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و برخی از دانشگاه ها بدون دلیل قانونی با لغو بورسیه، فرآیند جذب آنان را متوقف و ابطال کرده اند؛ دیوان در این مورد پس از تشکیل پرونده و با احراز صلاحیت رسیدگی، فرایند قانونی تبادل لایحه و اخذ دفاعیه و توضیحات از مسئولان مربوطه در وزارت علوم و دانشگاه های طرف شکایت اخذ و به دور از فضاسازی های رسانه ای اقدام به صدور رای کرده است.
‎معاون قضایی امور اداری استخدامی دیوان عدالت اداری در پاسخ به  این سوال که برخی ادعا کرده اند دیوان عدالت اداری به صلاحیت های علمی افراد بورسیه ورود کرده است، گفت: این ادعا کاملا کذب است زیرا رسیدگی به پرونده های بورسیه از نظر مطابقت با قانون و شرایط از قبیل سن و معدل و اعلام نیاز دانشگاه ها به رشته های مورد نظر انجام شده و با توجه به مصوبه شماره 630 و 720 شورای عالی انقلاب فرهنگی، دیوان عدالت اداری وارد صلاحیت های علمی افراد نشده است.
‎محدث خاطرنشان کرد: بهتر است برخی افراد و مقامات مسئول از فرافکنی و اظهارنظرهای غیراصولی و بدون اطلاع از محتوای پرونده ها خودداری و به وظایف قانونی خود عمل کنند.
‎وی یادآور شد: پرونده هایی که موضوع شکایت آنها صلاحیت علمی بوده به هیات های تعیین شده توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی بر اساس همان مصوبه 630  و 720 ارجاع شده است.
‎معاون قضائی امور اداری استخدامی دیوان عدالت اداری با رد برخی ادعاها درباره حکم دیوان عدالت اداری برای دانشجویان با معدل 12 گفت: این گونه صحبت ها ناشی از عدم اطلاع از محتوای پروندها است؛ تمام افرادی که از دیوان عدالت اداری رای گرفته اند، حد نصاب معدل قانونی بر اساس اعلام دانشگاه ها را داشته اند و اکثریت قریب به اتفاق دارای معدل های ممتاز و بالا بوده اند.
‎معاون قضایی امور اداری استخدامی دیوان عدالت اداری به مسئولان وزارت علوم، دانشگاه ها و افراد توصیه کرد، قبل از صحبت درباره پرونده های بورسیه اطلاعات خود را تکمیل و از اظهارنظرهای غیردقیق و غیرمسئولانه خودداری کنند.
اجتمام*٣٢٢٩*1834

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي ديوان عدالت اداري پرونده بورسيه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۴۳۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش عمده پرونده‌های قضایی خانواده‌ها مربوط به طلاق است

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه کارگروه تخصصی رؤسای شعب دیوان عالی کشور با عنوان بررسی موضوع وکیل در مرحله فرجام‌خواهی با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری، رئیس دیوان عالی کشور، در این جلسه با گرامیداشت روز معلم، به بخشی از سخنان امام راحل (ره) درباره شهید مطهری اشاره کرد و اظهار داشت: "خدمتی که استاد شهید مطهری به نسل جوان و جامعه نموده کم نظیر است. آثاری که از او هست، بی استثنا، همه آثارش خوب است و من کس دیگری را سراغ ندارم که بتوانم بگویم: «بی استثنا آثارش خوب است». انسان ساز است.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری ادامه داد: کلیات طرح اصلاح موادی از قانون آئین دادرسی مدنی و کیفری در کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس تصویب شده است و پیگیر هستیم که در این مجلس به تصویب نهایی برسد.

وی با تاکید بر لزوم اختصاص بودجه مستقل برای پیشبرد برنامه‌های دیوان عالی کشور، از تصویب ردیف بودجه مستقل برای بخشی از هزینه‌های دیوان عالی کشور خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری با بیان اینکه دیوان عالی کشور در قانون اساسی دو مسئولیت مهم و اساسیِ نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم و ایجاد وحدت رویه قضائی را برعهده دارد، اظهار داشت: این دو مسئولیت اطلاق دارد و عملکرد صحیح و ضابطه‌مند در این زمینه، با تعریف درست از نحوه نظارت و یا اصلاح قانون و اصلاح روش‌ها و اصلاح ساختار ممکن خواهد بود، چنانچه قضات در این رابطه پیشنهاداتی به منظور پیشبرد هر چه بهتر امور دارند، ارائه دهند.

وی تصریح کرد: آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست، به طوری که وارده پرونده‌های ما در این زمینه فقط در فروردین ماه بیش از ۸۰۰ فقره بوده است که بخش عمده آن مربوط به اختلافات خانوادگی و طلاق بوده است و باید در این زمینه چاره اندیشی شود.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری با اشاره به تشکیل کارگروه‌های تخصصی چهارگانه حقوقی، خانواده، جرایم ناشی از مواد مخدر و دیگر عناوین کیفری در دیوان عالی کشور و آسیب شناسی پرونده‌های مطروحه اظهار داشت: ان‌شاءالله خروجی این جلسات برای دستگاه قضائی و عموم جامعه مفید به فایده باشد؛ استفاده از نظرات، پیشنهادات و تجربیات همکاران قضائی در رفع اشکالات و مدیریت کلان دیوان عالی کشور مثمر ثمر خواهد بود.

گفتنی است؛ در این جلسه موضوع وکیل در مرحله فرجام‌خواهی در پرونده‌های حقوقی و کیفری مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

کد خبر 6097195

دیگر خبرها

  • بورسیه دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان خارجی
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان اخراجی خارجی
  • کوتاه شدن مدت زمان رسیدگی به پرونده‌ها
  • تعجب رئیس دیوان عالی کشور از آمار پرونده‌های خانواده
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست
  • بخش عمده پرونده‌های قضایی خانواده‌ها مربوط به طلاق است