Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: نماینده زن از استان بصره و عضو فراکسیون الفتح (نزدیک به الحشد الشعبی) روز یکشنبه در واکنش به دخالت آشکار سفیران آمریکا و انگلیس در امور داخلی عراق، خواستار اخراج آنها از کشورش شد.

به گزارش خرداد به نقل از ایرنا، 'انتصار الموسوی' با انتشار بیانیه ای گفته است که در پی جانبداری این دو از طرح های تجزیه طلبانه و دخالت آشکار در امور داخلی، دولت عراق باید برای اخراج سفیران آمریکا و انگلیس یک تصمیم قاطع بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


الموسوی به طرح های تجزیه طلبانه ای که این دو سفیر نسبت به عراق در پیش گرفته اند اشاره نکرده اما تاکید کرده است که سفیران آمریکا و انگلیس در حوادث آتش زدن مقرهای دولتی و خصوصی اخیر در بصره دست دارند.
وی خاطرنشان ساخته است که این دو سفیر به همین مقدار اکتفا نکرده بلکه پا را از حد معمول فراتر نهاده و در امور داخلی عراق نیز دخالت کرده اند.


الموسوی پیش از این نیز در واکنش به آتش افروزی های جنجالی اخیر در بصره، امریکا را به دست داشتن در این حادثه متهم کرده بود و خواستار بسته شدن کنسولگری آمریکا در این استان شده بود.
وی گفته بود که وجود کنسولگری آمریکا در بصره، تهدیدی برای آرامش و ثبات در این استان است.
انتقاد از سفیر آمریکا در بغداد به ویژه مدتی قبل از شروع انتخابات 22 اردیبهشت ماه پارلمان عراق و ارتباطات مشکوک او با برخی چهره ها و جریان های سیاسی در عراق آغاز شد.


انتشار یک خبر از تحریک آشکار گروه های سیاسی عرب سنی برای بازپس گیری دولت از شیعیان توسط سفیر آمریکا در بغداد و متعاقب انتخابات، دخالت او در امور داخلی و جبهه بندی های سیاسی باعث شد که بسیاری از شخصیت ها از رفتارهای خارج از عرف دیپلماتیک سفیر آمریکا در بغداد انتقاد کرده و درخواست اخراج او را از عراق بکنند.


سفیر انگلیس نیز اخیرا توئیتی درباره تشکیل دولت جدید عراق منتشر کرد که عراقی ها آن را مصادق دخالت در امور داخلی کشورشان دانستند و این اقدام او باعث انزجار و خشم رهبران سیاسی عراق شد.


وی در توئیت خود نوشته بود که باید دولت آینده عراق دولت خدمات و حل معضل بیکاری باشد که شخصیت ها و رهبران سیاسی عراق آن را مصادق دخالت در امور داخلی کشورشان دانستند و فراکسیون ائتلاف دولت قانون به رهبری نوری المالکی خطاب به 'جان ویلیکس' گفت که دوره قیمومت انگلیس بر عراق از 1918 به پایان رسیده و الان عراق در 2018 است.


برچسب ها: دولت عراق ، پارلمان عراق ، همسایگان عراق

منبع: خرداد

کلیدواژه: دولت عراق پارلمان عراق همسایگان عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۴۷۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پادشاه انگلیس طرح جنجالی اخراج پناهجویان را تائید کرد

به گزارش قدس آنلاین، دفتر ریشی سوناک نخست وزیر انگلیس اعلام کرد که نخستین پرواز انتقال پناهجویان به روآندا هماهنگ شده است. این پرواز ظرف ۱۰ تا ۱۲ هفته دیگر انجام خواهد شد و به دنبال آن، چندین پرواز دیگر برنامه‌ریزی خواهد شد.

طرح جنجالی اخراج پناهجویان از خاک انگلیس دوشنبه گذشته پس از ماه‌ها بحث و بررسی، در پارلمان انگلیس تائید شد و راه را به گفته کارشناسان، برای ایجاد «سابقه‌ای خطرناک در نقض قوانین حقوق بشری» باز کرد.

با قانونی شدن این طرح، پناهجویانی که از یکم ژانویه ۲۰۲۲ به صورت غیرقانونی از یک کشور امن مانند فرانسه وارد انگلیس شده‌اند، به رواندا منتقل می‌شوند تا پرونده آن‌ها توسط وزارت کشور انگلیس بررسی شود. آن‌ها ظرف ۲۸ روز از انگلیس اخراج می‌شوند؛ حق اعتراض ندارند و از بازگشت به این کشور در آینده منع خواهند شد.

اگر پرونده این افراد پذیرفته شد، به انگلیس منتقل می‌شوند؛ در غیر اینصورت می‌توانند برای اقامت در رواندا یا هر کشور دیگری به‌غیر از انگلیس درخواست پناهندگی کنند. دولت انگلیس معتقد است که این طرح پناهجویان را از ورود غیرقانونی به خاک این کشور منصرف می‌کند.

سخنگوی نخست وزیر انگلیس به خبرنگاران گفت؛ نخستین گروه پناهجویان برای انتقال به روآندا انتخاب شده‌اند. وی افزود که دولت سرگرم پیگیری مقدمات حقوقی انتقال این افراد است.

این درحالیست که موسسات خیریه هشدار داده‌اند که «تصمیم ظالمانه و ناپسند» دولت برای انتقال پناهجویان به هزاران کیلومتر دورتر، نه تنها در پاسخ به معضل مهاجرت ناکام خواهد بود، بلکه «به هرج و مرج بیشتر انسانی منجر خواهد شد».

آن‌ها قصد دارند تا از ظرفیت دادگاه اروپایی حقوق بشر برای توقف انتقال پناهجویان استفاده کنند. نهادهای حقوق بشری دو سال پیش هم با ارجاع این پرونده به دادگاه اروپایی حقوق بشر، مانع اخراج پناهجویان شدند.

از سویی ۱۶۰ موسسه خیریه و فعال حقوق بشری در نامه‌ای سرگشاده به نخست وزیر انگلیس طرح دولت در این زمینه را محکوم کرده و آن را ظالمانه و شرم‌آور خواندند.

سازمان ملل متحد هم هشدار داده است که این طرح، بر خلاف کنوانسیون پناهندگان است و سابقه‌ای خطرناک در سطح جهانی ایجاد می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • انگلیس سفیر روسیه را احضار کرد
  • چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را ندارد
  • باکو: اروپا در امور داخلی جمهوری آذربایجان دخالت نکند
  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • دانشجویان معترض آمریکایی خواستار اخراج اشغالگر از فلسطین هستند
  • نمایش جدید آمریکا درباره غزه: تعیین نماینده ویژه!
  • طرح دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان به رواندا قانون شد
  • پادشاه انگلیس طرح جنجالی اخراج پناهجویان را تائید کرد
  • انتقاد کاربران عراقی از توییت اردوغان درباره بغداد
  • انتقاد نماینده ولی فقیه از دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات