Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ سرهنگ"امین یادگارنژاد" در مورد استفاده دانشجویان از نت‌سراها گفت: دانشجویان سعی کنند از رایانه‌های عمومی جهت پرداخت اینترنتی شهریه دانشگاه استفاده نکرده و اطلاعات مالی خود را در معرض دید افراد ناشناس قرار ندهند.

سرهنگ یادگار نژاد گفت: دانشجویان هرگز اطلاعات حساب بانکی و شخصی خود را در اختیار فرد یا افراد حاضر در کافی‌نت‌ها قرار ندهند و در صورت نیاز به کمک و راهنمایی، از افراد مطمئن کمک بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: دانشجویان در هنگام پرداخت‌های اینترنتی دقت لازم را در خصوص درگاه‌های بانکی جعلی (فیشینگ) داشته باشند و برای وارد کردن اطلاعات حساس مانند رمز عبور و نام کاربری همیشه از درگاه‌های بانکی ایمن که آدرس آن‌ها با https شروع می‌شود، استفاده کنند.

سرهنگ یادگارنژاد تاکید‌ کرد: کاربران باید برای وارد کردن اطلاعات حساب مالی خود از صفحه کلید‌های مجازی تعبیه شده در صفحات پرداخت(درگاه‌های بانکی) یا کیبورد مجازی ویندوز استفاده کنند.

وی افزود: دانشجویان می‌بایست برنامه‌های کاربردی، به ویژه مرورگر اینترنت خود را بروز نگه دارند، زیرا بیشتر بدافزارها از حفره‌های امنیتی نسخه‌های گذشته برای نفوذ استفاده می‌کنند، همچنین قبل از انجام هرگونه تراکنش مالی به وسیله تلفن‌های هوشمند، نسبت به فعال کردن فایروال و نصب آنتی ویروس اقدام کنند.

یادگارنژاد در مورد استفاده از اینترنت رایگان در مراکز عمومی نیز گفت: ناامن بودن برخی از شبکه‌های وای‌فای رایگان در مراکز عمومی در سطح شهر و اتصال افراد به این شبکه ها در برخی موارد می‌تواند منجر به هک دستگاه قربانی و در نهایت دستیابی مجرمان اینترنتی به اطلاعات شخصی و سوء استفاده از اطلاعات آنان شود.

رئیس پلیس فتا کرمان در پایان گفت: بهتر است دانشجویان برای انجام تراکنش‌های بانکی و پرداخت شهریه از شبکه‌های بی‌سیم در مراکز عمومی خودداری کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آنتی ویروس رایانه رئیس پلیس فتا ویندوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۴۹۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمد روستا ظهر پنجشنبه در نشست با بانک‌های استان در راستای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، افزود: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود، گفت: انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند.

روستا اظهار داشت: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحدهای روستایی در سطح کشور، ۵۵ درصد و در استان ۶۲ درصد است که این امر نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان باید در زمان کمتری انجام شود و بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

روستا یادآور شد: از مجموع یکهزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله سی سخت، دچار خسارت شدند، ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است و پیگیری برای اختصاص اعتبار به این واحدها انجام شده است.

کد خبر 6095034

دیگر خبرها

  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند
  • هو شدن مشاور ویژه مکرون هنگام انتقاد از حامیان فلسطین
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • از پرداخت بیش از ۴ هزار وام متاهلی به دانشجویان پزشکی تا تاکید بر استفاده دانشگاه‌ها از سند دانشگاه اسلامی
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • ماجرای اتمام حجت دانشگاه فرهنگیان با معلمان تازه استخدام شده چیست؟
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد