Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: با استفاده از نیروهای حق التدریس و به کارگیری مجدد بازنشستگان، مشکل کمبود معلم برطرف شده و تمامی کلاس های درس این دوره تحصیلی معلم دارند.

رضوان حکیم زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه آموزش ایرنا با بیان اینکه بر اساس برآوردها سال تحصیلی 98-97 با کمبود 54 هزار و 178 معلم در دوره ابتدایی مواجه بودیم، اظهار داشت: با پیگیری های انجام شده مشکلی برای حضور معلمان در کلاس درس نداریم اما با این اقدامات بحث کمبودهای واقعی جبران نمی شود و صرفا کمبودهای ظاهری حل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در تشریح این مطلب بیان داشت: ما باید معلمانی متناسب با دوره ابتدایی و دانش آموخته با رشته های مرتبط در مدارس به کار بگیریم و بر اساس شاخص شورای عالی آموزش و پرورش به اندازه ای معلم برای این دوره داشته باشیم که کلاس های با تراکم بالای 26 نفر برگزار نکنیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: هرچند تمامی کلاس های دوره ابتدایی معلم دارند اما بر اساس سند تحول بنیادین و مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش، ما همچنان در دوره ابتدایی کمبود خواهیم داشت مگر اینکه مبنای محاسبات و راهکارهای مورد تاکید در سند تحول، بر نگاه تخصصی دوره ابتدایی جدی گرفته شود.
حکیم زاده اظهار داشت: 40 درصد از 17 هزار نفری که امسال از طریق آزمون استخدامی سازمان سنجش آموزش کشور پذیرش شدند به معلمان دوره ابتدایی اختصاص دارد اما این افزایش نیرو نیز کمبودها را جبران نمی کند.
وی با یادآوری این نکته که اگر ما مقطع ابتدایی را به عنوان دوره اصلی و بنیادی با ضعف شروع کنیم تلاش هایی که در سایر دوره های تحصیلی خواهیم داشت چندان به نتیجه نمی رسد، تصریح کرد: اگر نگاه تحولی داشته باشیم و به دنبال اجرای سند تحول بنیادین هستیم نباید به مهمترین عنصر کیفیت در فرایند تعلیم و تربیت که همانا معلم است با نگاه صرفه جویی و انقباضی مسائل را ببینیم و مجوزهای صادره کمتر از تعداد نیروی مورد نیاز باشد.
معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: در سال تحصیلی 98-97 در مجموع 7 میلیون و 995 هزار و 280 نفر راهی مدارس در پایه های اول تا ششم شدند که از این تعداد یک میلیون و 440 هزار و 87 نفر کلاس اولی هستند.
حکیم زاده افزود: امسال 259 هزار و 740 معلم در 64 هزار و 807 مدرسه دوره ابتدایی فعالیت خواهند کرد.
علمی**1883**1440

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي آموزش و پرورش دوره ابتدايي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۴۹۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد

ایسنا/زنجان مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: اگر قرار بر پیشرفت و تغییر باشد، همه مسائل از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد یقیناً توجه به دانش‌آموزان، معلمان و مدرسه می‌تواند بسیاری از گره‌ها را باز کند.

علی اسماعیلی امروز (دوشنبه ۱۷ اردیبهشت‌ماه) در برنامه متمرکز هفته گرامی‌داشت مقام معلم که در سالن همایش‌های بین المللی روزبه برگزار شد، اظهار کرد: در سایه تلاش جهادی همه عناصر موثر بر روند تعلیم و تربیت استان زنجان، شاهد توفیقات و موفقیت‌های خوبی در یک سال گذشته در استان بودیم که مدیون تلاش جهادی آنان هستیم.

وی با اشاره به ارتقاء خوب مناطق آموزش و پرورش استان زنجان در جایگاه رتبه‌بندی مناطق کلی کشور، افزود: منطقه‌ای داشتیم که بالای ۲۷۰ رتبه در سال گذشته جابه‌جایی داشت که بسیار حائز اهمیت است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان در ادامه با بیان اینکه در خصوص خروجی امتحانات نهایی در سال گذشته، رتبه یازده کشوری را کسب کردیم، گفت: رتبه خروجی امتحانات نهایی در سال‌های گذشته حدود ۲۰ بود.

او در رابطه با توسعه و گسترش رشته‌های فنی- مهارتی در استان زنجان، افزود: رشته‌های فنی و مهارتی در استان گسترش و توسعه خوبی داشتند به نوعی که از برنامه‌ پیش‌بینی شده وزارت مطبوع درصد بیشتری داشت.

اسماعیلی در رابطه با رشد ساخت و ساز مدارس استان زنجان نیز اظهار کرد: طی سال گذشته اداره‌کل نوسازی مدارس استان زنجان حدود ۲۱۷ کلاس را به آموزش و پرورش استان تحویل داد که در نوع خود بی‌سابقه بوده است.

وی با بیان اینکه برنامه‌های متعددی از جمله توجه به اردوها و اردوگاه‌ها، توسعه فضاهای تربیتی و غیره سبب تغییر فضای تربیتی حاکم در مدارس استان زنجان شده است، افزود: کسب رتبه‌های علمی، المپیادی، قرآنی، فرهنگی در استان زنجان در سطح کشور جهش مناسبی داشته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه سال گذشته ۲۰ زمین چمن در مدارس زنجان افتتاح شده است، گفت: توزیع سالن‌ها و چمن‌های ورزشی غالبأ در مدارس محروم، روستایی و برای استفاده در مناطقی است که کمتر نسبت به این امکانات توجه شده بود، است.

او با اشاره به اینکه توزیع شیر بعد از سال‌ها در مدارس استان زنجان انجام شد که گامی در مسیر سلامت دانش‌آموزان بود، خاطرنشان کرد: اگر قرار بر پیشرفت و تغییر باشد، همه مسائل از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد؛ یقیناً توجه به دانش‌آموزان، معلمان و مدرسه می‌تواند بسیاری از گره‌ها را باز کرده و از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲۵۰ کلاس درس در اسلامشهر در دست ساخت است
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چهارشنبه/۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • پیرترین معلم ایران یک قرن و ۷ سال عمر کرد | از ریاست آموزش و پرورش تا تالیف دو کتاب چاپ نشده