Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-29@15:57:45 GMT

منطقه ممنوعه در شهرداری

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۵۰۷۵۷

 شهردار تهران در حالی صبح دیروز با حضور در ستاد استقبال از مهر از روند مدیریت ترافیک در شهر و آماده‌باش نیروهای انسانی در بخش‌های مختلف بازدید کرد که این مراسم همچون سال گذشته بدون حضور خبرنگاران برگزار شد. به‌رغم اینکه خبرنگاران می‌توانند با حضور خود در این ستاد و به‌ویژه مرکز کنترل ترافیک شهر تهران، از شرایط و دغدغه‌های کنترل ترافیک مطلع شده و با گزارش این موضوعات به شهروندان، به آنها بابت انتخاب رفتار درست ترافیکی، مسیر بهینه، مدل حمل و نقلی مناسب و مواردی از این دست کمک کنند، امسال هم همچون سال گذشته که شهردار وقت تهران در مراسم اول مهر حضور پیدا کرد، از خبرنگاران دعوتی صورت نگرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود اینکه انتشار اطلاعات ترافیکی یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است و شهرداری نیز در سال‌های گذشته از طریق رسانه‌های صوتی و تصویری اقداماتی درخصوص اطلاع‌رسانی بهنگام وضعیت ترافیک انجام داده است، اما به نظر می‌رسد مرکز کنترل ترافیک شهر تهران به یک منطقه ممنوعه در شهرداری تبدیل شده که قرار نیست پای دیگر رسانه‌ها به آن باز شود.

دیروز تهران به لحاظ مدیریت ترافیک نیز شاهد اقداماتی بود که درستی آنها باید توسط کارشناسان سنجیده شود. مشاهدات میدانی از وضعیت ترافیک اطراف مدارس در برخی محله‌ها حاکی از تغییر جهت ترافیکی برخی کوچه‌های فرعی با هدف تسهیل جریان ترافیک بود. این در حالی است که در برخی موارد به دلیل عدم تغییر جهت همزمان معبر شریانی و کوچه منتهی به آن و در نتیجه عدم هم‌راستایی این معابر پس از مداخله و تغییر جهت برخی از آنها، عملا جریان آمد و شد خودروها کندتر از گذشته شده بود. عده‌ای از شهروندان این اقدام شهرداری را به «ترافیک‌زایی» تعبیر کرده و معتقد بودند این مداخله‌ها حتی اگر با هدف بهبود ترافیک انجام شده، نتوانسته به هدف مطلوب برسد و نیازمند بازنگری یا اعمال مداخلات دیگری در محله است.

امیررضا ممدوحی، استاد دانشگاه و کارشناس ترافیک در گفت‌وگو با «دنیای اقتصاد»، با تایید اینکه تغییر جهت ترافیکی ابزاری به منظور کنترل ترافیک و تسهیل جریان حرکت خودروها به شمار می‌آید، تاکید کرد: تمام تغییر جهت‌های ترافیکی باید قبل از اعمال در نرم‌افزارهای شبیه‌ساز پیاده و نتایج آن ارزیابی شود. وی همچنین معتقد است این راهکاری است که نباید به سرعت به سراغ آن رفت، چراکه آشنایی با معابر یک سرمایه نزد افراد جامعه است و سیاست‌گذاران باید این سرمایه را حفظ کنند و به راحتی درصدد تغییر آن برنیایند؛ ضمن اینکه اگر تغییر ضروری و اجتناب‌ناپذیر بود، لازم است اطلاع‌رسانی گسترده پیش از اعمال تغییرات صورت گیرد و شهروندان از قبل در جریان قرار بگیرند.

پیش از شروع فصل مدارس پیش‌بینی می‌شد که ترافیک در اول مهر با افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی همراه باشد و مشاهدات میدانی نیز حاکی از تشدید ترافیک بود که آمار رسمی آن باید در روزهای آتی توسط مراجع ذی‌صلاح اعلام شود. در همین راستا موضوع شناور شدن ساعت کار کارمندان دولت و بانک‌ها به مدت دو هفته به منظور توزیع بار ترافیک در بازه زمانی وسیع‌تری در صبحگاه به تصویب شورای ترافیک تهران رسید و در آخرین ساعات شب گذشته ابلاغ شد. به این ترتیب کارمندان تا ساعت ۹ صبح فرصت دارند خود را به محل کار برسانند و این تاخیر مجاز شمرده شده یا در صورت لزوم به‌عنوان مرخصی ساعتی منظور می‌شود. همچنین موضوع ممنوعیت تردد کامیون‌های حمل بار تا ساعت ۹ صبح که امسال اجرایی شده، نقش زیادی در کاهش بار ترافیک و جلوگیری از ایجاد گره‌های ترافیکی در معابر شریانی خواهد داشت. این ممنوعیت در حالی امسال در کل سطح شهر اجرا شده است که سال گذشته صرفا در محدوده «طرح ترافیک» عملیاتی شده بود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۵۰۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظر رئیس پلیس راهور درباره تغییر طرح ترافیک تهران | این سه بزرگراه نیاز شدید به بهسازی آسفالت دارند

به گزارش همشهری آنلاین، سرهنگ سید ابوالفضل موسوی‌پور در مراسم تحکیم بستر ۱۲ کیلومتر از بزرگراه آزادگان که صبح امروز در صد و هجدهمین شنبه امید و افتخار برگزار شد، با حضور در جمع خبرنگاران گفت:‌ در دو سال گذشته شهرداری تهران اقدامات خوبی را در محور آزادگان انجام داده است. در زمستان سال گذشته در محدوده بزرگراه آزادگان در منطقه ۱۶ اقدام خوبی صورت گرفت و یک لاین کندروی جدید اضافه شد و سبب شد که بار ترافیک سنگین صبح و عصرگاهی که از قبل پل رجایی تا صنیع‌خانی ایجاد می‌شد تا حدودی رفع شده و تداخل بار ترافیکی نداشته باشیم.

او با بیان این‌که همچنین اخیرا در محور آزادگان در محدوده پل فتح یک لاین احداث شد که موجب روان‌سازی بار ترافیکی شد، تصریح کرد: تحکیم بستر ۱۲ کیلومتر از بزرگراه آزادگان و ایمن‌سازی کندروی شرقی آزادگان با بزرگراه شهید لشگری که امروز وارد مدار می‌شود نیز یکی دیگر از اقدامات مهم بود چرا که لاین کندروی شرقی آزادگان با بزرگراه شهید لشگری محور تنگی بود که حالا این محور استانداردسازی شده و سبب شده که حجم سنگین بار صبحگاهی ترافیک کاهش یابد چرا که شاهد بودیم این بار ترافیکی تا کیلومترها محور آزادگان را درگیر می‌کرد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ درباره این‌که شهرداری در نظر دارد طرح ترافیک را تغییر دهد، توضیح داد: هنوز صحبت جدی در این زمینه با پلیس نشده است اما اعتقاد دارم که تغییرات در محدوده طرح ترافیک و غیره خوب است و نباید در برابر تغییرات مقاومت کنیم.

موسوی‌پور با بیان این‌که با توجه به افزایش تردد خودروها موتورسیکلت‌ها و غیره باید طرح ترافیک بروزرسانی شود، اظهار کرد: باید کارگروه مشترکی بین پلیس و شهرداری تشکیل شود تا به نظر واحدی در خصوص تغییرات طرح ترافیک برسیم.

او در پاسخ به این سوال که آیا اجرای طرح ترافیک جدید تا پایان سال جاری انجام شده و امسال شاهد اجرای طرح ترافیک خواهیم بود یا نه؟ اظهار کرد: قطعا امسال نیست و باید اقدامات کارشناسی به درستی انجام شود.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در پاسخ به این سوال که چه بزرگراه‌هایی در تهران وجود دارد که آسفالت آنها نیاز به مرمت آسفالت دارند، گفت: عمدتا محورهای کمربندی که خودروهای سنگین در آن تردد می‌کنند همچون بزرگراه یاسینی، آزادگان و قسمتی از بزرگراه بسیج محورهایی هستند که آسفالت آنها نیاز به بهسازی بیشتر دارند.

کد خبر 847385 برچسب‌ها پلیس راهور - شهر بزرگراه تهران طرح ترافیک

دیگر خبرها

  • ترافیک شهر تهران آغاز شده است
  • آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های البرز/ ۹ اردیبهشت
  • تیغ جراحی بر طرح ترافیک تهران/ پلیس و شهرداری به توافق می‌رسند؟
  • طرح ترافیک جدید تهران امسال اجرایی نمی شود
  • حل دو مشکل اصلی در بزرگراه آزادگان | گره کور ترافیکی خروجی فتح باز شد
  • افتتاح فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال/ حل معضل بزرگ ترافیکی در غرب تهران
  • لزوم تشکیل کارگروه مشترک برای ایجاد تغییر در طرح ترافیک
  • نظر رئیس پلیس راهور درباره تغییر طرح ترافیک تهران | این سه بزرگراه نیاز شدید به بهسازی آسفالت دارند
  • آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های البرز/ ۸ اردیبهشت
  • وضعیت ترافیکی شهر تهران در شنبه هشتم اردیبهشت ماه