Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازپایگاه اطلاع رسانی سلول های بنیادی، اغلب موجودات چند سلولی دارای یک مسیر پیام رسانی سلولی یک طرفه به نام پیام رسانیNotch هستند که برای تکوین کبدی ضروری است.

تثبیت و حفظ مسیر پیام رسانی Notch برای تضمین تعادل در تعداد سلول های بنیادی موجود در مغز نیز حیاتی است. فعالیت غیر طبیعی پیام رسانی Notch در پیش سازهای عصبی می تواند منجر به افزایش تعداد این سلول های بنیادی در مغز شود و این امر منجر به ایجاد تومورهای مغزی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکنون مکانیسم های مولکولی که مانع از فعالیت غیر طبیعی پیام رسانی Notch می شوند و تعیین سرنوشت سلول ها به سمت سرطانی شدن را مهار می کنند، مشخص نشده است.

به همین منظور محققان تست های ژنتیکی و بیوشیمیایی را روی سلول های بنیادی به نام نوروبلاست ها در ناحیه مرکزی مغز لارو مگس های سرکه انجام دادند. در این میان آن ها نگاه ویژه ای به کمپلکس پروتئینی به نام رترومرها داشتند که محصولات پروتئینی خاصی را از اندوزوم ها به سطح سلول منتقل می کنند.

آنالیزها نشان داد که کمپلکس رترومر، نقل و انتقال پروتئین Notch را در پیش سازهای عصبی تنظیم می کند. زمانی که این کمپلکس غیر فعال می شود، گیرنده های Notch به طور غیر صحیح فعال می شوند و پیش سازها را به شمار مازاد سلول های بنیادی عصبی تبدیل می کنند و خطر تشکیل تومور را در مغز افزایش می دهند. مقادیر کافی پروتئین Notch برای تخریب پیش سازهای عصبی و حفظ مسیر یک طرفه پیام رسانی Notch بین این پیش سازهای عصبی و سلول های بنیادی عصبی، ضروری است.

در صورتی که مقادیر اضافی پروتئین Notch در پیش سازهای عصبی تخریب نشود، این پروتئین بوسیله کمپلکس رترومر و به طور سریع از اندوزوم ها به درون سلول وارد می شوند و تجمع آن ها موجب بروز شرایط غیر طبیعی و در نتیجه تومورهای مغز می شود.

این مطالعه نشان می دهد که کمپلکس رترومر مانند یک خنثی کننده بمب عمل می کند و می تواند مانع از تجمع اضافی و پاتولوژیک پروتئین Notch در پیش سازهای عصبی شود و به همین دلیل از ایجاد تومورهای مغزی جلوگیری می کند.

کد خبر 4410783 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: تحقیقات علمی سرطان سلول بنیادی نوآوری تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری نانو فناوری فضایی امنیت اطلاعات هوشمندسازی هوش مصنوعی دانشگاه آزاد اسلامی گوشی آیفون سازمان فضایی ایران صنعت خودروسازی ماهواره وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۵۱۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر

رئیس پلیس فتای فراجا از دستگیری عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار وحید مجید اظهار کرد: در سال گذشته بیش از ۱۲ هزار صفحه مجازی در شبکه‌های اجتماعی و سایت‌ها که مشغول به تبلیغ و خرید و فروش انواع اسلحه گرم از کلت گرفته تا کلاشینکف و مسلسل بودند، توسط پلیس فتا شناسایی شدند.

وی افزود: از مجموع این تعداد، روی ۳ هزار مورد تمرکز کردیم و در پس از انجام تحقیقات لازم، در این فرآیند توانستیم ۱۴۰۰ نفر از مالکان و اعضای این تارنماها و صفحات مجازی را شناسایی و دستگیر کنیم و تحویل مراجع قضائی بدهیم.

رئیس پلیس فتای فراجا ادامه داد: این افراد با ایجاد صفحات و کانال‌هایی در شبکه‌های اجتماعی واتس‌آپ، تلگرام و اینستاگرام ادعای خرید و فروش انواع اسلحه داشتند.

سردار مجید گفت: بیشتر این افراد کلاهبردار بودند؛ یعنی در واقع پس از گرفتن مبلغی به عنوان بیعانه از مشتری، افراد را مسدود می‌کردند و دیگر پاسخگو نبودند، بنابراین خرید و فروشی صورت نمی‌گرفت و اسلحه‌ای در کار نبود.

وی با اشاره به اینکه قدرت‌نمایی و ایجاد ترس نیز برخورد جدی پلیس را در پی خواهد داشت، افزود: همچنین عده‌ای از اراذل و اوباش در جهت ایجاد رعب و وحشت در شهروندان، محتواهایی در شبکه‌های اجتماعی تولید و منتشر می‌کردند که توسط پلیس شناسایی شدند.

رئیس پلیس فتای فراجا ادامه داد: بیش از ۹۵۰۰ صفحه، کانال و گروه که توسط اراذل اوباش مدیریت می‌شد نیز مسدود و ۱۶۰۰ نفر نیز در این رابطه دستگیر شدند.

کد خبر 749033

دیگر خبرها

  • دستگیری عامل تیراندازی در خفر
  • عامل تیراندازی در خفر دستگیر شد
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • بازداشت عامل تیراندازی در گتوند
  • دستگیری عامل تیراندازی در گتوند
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارند
  • شناسایی مهم ترین عامل تصادفات درون‌شهری در کردستان
  • قتل مدیر عامل شرکت پخش لوازم آرایشی با ۳۷ ضربه چاقو