Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قرار نیست حتماً برای جستجوی علت مشکلات پوستی، سراغ پزشکتان بروید. بلکه فقط کافی است نگاهی دقیق‌تر به لیست غذایی خود بیندازید.

چروک های پوستی
گاهی اوقات تنها گام برای رفع مشکلات پوستی شایع، خداحافظی با اشتباهات تغذیه‌ای و انجام تغییرات غذایی سالم است.

در اینجا 6 هشدار که پوست شما در مورد وضعیت رژیم غذایی‌تان می‌دهد، معرفی شده است:

رژیم‌های لاغری غلط
رژیم‌های غیراستاندارد و مداوم باعث پیری زودرس پوست می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رژیم‌ها معمولاً همراه با پایین و بالا رفتن مداوم وزن هستند. اضافه وزن باعث می‌شود پوست کشیده شود و الاستیسیتی آن کاهش یابد. از طرف دیگر کاهش وزن باعث ایجاد چین و چروک و شل شدن پوست می‌شود. مصرف بیش از حد نمک، سیب زمینی سرخ کرده، قهوه و شیرینی‌جات نیز در طولانی مدت به پوست آسیب می‌رساند و باعث پیری زودرس پوست می‌گردد.

مصرف بیش از حد قهوه و گوشت قرمز
در برخی افراد مصرف قهوه می‌تواند باعث بروز علائم اگزما شود. امکان دارد که قهوه حالت اسیدی ایجاد کرده و باعث بروز التهاب شود. می‌توانید به مدت 3 هفته قهوه را حذف کنید. اگر بهبودی در وضعیتتان مشاهده کردید باید بدانید که نسبت به آن حساسیت دارید. در غیر این صورت نیازی به محروم کردن خود از نوشیدنی مورد علاقه‌تان نیست. گوشت‌های قرمز حاوی اسیدهای چرب التهاب زا است. اگر از اگزما رنج می‌برید، مصرف این نوع گوشت را کاهش دهید.
مصرف بیش از حد نمک، سیب زمینی سرخ کرده، قهوه و شیرینی‌جات نیز در طولانی مدت به پوست آسیب می‌رساند و باعث پیری زودرس پوست می‌گردد

نوشیدن الکل
نوشیدنی‌های الکلی مانند سیگار با باریک نمودن رگ‌های خونی زیر پوست شما سبب افزایش چین و چروک در صورت شما می‌شوند. کمبود کلاژن، پوست را در معرض ایجاد چین و چروک قرار می‌دهد. سیگار کشیدن به خاصیت ارتجاعی و سطح کلاژن در پوست آسیب می‌زند. مصرف الکل نیز باعث می‌شود پوست آب خود را از دست بدهد و همچنین با اضافه نمودن مواد سمی به بدن اوضاع را بدتر می‌کند. به همین علت است افرادی که سیگار می‌کشند و نوشیدنی‌های الکلی مصرف می‌کنند چین و چروک بیشتری دارند.

مصرف مواد قندی
یک نکته جالب در مورد چین و چروک‌های پیشانی، مصرف مواد قندی است. قسمت‌هایی از چهره شما با اندام‌های خاصی مرتبط است. به عنوان مثال پیشانی به طور مستقیم با دستگاه گوارش ارتباط دارد. بنابراین مصرف بیش از حد خوراکی‌های شیرین منجر به کاهش و عدم تعادل باکتری‌های مفید روده و ایجاد چین و چروک در ناحیه پیشانی می‌شود.

عدم نوشیدن آب کافی
کلید ایجاد کیسه‌های زیرچشمی، استراحت بیش از حد نیست. یکی از علل این عارضه، عدم نوشیدن آب کافی است. مصرف آب را بالا ببرید حداقل روزی 12 لیوان آب بنوشید و با مصرف میوه تازه و آب سبزیجات بدن خود را هیدراته نگه دارید.

بیشتر بخوانید:فوایدی روغن درخت چای که نمی‌دانید

مصرف بیش از حد سدیم
یک دلیل دیگر برای کاهش مصرف سدیم این است که سطح بالای این ماده معدنی در بدن منجر به خشکی پوست می‌شود. در واقع، نمک سبب جمع شدن آب در بدن، به ویژه در ناحیه صورت می‌شود.
منبع: آوای سلامت

انتهای پیام/

هشدارهای تغذیه در مورد چین و چروک‌های پوستی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خواندنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۶۵۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 بازدید 20 چند روزی است که ابتلای ترانه علیدوستی، بازیگر مشهور کشورمان به «سندرم DREES» که برای اکثر افراد شناخته شده نیست، خبر ساز شده است. دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله به این بهانه درباره این بیماری و درمان آن می‌گوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلول های خونی خود را نشان می دهد، شایع ترین علت بروز این بیماری حساسیت های دارویی به داروهای ضد تشنج و آنتی بیوتیک‌ها هستند. واکنش های دارویی با تاخیر ٢ تا ٨ هفته ای اتفاق می افتد و علایم بالینی ناشی از آن با ضایعات پوستی کهیر مانند و یا شبیه آبله مرغان بروز کند. همچنین ممکن است درگیری مخاط دهان بروز می کند اما از آن مهم تر، گرفتاری غدد لنفاوی به شکل گسترده ممکن است بروز کند و درگیری مخاط داخلی بدن نیز ممکن است با علایمی شبیه به هپاتیت حاد بروز کند. مهم ترین اقدام در درمان این بیماری قطع مصرف داروهای مشکوک و استفاده از کورتون‌های سیستمیک و یا سایر داروهای سرکوب سیستم ایمنی است. در موارد خفیف ببماری بهبود یابنده است. تشخیص زودرس بیماری در درمان آن بسیار موثر است. جزئیات را می‌بینید و می‌شنوید.

دیگر خبرها

  • مصرف بیش از اندازه قهوه عجب بلایی سرتان می‌آورد
  • سیگار چه بلایی بر سر پوست می‌آورد؟
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • جعبه آماده ۵۰ عددی از کجا بخریم
  • با مصرف این میوه جوان شوید
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • شیوه صحیح استفاده از محصولات مراقبت پوستی برای تاثیرگذاری بیشتر
  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • صدور هشدارهای ویژه هواشناسی در هرمزگان
  • خواص جکوزی برای پوست