Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان سهم اعتبارات اشتغال روستایی این استان در سالجاری را۹۲۴ میلیارد ریال ذکر کردوگفت: حدود نیمی از این میزان تسهیلات تخصیص یافته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، اسماعیل غنیان در جلسه کارگروه تخصصی اشتغال استان سمنان،با بیان اینکه استان سمنان در طرح‌های مصوب شده تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری بانک‌ها رتبه دوم و در طرح‌های منعقدشده رتبه چهارم کشور را دارد گفت: تسهیلات اشتغال روستایی مهم‌ترین تسهیلاتی است که به خاطر نرخ پایین 6 درصد در مناطق روستایی و عشایری برای ایجاد فرصت شغلی و رونق تولید ارایه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی از پرداخت ۷۰ درصد تسهیلات اشتغال روستایی دراستان سمنان خبردادوگفت: تاکنون ۶۴۷ میلیارد ریال تسهیلات به ۱۹۴ طرح اشتغال‌زایی پرداخت‌شده است.

 

غنیان بابیان اینکه در اشتغال روستایی و عشایری استان سمنان تاکنون ۲۳۹طرح در بانک‌ها منجر به انعقاد قرارداد شده است، افزود: از ابتدای امسال ۲۸۶ طرح نیز در بانک‌ها مصوب شده است.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان با اشاره به اینکه در گام نخست مبلغ ۹۲۴ میلیارد ریال از محل تسهیلات اشتغال روستایی به استان اختصاص یافت، ابراز داشت: معادل ۱۳۱ درصد این مبلغ یعنی یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال منجر به قرارداد منعقدشده است.

 

به گفته وی مبلغ ۶۲۰ میلیارد ریال دیگر نیز توسط سه دستگاه کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی و اداره کل بنیاد شهید استان سمنان ویژه اقشار کم‌درآمد اختصاص‌یافته است.

 

غنیان تصریح کرد:  مدت اجرای تسهیلات اشتغال روستایی دو سال با یک سال تنفس و شش سال بازپرداخت است که یکی از سیاست های دولت تدبیر و امید در بخش توانمند کردن و ایجاد اشتغال پایدار در روستاها با میزان اشتغالزایی قابل توجه و بازپرداخت طولانی مدت است.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی  استان سمنان ، شناسایی فرصت‌ها و ظرفیت‌ها در ایجاد اشتغال پایدار مناطق روستایی را یکی از مهمترین اولویت ها با هدف کاهش مهاجرت روستاییان در استان سمنان عنوان کردو افزود: در همین راستا تسهیلات اشتغال روستایی به رشته های اولویت دار همچون بخش کشاورزی، فرآوری مواد معدنی و گردشگری ارایه می شود.

 

وی مهاجرت روستاییان و خالی از سکنه شدن روستاها را معضل بزرگی دانست وگفت: بر اساس تحقیقات افزایش آسیب های اجتماعی از پیامدهای مهاجرت و سرریز جمعیت روستایی به حاشیه شهرها است.

 

غنیان اذعان داشت:  اجرای درست و اصولی طرح های اشتغالزایی با ایجاد فرصت های شغلی ، نقش بسزایی در جلوگیری از مهاجرت خواهد داشت و گامی موثر در توسعه کشور محسوب می شود.

 

پایان پیام/276

منبع: شبستان

کلیدواژه: هفته دفاع مقدس محرم رژه نیروهای مسلح ماه محرم دفاع مقدس حادثه تروریستی اهواز اهواز تشییع شهدا حمله تروریستی اهواز آیت الله خامنه ای سیاست های دولت تدبیر و امید تسهیلات اشتغال روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۶۶۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سیل در خراسان جنوبی چند میلیارد تومان بود؟

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گزارشی از میزان خسارت وارده شده به تاسیسات و زیرساخت‌های این استان را ارائه داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، محمدعلی آخوندی، امروز_ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ با اشاره به ارزیابی‌های صورت گرفته درخصوص میزان خسارت‌های سیل اخیر در استان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طی بارندگی‌های اخیر که اکثر نقاط استان را تحت تاثیر قرار داد، ضمن برنامه‌ریزی برای پیگیری و آمادگی دستگاه‌های ذیربط، به مردم و کشاورزان و دامداران نیز اطلاع‌رسانی گسترده صورت گرفت.

وی افزود: باوجود بارندگی‌های بسیار شدید در زمان کم (در بعضی نقاط مثل زیرکوه ۶۴ میلی‌متر و خوسف ۵۹ میلی‌متر)، اما خوشبختانه خسارت جانی در پی نداشته است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: به واسطه سیلاب‌های شدید و بارندگی هم‌زمان با آن، خسارت زیادی به بخش‌های مختلف وارد شد که بیشترین این خسارت ها مربوط به زمین‌های کشاورزی، قنوات، جاده بین مزارع، عمران شهری، دیواره‌های حفاظتی و جاده‌های اصلی و فرعی و روستایی در سطح استان است.

وی طی گزارشی از میزان خسارت‌های واره به تأسیسات استان و با بیان اینکه این ارزیابی‌ها تا دهم اردیبهشت جمع‌بندی شده است و البته همچنان ادامه دارد، گفت: سیلاب و بارندگی‌های اخیر بر اساس بررسی‌های اولیه به بخشی از زیرساخت‌ های استان به ویژه کشاورزی و راه‌ها خسارت زد که مجموع ارزش آن ۱۹ هزار و ۵۵۳ میلیارد ریال برآورد شد.

آخوندی به بیان جزئیات خسارات ناشی از سیل اخیر پرداخت و ادامه داد: سیلاب به ۲۹ کیلومتر کانال انتقال آب در حوزه جهاد کشاورزی به مبلغ ۱۸۵ میلیارد ریال، ۱۲۵ استخر ذخیره آب بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال، ۱۳ هزار و ۲۰۰ هکتار باغات و مزارع به مبلغ ۴۵۸ میلیارد ریال، ۱۲۶ کیلومتر جاده‌های بین مزارع به مبلغ ۴۸۰ میلیارد ریال خسارت وارد کرده است.

وی با اشاره به اینکه سیل به ۱۰۱ رشته قنات به طول ۳۴ کیلومتر به مبلغ ۹۴۰ میلیارد ریال خسارت زد، عنوان کرد: ۸۴۹ رأس دام سبک (۹۵ میلیارد ریال) نیز در اثر جاری شدن سیل تلف شدند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان‌جنوبی با اشاره به خسارت سیل اخیر به پنج واحد مرغداری و تأسیسات آبیاری و دامی روستایی به مبلغ ۱۴۰ میلیارد ریال گفت: بارندگی اخیر و جاری شدن سیل ۱۳۰ میلیارد ریال به تأسیسات برق استان خسارت زد.

وی خسارت وارده به ۱۰ بند خاکی و آبخیزداری را بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال و به پنج مورد سیل‌بند روستایی را بالغ بر ۷۵ میلیارد ریال برآورد کرد و افزود: در جریان این حوادث پنج هزار و ۴۰۰ کیلومتر از راه های اصلی، فرعی و روستایی بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت دیده است.

آخوندی با بیان اینکه میزان خسارات به هزار و ۶۳۵ ابنیه فنی نظیر پل و آبنما بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال است، ادامه داد: این سیل به چهار هزار و ۸۰۰ کیلومتر ایل راه عشایری بالغ بر ۹۰ میلیارد ریال و شش طرح هادی روستایی بالغ بر ۱۸۰ میلیارد ریال و ۴۸ واحد مسکونی حدود ۱۰۰ میلیارد ریال خسارت زد.

وی بیان کرد: خسارت وارده به ۳۰ کیلومتر خطوط انتقال آب به مبلغ ۵۹۰ میلیارد ریال و چهار حلقه چاه آب بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی افزود: براساس برآوردها سیلاب‌های شدید و بارندگی هم‌زمان با آن، به دیواره‌های حفاظتی و لایروبی فوری رودخانه‌ ها یک‌هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال و سیل‌بند حفاظتی فرودگاه بیرجند ۱۰۰ میلیارد ریال و عمران شهری(معابر، آسفالت، کانال‌ ها، پل‌ها و فضای سبز) یک‌هزار و ۸۵۰ میلیارد ریال خسارت وارد کرده است.

کد خبر 749381

دیگر خبرها

  • خسارت سیل در خراسان جنوبی چند میلیارد تومان بود؟
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است
  • تعهد اشتغال برای هزار و ۵۵۸ نفر در سمیرم
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • ۱۸۸ طرح هادی روستایی در استان بوشهر در حال اجرا است
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند