Web Analytics Made Easy - Statcounter

نهال قاضی خانی دختر شهید مدافع حرم مهدی قاضی خانی کلاس اولی شد. ۰۳ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۴ فرهنگی فرهنگ حماسه و مقاومت نظرات

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، کمتر کسی است که ماجرای دیدار نهال قاضی خانی دختر شهید مدافع حرم مهدی قاضی خانی با رهبر انقلاب را نشنیده باشد. حالا نهال امسال کلاس اولی شده و خوش حال از این است که می‌تواند بخواند و بنویسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما او در دلش یک غمی هم دارد، وقتی که می بیند در روز اول مدرسه همه بچه ها با پدرها و مادرهایشان به مدرسه آمده‌اند اما پدرش نیست که او را تا مدرسه همراهی کند.

 

در همین رابطه یکی از کاربران شبکه‌های اجتماعی نوشته است:« نهال امسال رفت کلاس اول. پدرش که شهید شد، سه ساله بود. همسر شهید قاضی خانی امروز برایم نوشته:"خاطره ای که از روز اول مدرسه تو ذهن نهال ثبت شده اینه که اومد خونه و گفت مامان، خانوم اسم های مارو خوند وقتی اسم منو خوند گفت نهال قاضی خانی؟ گفتم حاضر، گفت تو همونی که پدرت شهید شده؟!"

من نمی‌دانم، خدا می داند. شاید خانم معلم خواسته آشنایی بدهد، که تو برای من یک دانش آموز معمولی نیستی، شاید هم طبیعی باشد که از دیدن یک کودک نسبتا معروف شهر سر کلاسش ذوق کرده یا... من فقط همین قدر می دانم که روز اول مدرسه و با این ادبیات، آن هم با همه استرس و نگرانی که فضای این روز دارد، وقت اشاره به این موضوع نیست. فکر و ذکر همکلاسی هایش را بگو! «این حتما فرق داره با ما» یا «عه تو همونی که بابا نداره؟».

دلم میخواست من اگر معلمش بودم، یک روز مقدمه می‌چیدم، وطن‌دوستی، ایثار، و شهادت را برای دخترکوچولوها لقمه لقمه می کردم و به وقتش از بابای نهال یک قهرمان می ساختم.

برپایه این گزارش، شهید «مهدی قاضی خانی» از شهدای مدافع حرم حضرت زینب(س)، ساکن قرچک ورامین و دارای سه فرزند به نام‌های«محمد متین»، «نهال» و«محمد یاسین»بودکه آذرماه سال 94 در سوریه به فیض شهادت نائل شد. در یکی از دیدارهای رهبر معظم انقلاب با خانواده شهدای مدافع حرم نهال فرزند شهید قاضی خانی گفت‌و‌گویی با رهبر معظم انقلاب داشت که ماجرای بسیار جالبی را رقم زد. 

انتهای پیام/

R1405/P1439/S4,38/CT1 واژه های کاربردی مرتبط مدافعان حرم

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدافعان حرم مدافعان حرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۲۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسی احساس تکلیف کند در برابر مشکلات تسلیم نمی‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حجت الاسلام علیرضا رضوی در مراسم گرامیداشت هفته معلم که در مدرسه علمیه فاطمة الزهرا (س) ماکو برگزار شد، اظهار داشت: علت اینکه روز شهادت شهید مطهری (ره) را به‌عنوان روز معلم نامگذاری کردند این است که کسانی که در عرصه تعلیم و تربیت هستند، باید مثل شهید مطهری مطالب شان مفید، به روز، همه فهم و مورد نیاز جامعه باشد و در جهت تربیت انسان‌ها حرکت کنند.   وی ادامه داد: نوع رفتار و زندگی شهید مطهری الگویی برای همه معلمین و اساتید علمی جامعه اسلامی ایران است و یکی از خصوصیات بارز این استاد حوزه این بود که نسبت به چیزی که احساس مسئولیت می‌کرد تا عمق مسئله می‌رفت، چون آن را تکلیف خود می‌دانست و بازتاب آن هرچی بود باید آن مسئله را حل و یا انجام می‌داد و به بیان دیگر در این مورد احساس تکلیف می‌کرد.   مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی گفت: هنگامی که به نوار‌های صوتی شهید مطهری گوش می‌کنیم صراحت لهجه و سخن گفتن با عشق و شوق در کلام او موج می‌زند.   وی یادآور شد: استاد مطهری حتی برای کودکان، دین و مسائل دینی را با زبان کودکانه در کتابی در قالب کتاب داستان راستان بیان نموده و مسائل اعتقادی را برای اهل فن و دانشمندان عمیق بیان می‌کرد و لذا عمل به تکلیف از مهم‌ترین مولفه‌های شهید مطهری بود.   حجت الاسلام رضوی خاطرنشان کرد: عمده احساس تکلیف همان روحیه‌ای است که در تک تک افرادی که پا به این عرصه می‌گذارند وجود داشته باشد و در مقابل تمامی بی‌مهری‌ها ثابت قدم باشند، مرحوم علامه جعفری نیز تأکید داشت که «مهم‌ترین بلای بشریت احساس بی‌مسئولیتی است».   وی تأکید کرد: باید به طلبه بودن خودمان افتخار کنیم و اگر طلبه احساس افتخار نکند، ناامید می‌شود و روحیه طلبگی خود را می‌بازد و دیگر هم احساس تکلیف نخواهد کرد.   وی یادآور شد: انسانی که احساس مسئولیت بکند در برابر مشکلات مقاومت می‌کند، همچنین اگر طلبه مسائل مربوط به امور تربیتی را رعایت کند و نسبت به این مسئله مهم دقیق‌تر باشد، با اینکه شاید جواب آن دیر بازده باشد، اما نتیجه‌ای بهتر و تؤام با موفقیت را به دست خواهد آورد.   مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی عنوان کرد: خداوند تبارک وتعالی در قرآن کریم می‌فرمایند؛ «إنَّ رَحمَةَ اللهِ قَریبٌ مِنَ المُسلِمین» این آیه به ما امر می‌دهد که اگر تقوا پیشه کنیم و صبرکنیم، قریب محسنین خواهیم بود و اگر بخواهیم که وارد رحمت الهی بشویم باید دلشکسته باشیم.   در پایان این مراسم از طلاب برگزیده و اساتید مدرسه علمیه فاطمة الزهرا (س) ماکو تجلیل و حکم مدیریت خانم محمدی در این مدرسه علمیه به وی اعطا شد.

دیگر خبرها

  • کشتارهای جدید اشغالگران در غزه با هدف قرار دادن ۱۱ خانه در رفح و یک مدرسه آنروا
  • مدافع مورد علاقه تارتار و تکرار لحظه خاص (عکس)
  • یادی از شهید امیررضا علیزاده ، شهید مدافع حرم
  • استقبال دانشجویان و جای خالی مسئولین در اولین روز جشنواره «تیتر ۱۳» + فیلم
  • برگزاری اردوی مدرسه تربیتی شهید سلیمانی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کرمان
  • عکس| تصویر جدید مهران مدیری و دخترش
  • آغاز ساخت المان مزار شهید مدافع وطن احسان بابایی
  • کسی احساس تکلیف کند در برابر مشکلات تسلیم نمی‌شود
  • ویژگی‌های معلم خوب در مدرسه شهید کاظمی اردبیل
  • برگزاری یادواره شهدای مدافع حرم و ۱۸۵ شهید عباس‌آباد در سلمانشهر