Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@03:56:17 GMT

1350 هیات مذهبی در قم وجود دارد

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۷۲۳۰۵

1350 هیات مذهبی در قم وجود دارد

قم - ایرنا - مسئول تشکل های دینی اداره کل تبلیغات اسلامی قم گفت: حدود یکهزار و 150 هیات مذهبی قم و 200 هیات مذهبی از اتباع کشورهای مختلف در این استان وجود دارد که از این تعداد 480 مجوز فعالیت صادر شده است.

حجت الاسلام والمسلمین مراد حیدری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تاکید بر ضرورت ثبت نام تمام هیات ها و تشکل مذهبی فعال درقم در سامانه طوبی ادامه داد: پیش بینی می کنیم که یکهزار و 150 هیات مذهبی درقم وجود داشته و فعال باشد که تاکنون تنها 615 هیات اقدام به ثبت نام در این سامانه کرده اند که از این تعداد نیز مجوز فعالیت 480 هیات صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی از جمله ویژگی های قم را داشتن هیات مذهبی اتباع کشورهای مختلف دانست و افزود: بر اساس برآوردهای اولیه پیش بینی می کنیم که حدود 200 هیات مذهبی از اتباع کشورهای مختلف در قم وجود داشته باشد که این هیات ها نیز باید فرم های مخصوصی که در اختیار امور اتباع استانداری قرار گرفته، پر کرده تا علاوه بر کسب مجوز، امکان نظارت بر فعالیت آنها وجود داشته باشد.
مسئول تشکل های دینی اداره کل تبلیغات اسلامی قم، داشتن روحانی هیات، مربی قرآن، مداح، رابط فرهنگی و رئیس هیات را لازمه ثبت نام هیات های مذهبی در این سامانه دانست و افزود: هر هیات مذهبی باید پنج تن را به عنوان هیات امنا و هیات موسس و پنج تن نیز به عنوان کادر اجرایی معرفی کند که اعضای آن شامل رئیس هیات، رابط فرهنگی، روحانی هیات، مربی قرآن و مداح است.
مسئول تشکل های دینی اداره کل تبلیغات اسلامی قم، در ادامه با بیان اینکه بانک اطلاعاتی تشکل های مذهبی قم در حال تکمیل است گفت: تاکنون در این سامانه علاوه بر ثبت نام 615 هیات مذهبی، 1100 مداح و شاعر آئینی و نیز 44 کانون فرهنگی- تبلیغی ثبت نام کرده اند که مدارک تمام 1100 مداح ثبت نامی در این سامانه تایید شده است.
به منظور ساماندهی هیات ها و تشکل های مذهبی، سازمان تبلیغات اسلامی اقدام به راه اندازی پایگاه داده به نام طوبی(http://tooba.tdm-ido.ir/) نموده که از یکسال گذشته بارگذاری و ثبت نام تشکل های دینی بر روی این پایگاه داده آغاز شده است.
7404/ 6133/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي اداره كل تبليغات اسلامي تشكل هاي ديني قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۲۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی خواجه مظفری صبح شنبه در دیدار با رئیس کل دادگستری استان گلستان با اشاره به اینکه گلستان در رسیدگی به دعاوی کارگری و کارفرمایی با رویکرد کاهش زمان رسیدگی توانست رتبه سوم را کسب کند، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ میانگین مدت زمان رسیدگی به دعاوی کارگری به ۱۶ روز رسیده است.

وی تعداد دادخواست‌های واصله در سال ۱۴۰۲ را چهار هزار و ۹۲۰ دادخواست اعلام کرد و افزود: این آمار نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان هشت درصد کاهش داشته است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گلستان با اشاره به چهار هزار و ۵۰۱ دادنامه صادر شده در سال گذشته گفت: از این تعداد هزار و ۴۲۰ فقره به صورت سازشی حل و فصل شده است.

وی یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری در استان به تعداد دو هزار ۹۵۹ نفر بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان ۱۵ درصد کاهش داشتیم و تنها استانی هستیم که سیر نزولی داشته و بیانگر حفظ و صیانت از شغل و اشتغال شده است.

خواجه مظفری اظهار کرد: در راستای صیانت از نیروی کار و نظارت بر حسن اجرای قانون کار در واحدهای مشمول قانون کار در سال ۱۴۰۲ بازرسان کار به تعداد هفت هزار ۵۳۹ مورد بازرسی انجام دادند که از این تعداد دو هزار و ۸۸۱ بازرسی مربوط به کارگاه‌های پر خطر بوده است که در نتیجه این بازرسی‌ها و ارائه آموزش‌ها در سال ۱۴۰۲ منجر به کاهش ۳۱ درصدی حوادث ناشی از کار نسبت به سال ۱۴۰۱ شده است.

وی یادآور شد در سال ۱۴۰۲ توسط مرکز تحقیقات و تعلیمات اداره کل تعاون و کار در زمینه آموزش عمومی و تخصصی در خصوص حفاظت و بهداشت کار ۲۷ هزار و ۱۷۶ نفر ساعت آموزش به کارگران و نمایندگان کارفرمایان ارائه شده است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گلستان از افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل‌های کارگری و کار فرمایی طی سال گذشته خبر داد و گفت: در حال حاضر ۳۵۲ تشکل در استان داریم که ۷۷ درصد تشکل کارگر و ۲۳ درصد تشکل کارفرمایی بوده که برای سال جاری افزایش ۱۵ درصدی را پیش بینی می‌کنیم.

کد خبر 6089720

دیگر خبرها

  • توضیحات وزیر کشور درباره انسداد مرز‌ها
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • اهداء تخته فرش به بقعه متبرکه امامزاده شاه محمد بخش اسیر
  • نشست هم اندیشی تشکل‌های کارگری استان
  • حمایت ساواک از حسینیه ارشاد؟!
  • ذاکر : از نظر شرعی، هیچ منع قانونی یا مذهبی برای تعطیلی شنبه وجود ندارد/ اتاق بازرگانی و بخش خصوصی از تعطیلی شنبه حمایت می‌کنند + فیلم
  • آزادی ۶ زندانی جرایم غیرعمد توسط هیئات کاشان
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان
  • برگزاری کلاس‌های دینی و مذهبی برای دختران در روستای منصوری + تصاویر
  • آیا ادعای سید حسین نصر درباره‌ی همکاری شریعتی با ساواک حقیقت دارد؟