Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در شرایط فعلی دنیا که غیرقابل پیش‌بینی به نظر می‌آید، چاره این است که به فکر خود باشیم و به هیچ کس و هیچ کشوری اطمینان نکنیم مگر این‌که از همکاری و همراهی آن اطمینان قطعی داشته باشیم.

خبرگزاری ایسنا: علی‌اکبر ولایتی در همایش هفته دفاع مقدس که صبح روز سه‌شنبه در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد گفت: کشور ما به لحاظ جغرافیایی همواره مورد طمع بوده و مردم ایران نیز همواره از آن دفاع کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از یونان و روم دیگر خبری نیست و کمتر کشوری است که سابقه ایران را به لحاظ فرهنگی داشته باشد و با این همه تهاجمی که انجام شده کشورمان و فرهنگ‌مان حفظ شده است. ایران از زمان صفویه تا الان، ۲۵ جنگ و ۱۱ توافق صلح داشته است.

وی ادامه داد: صفویه در حفظ و باز تعریف ایران اسلامی نقش اساسی و مثبت داشته و حرف‌های برخی در رد آن صحیح نیست. بخش اعظم کتاب‌های شیعه بعد از صفویه نوشته شده است و اهل بیتی بودن ایران را صفویه تثبیت کرد.

ولایتی در بیان و ستایش جوانمردان ایرانی در طول تاریخ که برگرفته از جوانمردی علی (ع) بوده است گفت: الان هم بسیجی‌ها، جوانمردان ما هستند. امام علی (ع) سرآمد "فتیان" بودند و سربداران و بسیجیان همان جوانمردانی هستند که ندای "لا فتا" را سر می‌دهند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با اشاره به شعار "تا انقلاب مهدی، نهضت ادامه دارد" اظهار کرد: بله. نهضت ادامه دارد و این شعار درستی است. در شرایطی که وضعیت دنیا امروز بدتر از هر زمان دیگری است و تنش‌ها و موازنه‌های سیاسی به بالاترین سطح رسیده وضعیت ما بهتر از دیگران است. از معاهده "یالتا" تا کنون هیچ وقت وضع دنیا به این بدی نبوده است که حتی نتوان برای آینده پیش‌بینی کرد.

وی ترامپ را هفت‌تیرکش افسارگسیخته و کابوی آمریکایی خواند و افزود: کار به جایی رسیده است که کشور کوچکی مثل مالدیو را ترامپ تهدید به تحریم می‌کند یا برای دنیا و کشور‌های بزرگ و کوچک شاخ و شانه می‌کشد. امروز با وضع بی سر و سامانی مواجهیم که از قرن ۲۰ تا کنون بی‌سابقه است. این مرد (ترامپ) مخبط (پریشان عقل) کاباره‌دار، کازینودار به جان دنیا افتاده است و در این شرایط چاره این است که به فکر خود باشیم و به هیچ کس و هیچ کشوری اطمینان نکنیم مگر این‌که اطمینان قطعی داشته باشیم.

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل ادامه داد: ما نوعی از همکاری را در منطقه شکل دادیم که ابداع ایران است و با فکر و تدبیر مقام معظم رهبری پیگیری شد. ما همکاران فعال و نیمه فعال منطقه‌ای در میان کشور‌ها داریم که می‌تواند نقطه قوت باشد.

ولایتی با انتقاد از برخی افراد در کشور که سیاست‌های منطقه‌ای کشور را زیر سوال می‌برند گفت: علی (ع) می‌گوید مردمی ذلیل نشدند، مگر در خانه نشستند تا دشمن به سراغ‌شان بیاید. متاسفانه بعضی‌ها قلم به مزدند و برخی جاهل و شق سومی وجود ندارد. می‌گویند ایران در عراق چکار دارد؟ باید بگویم اگر همت ایران و کرد‌های عراق نبود الان تانک‌های اسراییلی در مرز‌های ایران بودند. اقتدار ما در منطقه به این شکل است که نتانیاهوی دوره‌گرد وقتی به اروپا رفته بود، گفته بود اگر بخواهیم مراکز هسته‌ای ایران را بزنیم، حزب‌الله با صد هزار موشک خاک ما را به توبره می‌کشد. برخی می‌گویند خودمان احتیاج داریم چرا باید به کشوری مثل لبنان کمک کنیم؟ باید گفت که جوانان لبنان جانشان را در دست گرفتند تا از ما و امنیت ما در منطقه دفاع کنند. دشمنان ما به دنبال پایین کشیدن پرچم مقاومت در منطقه هستند و تلاش دارند این فریاد و ندا را خاموش کنند.

وی با بیان این‌که دشمن به دنبال آن است که ما هسته‌ای و موشکی نباشیم و در منطقه نیز بروز و ظهوری نداشه باشیم گفت: پاسخ ما این است که اینجا خانه ماست و این‌ها حق ما هستند و این‌گونه نیست که اجازه بدهیم انگلیس و آمریکا در منطقه باشند، اما ایران نباشد.

ولایتی درباره نگاه به سیاست خارجی در آینده تصریح کرد: تجربه نشان داده است که هر وقت یک قدم عقب بنشینید، باید صد قدم عقب بروید. خیلی‌ها به شما لبخند می‌زنند، اما از پشت خنجر می‌زنند و باید مراقب بود. نه اینکه بگوییم قطع رابطه کنیم، اما باید با هوشمندانه و مدبرانه رفتار کنیم.

وی به دیدارهایش با مقامات روسیه و چین و حمایت آن‌ها از ایران در شرایط تحریم اشاره کرد و گفت: تحریم‌ها و نیاز ما به دلار با حمایت این کشور‌ها و استفاده از پول کشور‌های دیگر در معادلات تجاری کم می‌شود. اما یک عده سعی دارند دلار را به همه چیز ربط دهند در حالی که فقط ۲۰ درصد اقتصاد ما به دلار وصل است. پس ما می‌توانیم آینده‌ای روشن بسازیم و با بازگشت تحریم‌های آمریکا از پا نمی‌افتیم.

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل به مقاومت مردم یمن در برابر زورگویی‌های عربستان و متحدانش اشاره کرد و افزود: از یمنی‌ها یاد بگیریم که چگونه در برابر تهدید و تحریم مقاومت می‌کنند. به جای لباس لنگ می‌بندد و اسلحه به دست دارند و چند تکه نان خشک دستشان است با پای پیاده و سعودی‌ها از دست این‌ها عاجز شدند.

ولایتی در پایان گفت که "یقین بدانید عربستان از یمنی‌ها در یمن شکست خواهد خورد. "

منبع: فردا

کلیدواژه: ولایتی تحریم های آمریکا ترامپ یمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۵۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرنوشت سیاسی بایدن در گروِ تحریم نفتی ایران | فارن پالسی: بایدن به دام افراطیون برای تحریم ایران نیفتد

به گزارش همشهری آنلاین، پایگاه تحلیلی فارن پالسی نوشت: ‌در صورتی که جو بایدن، رئیس‌جمهوری ایالات متحده، تحریم‌های نفتی جدیدی علیه ایران، ‌ونزوئلا و روسیه اعمال کند، ‌بخش بزرگی از نفت از بازاری که در حال حاضر کاملاً متعادل است، حذف خواهد شد.

این گزارش با زیر سوال بردن فشار نمایندگان مجلس آمریکا بر رییس جمهور این کشور برای اعمال تحریم‌های نفتی تاکید کرد: چنین تصمیمی برای دولت آمریکا چندان ساده و بی هزینه نخواهد بود.

فارن پالسی نوشت: لایحه تحریم‌های نفتی تنها چند روز پس از آن صادر شد که دولت بایدن، تحت فشار فراحزبی کنگره، لغو تحریم‌ها را از ونزوئلا به ادعای عدم پایبندی تعهدات کاراکاس مبنی بر اجازه برگزاری انتخابات آزاد، پس گرفت. این موضوع می تواند در آینده برای تهیه درجه‌های سنگین‌تر نفتی مورد نیاز پالایشگاه‌های نفتی آمریکا از ونزوئلا دردسرهایی ایجاد کند. این در حالی است که در تمام این مدت، برخلاف میل واشنگتن، کی‌یف به استفاده از پهپادهای دوربرد برای هدف قرار دادن بخش‌هایی از صنعت نفت روسیه ادامه داده و به توانایی این کشور برای صادرات فرآورده‌های نفتی آسیب زده است.

این گزارش با تاکید بر این که بازار نفت در حال حاضر کسری زیادی ندارد، افزود: از نظر عرضه جهانی، در حالی که سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و شرکای آن (به جز عراق و ایران) همچنان در حال کاهش تولید هستند، ایالات متحده، کانادا، برزیل و گویان کمبودها را جبران می کنند. ایالات متحده بیشتر از هر کشور دیگری، (حدود ۱۳ میلیون و صد هزار بشکه در روز) به تولید نفت می پردازد، اما بعید است که امسال رشد بیشتری را شاهد باشد. کانادا نیز، ‌می‌تواند امسال نیم میلیون بشکه در روز به تولیدات خود اضافه کند. کشور گویان، هم حدود ۲۵۰ هزار بشکه در روز نسبت به تولیدات سال گذشته خود اضافه کرده است. همه اینها در کنار هم برای جبران هرگونه کاهش تولید از سوی اوپک (در صورت تحریم ایران، ‌روسیه و ونزوئلا) کافی است، ‌مگر این‌که تقاضای جهانی برای نفت بسیار بیشتر از حد انتظار باشد.

روری جانستون، بنیانگذار کامیونیتی کانتکست( Commodity Context)، یک شرکت مشاوره تحقیقاتی بازار نفت، با اشاره به این که هدف عربستان سعودی و اوپک، ‌حفظ قیمت نفت در محدوده ۶۰ تا ۷۵ دلار در هر بشکه است، افزود: با این حال آن‌ها حداقل و حداکثر بسیار بالاتری را در نظر می گیرند تا بتوانند با نوسان‌های بازار جهانی مقابله کنند. به همین دلیل است که هرگونه کاهش میزان نفت در اثر تحریم‌های جدید می‌تواند مشکلی برای عرضه و تقاضای جهانی، قیمت نفت و از نظر سیاسی به ضرر دولت و کمپین انتخاباتی بایدن باشد.

این گزارش با اشاره به این که ایالات متحده به لطف تولید نفت شیل در این کشور، به یک تولیدکننده بزرگ و سپس صادرکننده نفتی مهم و تاثیرگذار در عرصه جهانی تبدیل شده، نوشت: چنین دستاوردی این کشور را قادر ساخته تا تحریم‌های زیادی را علیه کشورهای بیشتری اعمال کند و به همین دلیل واشنگتن شیفته تحریم‌های انرژی شده است. اما این نکته به این معنا نیست که می‌تواند پویایی بازار جهانی نفت را نادیده بگیرد. واقعیتی که قیمت‌ها را در همه جا، حتی در شهرهای کوچک ایالات متحده، تنها چند ماه مانده به انتخابات مهم ریاست جمهوری در این کشور تحت تاثیر قرار خواهد داد.

کد خبر 847011 منبع: ایرنا برچسب‌ها ایران و آمریکا خبر ویژه تحریم جوزف بایدن

دیگر خبرها

  • نظر مقام سابق موساد از شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران
  • تحریم مشترک سه کشور علیه ایران | از اشخاص تا هواپیما و کشتی!
  • مقام سابق موساد: ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است
  • افزایش چهار برابری درآمدهای نفتی ایران با شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها
  • گفت و شنود/ به سه دلیل!
  • محکومیت تهدید تحریم دولت اسلام آباد از سوی آمریکا
  • سرنوشت سیاسی بایدن در گروِ تحریم نفتی ایران | فارن پالسی: بایدن به دام افراطیون برای تحریم ایران نیفتد
  • هیل: همه رؤسای جمهور آمریکا در تحریم ایران شکست خورده‌اند
  • اگر در مقابله با ایران به دودلی ادامه دهیم به زودی به نقطه‌ای می رسیم که دیگر گزینه‌ای نداریم
  • هیل: همه رؤسای ‌جمهور آمریکا در تحریم‌ ایران شکست خورده‌اند