Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن رسولی، عضو شورای شهر تهران و نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر  در جلسه امروز شورای شهر تهران پس از ارائه برنامه پنج‌ساله سوم شهرداری تهران توسط شهردار به شورا، بابیان اینکه با کلیات این برنامه موافق هستم اما لازم است نکاتی درباره این برنامه ارائه موردتوجه قرار گیرد، اظهار کرد: به‌عنوان یک عضو از اعضای دائمی جامعه مددکاری اجتماعی کشور از شهردار و همکارانش خواسته می‌شود از اتخاذ رویکرد مهندسی به معنای سخت‌افزاری به جامعه و آسیب‌های اجتماعی همچون متکدیان، معتادان و سایر آسیب دیدگان اجتماعی پرهیز شود زیرا این پدیده‌ها حاصل کج کاری نظام‌های فرهنگی، تربیتی، اقتصادی و سیاسی و ناکارآمدی نهادهایی همچون خانواده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به اینکه در شهر تهران نرخ طلاق به مرز ۵۰ درصد نزدیک شده است، اعلام کرد: نمی‌توان منکر پدیده‌های ناهنجار و آسیب‌های اجتماعی شد، اما تعیین مهلت یک‌ساله برای حل برخی از آسیب‌ها ازجمله جمع‌آوری و بازگرداندن متکدیان به معتادان به شهرشان از سطح شهر تهران، نیاز به تأمل بیشتری دارد ازاین‌رو خواهش می‌کنم نسبت به این دیدگاه تجدیدنظر کنید و درباره این مباحث حتماً با نهادهای علمی و متخصصان این حوزه در ارتباط باشید.

 نائب رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای شهر تهران، همچنین تأکید کرد: انتظار می‌رفت در برنامه سوم پنج‌ساله شهرداری تهران نسبت به حوزه سازمان مدیریت منابع انسانی توجه بیشتری شود. در حال حاضر باوجود تمام تلاش‌های صورت گرفته در دور جدید مدیریت شهری، شهرداری تهران ۶۶هزار و ۹۷۰ نفر نیرو به‌استثنای نیروهای انسانی شاغل در شرکت‌های طرف قرارداد شهرداری در حوزه نگهداشت شهری دارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر مجموع پست و جایگاه‌های سازمانی شهرداری، سازمان‌ها و شرکت‌های تابع آن کمتر از ۳۳ هزار جایگاه شغلی است که با توجه به نیروهای موجود و تعداد پست‌های سازمانی، می‌توان گفت از حیث نیروی انسانی و ساختار سازمانی بیش از ۱۰۰ درصد عدم تعادل وجود دارد.

رئیس کمیته تشکیلات و منابع انسانی شورای شهر تهران با اشاره به تبصره ۴ بودجه سال ۹۷ ، گفت: بر اساس این تبصره  شهرداری تهران مکلف شده است سالانه ۶ درصد به منظور متناسب‌سازی نیروی انسانی با نیازهای واقعی شهری کاهش نیرو داشته باشد، همچنین ۳ درصد نیروی متخصص از دانشگاه‌های معتبر جذب کند و تا پایان امسال ۱۰ درصد از سطوح سازمانی خود را کاهش دهد، اما باکمال تأسف دغدغه و حساسیتی برای اجرای این تبصره دیده نمی شود، این در حالی است که سالانه ۱۲هزار میلیارد تومان هزینه جاری  شهرداری تهران است که بیش از ۵۰ درصد آن صرف پرداخت حقوق و دستمزد می‌شود.

رسولی درباره اقتصاد حوزه مدیریت شهری نیز تأکید کرد: مجموع بدهی شهرداری تهران به ۶۰ میلیارد تومان رسیده است درحالی‌که بودجه سال جاری ۱۷هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان است، به‌طور متوسط سالانه ۱۰ هزار میلیارد تومان به جمع بدهی شهرداری تهران اضافه می‌شود و همان‌گونه که سیاست مدیریت شهری شهر فروشی نیست ازاین‌رو باید سازمان و مأموریت‌های شهرداری چابک سازی شود.

خزانه‌دار شورای شهر تهران اظهار کرد: در این شرایط نباید شهرداری تهران را همه‌کاره بدانیم و مسئول پندار حساب کنیم، آقای شهردار اورژانس هوایی مأموریت شهرداری نیست در فضایی که در اجرای ابتدایی‌ترین مأموریت‌های خود مانده‌ایم. برای تأمین منابع موردنیاز شهرداری جز اینکه در برنامه سوم شرایطی را فراهم شود و ریل‌گذاری به سمتی حرکت کند که با استفاده از قانون جذب سرمایه‌گذاری خارجی شرایطی را ایجاد که اشخاص حقیقی و حقوقی داخلی و خارجی مجاب شوند که مشارکت در تأمین زیرساخت‌های شهری و تأمین خدمات شهری ازجمله پروژه‌های سودآور است، چاره ای نداریم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شورای شهر تهران شهرداری تهران افشانی حسن رسولی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۵۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران

دومین هم‌اندیشی شهرداران مناطق ۲۲ گانه شهر تهران در سال ۱۴۰۳ با حضور عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق، حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری و لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به میزبانی معاونت هماهنگی و امور مناطق برگزار شد.

به گزارش ایسنا، عباس شعبانی با اشاره به تشکیل جلسات تخصصی در راستای برنامه ریزی درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه، بر ضرورت تحقق برنامه ریزی ماهانه مناطق در راستای رسیدن حداکثری به اهداف پیش بینی شده تأکید کرد.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در ادامه از در نظر گرفتن برنامه فصلی برای مناطق ۲۲ گانه خبر داد و افزود: ما امسال به تفکیک هر فصل بر مبنای زمان بندی مشخص هدف فصل مورد نظر را محقق خواهیم کرد و هدف گذاری برای سال پیش رو با درنظر گرفتن سقف‌های درآمدی پیش بینی شده می‌باشد که باید در راستای ارائه خدمات بهتر و کیفی تر به شهروندان صرف شود.

عباس شعبانی در ادامه حل کردن موضوعات مشترک و تخصصی و موارد خاص مناطق ۲۲ گانه را اولویت ۲ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ دانست که باید در رأس همه موضوعات قرار گرفته و برطرف شود تا همه موضوعات مربوط به مناطق ۲۲ گانه خصوصاً در مباحث مربوط به عوارض و کمیسیون‌های ماده پنج، هفت و ماده صد برای روزهای پایانی سال ۱۴۰۳ تعیین تکلیف و برطرف شود. 

تدوین برنامه درآمد مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۳ بر مبنای عملکرد قابل قبول مناطق در سال گذشته

حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران نیز در ادامه ضمن تشکر از معاون هماهنگی و امور مناطق و شهرداران مناطق ۲۲ گانه در راستای فعالیت ها و تلاش های بی وقفه در سال ۱۴۰۲ افزود: با وجود تغییر متغیرهای مربوط به قانون درآمدهای پایدار شهری با فعالیت همه جانبه مناطق، سال ۱۴۰۲ را با تحقق اهداف پیش بینی شده پشت سر گذاشتیم.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با توجه به پشت سرگذاشتن روز معمار و تبریک این روز گرامی به همه معماران گفت: ان‌شاءالله آینده شهر تهران بتواند یک شهر با کیفیت برای زندگی شهروندان باشد.

اطلاع رسانی به موقع و حداکثری خدمات ارائه شده به شهروندان از اولویت‌های مدیریت شهری در سال ۱۴۰۳

لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران نیز با حضور در این هم اندیشی ضمن تقدیر از عملکرد بی نظیر محق شده توسط مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۲ و اشاره به گزارش ارائه شده درباره طرح «رصد» در صحن شورای شهر تهران و تحقق ۹۸ درصدی اهداف این طرح، همت مضاعف مناطق را برای اطلاع رسانی امور و پروژه‌های انجام شده و در حال انجام مناطق به شهروندان خواستار شد.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: هر منطقه می‌بایست یک بسته اطلاع رسانی پروژه‌های مهم شهری که در راستای خدمت رسانی بیشتر و بهتر به شهروندان در حال انجام است را با یک شیوه مدون و اثر گذار تدوین و به اطلاع مردم رساند.

فروزنده در ادامه از اختصاص بودجه مختص به مناطق ۲۲ گانه در جهت تحقق فعالیت‌های عمرانی خبر داد.

مهدی شریفیان مدیرکل برنامه ریزی و سرمایه انسانی معاونت هماهنگی و امور مناطق نیز در ادامه این جلسه به ارائه گزارشی از موضوعات تخصصی مناطق در حوزه شهرسازی، مالی و اقتصاد شهری و ارائه پیشنهادات ویژه مختص هر منطقه برای رفع این موضوعات پرداخت.

بر اساس گزارش سایت شهر، در خاتمه این نشست شهرداران مناطق ۲۲،۲۱،۲،۱،۳،۱۵،۱۳به بیان چالش‌ها و پیشنهادات خود در خصوص تحقق حداکثری اهداف پیش بینی شده برای مناطق در سال ۱۴۰۳ پرداختند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • رئیس شورای عالی استان ها: تلاش برای تکمیل مدیریت یکپارچه شهری
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • توجه شورای ششم به حل مسائل شهر با رویکردهای خلاقانه
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • ضرورت تامین روشنایی محله های بی دفاع شهری
  • شهرداری قزوین پاسخگوی مکاتبات شورا درباره جذب نیروی غیرقانونی باشد
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران
  • انتقال کارگر مصدوم شهر موچش با بالگرد اورژانس هوایی به بیمارستان