Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب، مجتبی زارعی  عضو هیأت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس در پاسخ به توییت محمود صادقی در عملیات تروریستی اهواز نوشت: آقای دکتر صادقی ! توییت‌تان، عروبت صدام را تداعی کرد! 

متن این نامه به شرح زیر است:

« بسم الله الرحمن الرحیم  

برادر گرامی جناب دکتر محمود صادقی  

نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو محترم هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس  
سلام علیکم 

قسمت دوم توییت شما در باره جنایت آمریکایی _ انگلیسی و صهیونیستی  اهواز و طرح‌واره بی اساس‌تان در « عربیت» و «رانده شدگی قوم عرب » برای  نحوی  تبیین در  این آدمکشی‌ها را   دیدم ؛ با این که شما ، خوداز  فرزندان  شهدای ترور هستید اما دروغ بزرگ شما خاطرات «صدام » را در نظرم زنده کرد؛  چون در مَثَل مناقشه نیست می‌خواستم بگویم در توییت‌تان چقدر شبیه صدام شده‌ای برادر!

آخر! آن عفلقی بعثی  هم به خوزستان می‌گفت عربستان ! و نقشه چاپ کرد که در آن نوشته بود الاحواز و خرمشهررا محمّره نامید و آبادان را عبادان!

آری برادر! و این چنین شد که ترک ها و لُرها و کردها و بلوچ و گیلک و تبری و ترکمن  ها زیر لوای اسلام همه جمع شدند و از غرب و شرق و شمال همه رفتند جنوب ! در حالی که شمالی ها را چه به جنوب و ترکمن ها را چه به عروبت! 

برادر صادقی! آن روزها پانزده سال بیشتر نداشتم؛ فقط راه مدرسه و خانه‌ای از دهکده‌ای در شمال را بلد بودم؛ اما خیلی زود و در دفاع از بروبچه های خوزستان؛ با خیابان های اهواز، خرمشهر و آبادان از راه مدرسه و دهکده ،   بیش تر و بهتر آشنا شدم؛  نهر بوفلفل و رود خروشان  اروند را برای درهم کوبیدن متجاوزان  بعثی و دست نشاندگان آمریکا و شوروی در کربلای ۴ ، روزی چند بار با دیگر جوانان شمال ایران  غواصی  کردیم و هیج نمی گفتیم که چرا از شمال آمدیم تا در جنوب طعمه کوسه ها شویم و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

...    

برادر صادقی! من شما را به عنوان یک ایرانی وطن خواه و دلسوز و البته قرباتی تروریسم بالذات دولتی ( آمریکا ) محترم می شمارم اما در کمال ادب و در احترام به همسایگی مان در دانشگاه تربیت مدرس عرض می‌کنم اگر از طفل شهید غیر ممیز اهواز خجلت پیشه نمی کنید از خون دهها هزار  شهید ترک و لُر و ترکمن و بلوچ و مازنی و گیلک و...بترسید که از اقصی نقاط ایران سراسیمه برای حفظ شرف عربِ ایرانی و تمامیت ایران خود را  به اهواز و  خرمشهر و... رساندند و نقشه جعلی  عربستانِ ادعایی صدام را سوزاندند و عربستان شد همان خوزستان تاریخی ما ! و برادر ! هرچه هم در وصیت نامه آن دهها هزار شهید به خون آرمیده ی در نخلستان ها  ی جنوب و اروند خروشان بکاوی ، هیج ردّی از عروبت و عجمیت و  تبیین نژادی و زبانی و فرقه ای و.... نمی یابی! 

من جای شما بودم حرمت علم و دانشگاه و ساحت حقیقت و حرّیّت را پاس می داشتم و در احترام و پوزش از استادان، مدیران و کارکنان وطن خواه و اسلامگرای دانشگاه تربیت مدرس سعی بلیغ می کردم  تا  شباهت نا خواسته بیان و قلمم با صدام و صاحبان شرکت های نظامی - رسانه ای تکثیر و اعزام جوخه‌های ترور از  انگلیس و  آمریکا و اروپا به خوزستان عزیز در  افکارعمومی ایران پاک شود.

در پایان یادآوری می‌کنم که موکلین نجیب شما در تهران از شما و دیگر نمایندگان تهران توقع دارند در باره بد عملی ها ، بی عملی ها و نقض عهد های خود و همسویان خویش  در باره ساماندهی امور اقتصادی و اجتماعی مردمان  صبور توضیح دهید ؛ 
به واقع نیک می دانید که نمی شود برای همیشه ناکارامدی های گفتمان های همسو با خود   را زیر هیجانات و موج سازی های رسانه ای پنهان کرد ؛ باید فارغ از بازی در فضای مجازی و اختراع جنگ های پست مدرنیستی و آشوبِ کلمات ، عینی و  علی الارض توضیح  دهید که چرا تفکر شما و همسویان تان و نیز روش  حکمرانی و کشورداری تان  قادر به  نگهداری ارزش پول ایرانیان و  اندازه معیشت و کسب و کار  مردمان  و نیز  حفظ سفره توده ایرانی‌ها  نیست !؟ 

چون بیان و نظر شما در توییت منتشره حاوی وهن قانون اساسی، تخریب اخلاق علمی و نیز نافی خون دهها هزار شهید دیگر اقوام نجیب ایرانی در سرزمین مقدس خوزستان آن هم در هفته دفاع مقدس و نیز در عطف  تعلق تان به دانشگاه تربیت مدرس بود تردید در نگارش  این وجیزه را روا ندانستم؛  ضمن این که از دیگر همکاران و مدیران این دانشگاه مولود انقلاب می خواهم نغمه سرایی ناخواسته شوم و ضدایرانی  شما را بر نتافته و محکوم کنند و صد البته این موجب نخواهد شد تا حُسن همجواری و سلوک برادرانه ی  شما  و بنده تخریب شود.»

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۶۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر این موزه که در محوطه‌ی طبقه هم‌کف دانشگاه افتتاح شد، شامل گنجینه‌ای ارزشمند از آثار، قطعات، ابزارآلات، تصاویر و سایر اقلام مرتبط با فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی دانشگاه که جنبه تاریخی و هویتی دارد، در معرض دید دانشگاهیان قرار گرفته است.

علاوه بر افتتاح موزه و بازدید معاون رییس جمهور و هیات همراه از دانشگاه، طی نشستی یک توافق نامه همکاری نیز به امضای طرفین رسید.

در آیین امضای توافق‌نامه همکاری با دانشگاه صنعتی امیرکبیر و افتتاح موزه این دانشگاه، روح االه دهقانی معاون علمی رییس جمهور با تاکید بر حمایت از استادان محور و الگو در تربیت دانشجویان توانمند، نوآور و اثرگذار گفت: یکی از حلقه‌های مفقوده در دانشگاه‌ها که به واسطه اشتغال استادان دانشگاه به آموزش، فعالیت های فناورانه و تولید علم تا حدی به فراموشی سپرده شده، موضوع شاگردپروری است. بیشتر استادان دانشگاه‌های مطرح و فنی کشور، غالبا سرگرم تولید علم و توسعه فناوری بوده و کمتر روی پرورش، تربیت و بالندگی شخصیت و هویت دانشجویان تمرکز داشته‌اند.

وی افزود: این در حالی است که استادانی داریم که از توانمندی و ظرفیت بسیار بالایی در تربیت و رشد دهی دانشجویانی که آینده‌ساز کشور شوند، برخوردارند.

رییس بنیاد ملی نخبگان افزود: معاونت علمی ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان از استادانی که در کنار کار علمی خود، شاگردپروری می کنند و برای دانشجویان وقت می گذارند، حمایت می‌کند.

دهقانی فیروزآبادی با تاکید بر اینکه نیاز مبرم امروز عرصه آموزش عالی کشور وجود استادان الگو و محور است، افزود: استادان الگو و پرورش دهنده، می‌توانند هویت‌بخش دانشجوی ما باشند و اتصال تاریخی دانشجویان با ظرفیت‌ها و هویتشان را برقرار کنند. این جنس استادان می‌توانند آگاهی لازم را درمورد گذشته، پیشینه و وضعیت کشور به دانشجویان بدهند و به واسطه این پرورش و آگاهی بخشی، امید و انگیزه را در نیروی انسانی دانش آموخته گسترش و تسری بدهند.

وی تصریح کرد: معاونت علمی ریاست جمهوری با همین رویکرد و در قالب یک طرح غیر فراخوانی که از ۶ ماه قبل آغاز شد، روند شناسایی ۱۱۰ استاد شاگردپرور را در قالب کمیته‌های نخبه محور که بیشتر متشکل از دانشجویانی هستند که با بنیاد ملی نخبگان در ارتباط هستند و شناخت خوبی روی این جنس استادان دارند، آغاز کرد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور به تقدیر از استادان برگزیده همزمان با سالروز گرامیداشت معلم اشاره کرد و افزود: این ۱۱۰ استاد شناسایی شده اند که همزمان با روز گرامیداشت معلم (دوازدهم اردیبهشت ماه)، طی مراسمی تقدیر می شوند و یک جایزه پژوهشی ۱۰ میلیارد ریالی شامل هدیه نقدی تا اعتبار استفاده از خدمات به شکل دلخواه به ایشان اعطا می شود و از استادان برگزیده، ثبت تجربه و خاطره نگاری می شود.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه این طرح به صورت سالیانه اجرا می شود و از این تعداد، ۱۰ استاد برتر از گرنت تشویقی برخوردار می شوند، افزود: امیدواریم اجرای این طرح به ایجاد انگیزه در استادانی که به موضوع شاگردپروری اهمیت می‌دهند کمک کند و زمینه برای تربیت نخبگان و افراد توانمند که در توسعه علمی و فناورانه مجدانه کار می کنند اثرگذار باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش راهبردی و دستاوردهای ارزنده دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ابتدای تاسیس تاکنون اشاره کرد و گفت: این دانشگاه در مقاطع گوناگون کشور افتخار آفرین بوده و چه قبل از انقلاب و چه در دوران پیروزی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و پس از آن نقش مهمی در سازندگی و توسعه امروز کشور ایفا کرده است.

کد خبر 6092341

دیگر خبرها

  • افشاگری‌های عضو جدا شده از منافقین در دادگاه درباره همکاری های نظامی این گروهک با ارتش صدام
  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • تعلیم و تربیت زیر ساخت اصلی سعادت و پیشرفت کشور است
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • عیادت مدیرعامل باشگاه استقلال از مهدی مهدی پور
  • بازنگری تعاریف درجه بندی مراتع
  • تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است