Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، سرپرست شبکه بهداشت و درمان آستارا روز سه شنبه در نخستین جلسه این کمیته گفت: در جهان امروز به دلیل تلاش روز افزون برای توسعه فناوری ها، تولید و مصرف مواد شیمیایی اجتناب ناپذیر است اما مواجهه افراد با این مواد، موجب بروز بیماری های شناخته شده یا ناشناخته می شود.
نظام عباسی افزود: مخاطراتی که در اثر نشت و انفجار مواد شیمیایی هنگام حمل و نقل، نگهداری و ذخیره سازی رخ می دهد، می تواند موجب آسیب به نسل های آینده و تاثیرات ماندگار زیست محیطی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: کارگران به دلیل ارتباط مستقیم با بخش تولید بیشترین آسیب را طی سالیان گذشته در محیط های کار دیده اند و کم اطلاعی و ناآگاهی نیز در پدید آمدن این آسیب ها دخیل بوده است.
وی ادامه داد: مواد شیمیایی می توانند در وجود انسان ها اثرات نامطلوب بگذارند و چنانچه به شکل ذره، گاز و بخار در محیط کار وجود داشته باشند به راحتی وارد بدن شده و سبب عوارض ریوی و پوستی برای کارکنان صنایع می شوند.
عباسی خاطر نشان کرد: این کمیته با محور حفظ سلامت نیروی کار تشکیل شد و از این طریق پیاده سازی مقررات ایمنی و بهداشت کار، تقویت سیستم های بازرسی ایمنی و بهداشت حرفه ای و تامین خدمات تخصصی برای اجرای موثر سیاست های ملی و برنامه های ایمنی و بهداشت حرفه ای ضروری است.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان آستارا در ادامه از برگزاری دوره آموزشی بهداشت کار برای کارگران این شهرستان در روزهای آینده خبر داد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به هفته ملی سالمندان، گفت: برنامه های خودمراقبتی شبکه بهداشت و درمان آستارا برای جمعیت سالمند این شهرستان در 6 مرکز بهداشتی درمانی و 25خانه بهداشت به شکل مدون پیگیری می شود و اقداماتی نظیر اصلاح سبک زندگی سالمندان، همواره مورد توجه کارکنان است.
وی اضافه کرد: خودمراقبتی مستلزم ارائه آموزش هایی بر پایه نیازهای فردی و اجتماعی سالمند است و بر اساس نیازها و دغدغه های سالمندان طراحی می شود و آموزش و یادگیری آن باید تکرار شود.
از چهارم تا دهم مهرماه به عنوان هفته ملی سالمندان نامگذاری شده است.
شهرستان آستارا با 91 هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب مرکز استان گیلان و در نوار مرزی جمهوری آذربایجان قرار دارد.
7105 /6030
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: اهواز دربی 88 جهان شبکه بهداشت و درمان فناوری مواد شیمیایی نیروی کار اهواز دربی 88 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۶۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی شامل همکاری‌های بین بخشی، مشارکت مردم، بخش خصوصی و ضرورت استمرار انجام پژوهش در زمینه بررسی اثرات میکروپلاستیک‌ها بر سلامتی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، جعفر جندقی اظهار کرد: هم‌زمان با اجرایی شدن پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیک» در سازمان حفاظت محیط زیست تدوین طرح پویش شهر بدون پلاستیک در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به اتمام رسید و لازم است در راستای کاهش مواد پلاستیکی اطلاع رسانی عمومی انجام شود.

وی افزود: در پی مطالعات سلول‌های انسانی در محیط کشت و آبزی و ورود آن‌ها به چرخه مواد غذایی انتقال میکروپلاستیک‌ها در روده موجب اثرگذاری بر سیستم لنفاوی، گردش خون و در نهایت تجمع در بافت‌هایی مانند کبد، کلیه، مغز و دستگاه گوارش می‌شود که ممکن است برای بیماران زمینه‌ای پیامدهایی را داشته باشد.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: نگرانی‌های اصلی حول موضوع مواد پلاستیکی ناشی از مواد سمی و موارد شیمیایی به این منظور است که زباله‌های میکروپلاستیکی به علت ناقل پاتوژن‌ها و فلزات سنگین باعث ایجاد خطر برای زنان باردار و ایجاد تداخلاتی در هورمون‌ها، کاهش قدرت باروری، مشکلات رشد مغز و استخوان، سرطان و در توسعه رشد و مجرای تناسلی جنین شود.

جندقی ادامه داد: میکروپلاستیک‌ها می‌تواند انواع اختلالاتی همچون بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت نوع دو و آنزیم‌های کبدی شوند که همگی انواعی از مشکلاتی هستند که در نتیجه قرارگیری در معرض مقدار بسیار کمی از این ماده می‌توانند به وجود آیند.

وی اظهار داشت: تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی شامل همکاری‌های بین بخشی، مشارکت مردم، بخش خصوصی و ضرورت استمرار انجام پژوهش در زمینه بررسی اثرات میکروپلاستیک‌ها بر سلامتی است.

کد خبر 751161

دیگر خبرها

  • مراقب باشید! همه خودروها در تابستان سرطان‌زا می‌شوند
  • ساختمان سازی، بیشترین حوادث کار را در لرستان دارد
  • افزودنی های بتن
  • ساختمان بستنی پاک، انبار خانه کارگر و بیمارستان بوعلی؛ پلاسکوهای آتی شهر تهران
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • اهداف فولاد مبارکه در زمینه کاهش حوادث بسیار متعالی است
  • این ملحفه‌ها باعث اگزما در پوست می‌شوند
  • کمیته اجرایی همایش ملی بهره‌وری تشکیل شد
  • این مواد خوراکی استخوان‌های بدن را تقویت می‌کنند
  • بیش از ۱۷هزار سالمند تحت حمایت کمیته امداد خراسان‌ جنوبی