Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمانشاه - ایرنا - استاندار کرمانشاه با بیان اینکه این استان در شاهراه غرب کشور موقعیتی بسیار عالی برای تبدیل شدن به یک قطب گردشگری را دارد ، گفت: کرمانشاه از دیرباز یک برند گردشگری محسوب می شده است.

به گزارش ایرنا ، به نقل از روابط عمومی استانداری کرمانشاه ، هوشنگ بازوند روز سه شنبه در کارگروه گردشگری استان افزود: «خدمات» از محورهای توسعه استان است و پرچمدار حوزه خدمات، حوزه گردشگری است که جز لاینفک زندگی خانواده های امروز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت : زلزله علاوه بر خسارتهای مالی و جانی، به حوزه گردشگری استان نیز خسارت وارد کرد، گردشگران عموما دنبال جایی بدون ریسک و بی خطر و‌ امن برای تفریح می‌گردند.
استاندار کرمانشاه با اعلام اینکه گردشگری در سبد هزینه خانوارها جای خود را یافته است ، گفت : مدیران اگر عمیقا به گردشگری اعتقاد دارند شخصا در جلسات حضور یابند و اگر خود در جلسات کارگروه گردشگری حضور نداشته باشند، معاونانشان را نیز به این جلسات اعزام نکنند.
بازوند افزود: اگر گردشگران را به استان بکشانیم مردم خود وارد عرصه آماده سازی زیرساختها می شوند. کار اصلی در این زمینه، تبلیغات است. سازمان برنامه و بودجه باید اعتبار لازم را برای تبلیغات لازم در این عرصه اختصاص دهد.
وی اضافه کرد: همه مدیران استان باید به آقای بالایی مدیرکل میراث‌ فرهنگی استان کمک کنند تا در توسعه گردشگری تسریع ایجاد شود.
این مقام مسئول گفت: برای تحقق سند چشم انداز توسعه کرمانشاه 2020، مدیران نباید منتظر میراث فرهنگی بمانند، بلکه همه با هم باید با یک اجماع مدیریتی مانع از فرصت سوزی در این زمینه شویم.

** اصحاب رسانه تصویری مثبت از استان ارائه کنند
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه نیز در این جلسه گفت: باید با یک کار کارشناسی شده تدابیری اتخاذ شود که مردم کشورمان، کرمانشاه را با یک برند مشخص بشناسند.
هدایت حاتمی افزود: تبلیغات و برنامه سازی در حوزه گردشگری یک کار پیچیده و حرفه ای است که نیاز به استفاده از تجارب کارشناسان زبده دارد.
وی اظهار داشت: سرمایه گذاران به دنبال بهترین شاخصها برای انتخاب محل سرمایه‌ گذاری هستند‌. باید اصحاب رسانه کمک کنند که تصویری مثبت از استان به مردم کشور ارائه شود‌.

** مردم باید مهارت لازم را برای هم افزایی با گردشگران داشته باشند
معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه هم گفت: ظرفیتهای گردشگری و طبیعی کرمانشاه از موهبتهای خداوندی در این سرزمین است.
محمدابراهیم الهی تبار افزود: بینش و نگرش گردشگری باید در بین عموم مردم نهادینه شود و اقشار مختلف باید مهارتهای لازم را برای هم افزایی و رفتار با گردشگران داشته باشند.
وی اضافه کرد : اگر فرهنگ و نگاه گردشگری در میان مردم و مسئولان استان نهادینه شود، این ظرفیت عظیم می تواند در توسعه استان نقشی چشمگیر داشته باشد
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کرمانشاه اظهار داشت : باید برای معرفی کرمانشاه به کشور، از ظرفیتهای تور لیدرها استفاده کرد و در قالب یک همایش این فرصت را برای استان ایجاد کرد.
الهی تبار گفت: پروژه کرمانشاه 2020 چشم انداز بسیار مطلوبی برای توسعه استان است.
استان کرمانشاه با 2 میلیون نفر جمعیت و 24 هزار کیلومتر مربع مساحت دارای بیش از چهار هزار اثر تاریخی شناخته شده است.
8066

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي گردشگري ميراث فرهنگي برند گردشگري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۸۱۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود

 

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مریم طهماسبی در حاشیه بازدید از طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» که در روستای ایزی سبزوار اجرا می شود،‌ گفت: هدف وزارت جهاد کشاورزی، تبدیل هر خانه‌ روستایی به یک کارگاه تولیدی به منظور کمک به اقتصاد و معیشت خانوارهای روستایی است.

وی افزود:‌ وزارت جهاد کشاورزی با این طرح تلاش می‌کند با درگیر کردن زنان روستایی در اجرای طرح های اشتغالزا، رونق اقتصادی و توسعه زنجیره ارزش یک محصول خاص را متناسب با ظرفیت هر منطقه، امکان‌پذیر کند.

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی سبزوار نیز گفت:‌ طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد»، برای نتخستین بار در استان خراسان رضوی،‌ با هدف بهبود معیشت خانوار روستایی در روستای ایزی از توابع بخش مرکزی شهرستان سبزوار، به اجرا درآمده است.

علی اصغر امانیان افزود:‌ زنان عضو صندوق اعتباری خرد زنان روستایی، به عنوان زنان کارآمد در این طرح حضور دارند و توسعه نقش آفرینی زنان در عرصه اقتصادی و اجتماعی به عنوان بخش مهمی از جمعیت فعال جامعه یکی از ارکان مهم توسعه همه جانبه کشور و اهتمام بخشی به توسعه پایدار است.

وی اضافه کرد: جهاد کشاورزی سبزوار این طرح را به منظور توسعه کشاورزی خانوادگی، توسعه مشاغل مکمل کشاورزی و بهبود معیشت خانوار روستایی به صورت نمونه در روستای ایزی به اجرا درآورده است.

مدیر جهاد کشاورزی سبزوار اظهار کرد: با درگیر کردن زنان روستایی در اجرای طرح های اشتغال‌زا و تشکیل زنجیره تولید پرورش مرغ بومی و تولید تخم مرغ، رونق اقتصادی و توسعه زنجیره ارزش یک محصول خاص حاصل خواهد شد.

بازدید از چند طرح تولیدی زنان روستایی در روستاهای ایزی و دولت آباد از جمله برنامه های سفر مشاور وزیر جهاد کشاورزی به شهرستان سبزوار است.

روستای ایزی، با جمعیتی حدود سه هزار نفر در پنج کیلومتری شمال شرق سبزوار قرار دارد.

 
 

دیگر خبرها

  • اختصاص ۶۰ میلیارد تومان به توسعه گردشگری شادگان
  • عزم ایران و پاکستان برای تبدیل «مرز صلح» به «مرز شکوفایی»
  • خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود
  • دستورکار قرار گرفتن برگزاری پنج برنامه در حوزه گردشگری خوراک
  • تعامل پلیس و دستگاه قضایی در سطح بسیار مناسبی قرار دارد
  • منتظر ثبت چند اثر جهانی دیگر در قزوین
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • تثبیت موقعیت ایران پس از عملیات وعده صادق
  • «نون - خ» برنده صفا و سادگی
  • استفاده از ظرفیت رودخانه‌های خلخال برای توسعه گردشگری