Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان گفت: چندین شهرک و ناحیه صنعتی در استان ایجاد شده اما مدتی است که برخی از فرمانداران استان طی تماس های متعدد از وجود آن ها اعلام نارضایتی می کنند و به دلیل فعال نبودن مخالف پرداخت هزینه در این مناطق هستند.

‌به گزارش ایسنا-‌ غلامرضا مالکی در شورای رفع موانع تولید استان افزود: برای فراهم سازی زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی در استان حدود پنج میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده، این در حالی است که سال گذشته برای رفع برخی از مشکلات شهرک ها 900 میلیون تومان اعتبار هزینه شد و امسال یک میلیارد تومان اعتبار برای رفع نیاز شهرک ها در نظر گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، شهرک هایی در استان است که فعالیت ندارند و پرداخت اعتبار به این مناطق سودی ندارد  بنابراین نیاز است شهرک ها و نواحی صنعتی استان، اولویت بندی شود و براساس آن به این مناطق اعتبار اختصاص یابد، در این صورت تا پایان امسال طبق اولویت بندی انجام شده حداقل 6 میلیارد تومان به این مناطق کمک می شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نیز گفت: برای ایجاد اشتغال روستاییان و مشاغل روستایی بیش از چهار هزار نفر متقاضی دریافت تسهیلات بودند که به 120 واحد روستایی و عشایری بیش از 23 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی پرداخت شد، واحدهایی در روستاها اقدام کردند که اگر ماهیت اشتغال زایی آن ها مشخص شود، تسهیلات دریافت می کنند.

نادر میرشکار افزود: بر اساس سایت تعریف شده و اطلاعاتی که واحدهای تولیدی دچار مشکل در سامانه بهینه یاب ثبت می کنند، کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، تشکیل جسله می دهد و مشکل واحدها در این جلسات بررسی می شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام شهرك صنعتي منطقه سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۸۵۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را  از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اشاره کرد: برای تحقق این امر با اپراتور‌ها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قرارداد‌هایی در این زمینه باشیم.

کرباسی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمند‌سازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

وی  با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات ادامه داد: هدف اصلی‌ این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتور‌ها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند‌.

کرباسی اضافه کرد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح های آن ها مورد تأیید معاونت علمی، فناوری  و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت ها کسر می‌شود‌.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات در پایان ضمن اشاره به اینکه براساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری به اپراتور‌ها داده شود، گفت: هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد. این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان ‌آورد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت
  • اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری
  • جلوه‌ای از نقش و رنگ در سیستان و بلوچستان + فیلم
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز