Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-28@06:28:35 GMT

محکومیت پزشک کشیک در مرگ پسر جوان

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۸۵۹۰۳

پسر جوان که در سقوط از بالکن طبقه چهارم به‌طرز معجزه آسایی زنده مانده بود، پس از 10 روز بستری در بیمارستان به‌دلیل سهل‌انگاری پزشک معالج جان باخت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اواسط خرداد سال 93، «آرمین» 26 ساله هنگام کارکردن در بالکن خانه ناگهان تعادلش به‌هم خورد و به پایین سقوط کرد. مادر آرمین که پس از مرگ شوهرش، این پسر تنها همدم و مونس سال‌های تنهایی‌اش بود با دیدن پیکر غرق به خون او وحشت زده فریاد می‌زد و از همسایه‌ها کمک می‌خواست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آنجا که این جوان با پا به زمین افتاده و سپس سرش با کفپوش حیاط برخورد کرده بود علاوه بر شکستگی‌های شدید در ناحیه کمر و پاهایش، اندام‌های داخلی‌اش نیز آسیب جدی دیده بود. با رساندن «آرمین» به بیمارستان، پزشک کشیک پس از معاینه بیمار دستور بستری او در آی سی یو را داد. 

  آزمایش‌ها و عکسبرداری‌ها انجام شد و سرانجام 18 ساعت بعد «آرمین» زیر تیغ جراحی رفت. اما این عمل جراحی کارساز نبود چراکه آسیب وارد شده به پای این جوان، به حدی جدی بود که احتمال قطع عضو وجود داشت اما با توجه به سن بیمار، پزشکان تلاش زیادی کردند تا از این اتفاق جلوگیری کنند. به این ترتیب جراحی دوم نیز انجام شد اما حال پسر جوان رو به وخامت گذاشت. هر روز که می‌گذشت وضعیت بیمار بدتر می‌شد و سرانجام 10 روز بعد روی تخت بیمارستان تسلیم مرگ شد.    شکایت از کادر درمانی    پس از این اتفاق با شکایت مادر «آرمین» به شعبه نهم دادسرای ناحیه 19 تهران، پرونده به دستور بازپرس برای تعیین علت اصلی مرگ به پزشکی قانونی فرستاده شد. کمیسیون سه و سپس پنج نفره تشکیل شد و اعضای کمیسیون پس از بررسی شواهد و مدارک، با توجه به اینکه نخستین جراحی 18 ساعت پس از انتقال مصدوم به بیمارستان و عمل دوم سه روز بعد از آن انجام شد، علت مرگ را آمبولی ریوی اعلام کردند و پزشک کشیک را به‌دلیل تأخیر در شروع درمان و تعیین درمان نامناسب 15 درصد مقصر شناختند.    با اعلام نظریه پزشکی قانونی، کیفرخواست پرونده به اتهام قتل غیرعمدی ناشی از قصور پزشکی صادر و موضوع برای رسیدگی به شعبه 1043 دادگاه کیفری 2 (مجتمع شهید قدوسی) به ریاست قاضی محبوب افراسیاب ارسال شد. قاضی پرونده پس از شنیدن اظهارات طرفین و بررسی مدارک و نظریه پزشکی قانونی، دکتر کشیک را به پرداخت 3 میلیون و 600 هزار تومان جریمه نقدی به جای یک سال حبس از جنبه عمومی جرم و پرداخت 15 درصد دیه کامل انسان محکوم کرد.  منبع: روزنامه ایران 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۸۵۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟

آفتاب‌‌نیوز :

سید صاحب حسینی‌نژاد با اشاره به تمایل به انجام عمل‌های زیبایی از جمله پیکرتراشی اظهار کرد: در حال حاضر عمل‌های زیبایی به ویژه پیکرتراشی در سطح جامعه بسیار فراگیر شده است در حالی که باید توجه شود این جراحی‌ها، عمل‌های درمانی هستند؛ همان طور که افراد برای بسیاری از بیماری‌ها مانند بیماری قلبی و گوارشی به پزشک مراجعه می‌کنند باید برای انجام عمل‌های زیبایی نیز به پزشک مربوطه مراجعه کنند.

وی افزود: در مدت آموزش جراحی پلاستیک و زیبایی به جراحان فوق تخصص، آموزش‌هایی ارائه می‌شود تا بسیاری از مراجعه‌کنندگان را از انجام عمل‌ها منصرف کنند. یادمان باشد که فرد برای انجام عمل زیبایی به ویژه پیکرتراشی باید از هر نظر در سلامت کامل عمومی باشد. به هیچ عنوان نباید دیابت داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید دیابت کنترل شده باشد. همچنین فرد نباید بیماری تیروئید داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید کنترل شده باشد.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی بیان کرد: زمانی که فردی به یک پزشک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی مراجعه می‌کند باید ارزیابی‌های قبل از عمل برای وی انجام شود. به طور مثال فاکتورهای خون، دیابت، تیروئید، کبد و کلیه بررسی شود و فرد باید از هر نظر در سلامت کامل باشد یا بیماری وی تحت کنترل باشد.

حسینی‌نژاد عنوان کرد: پیکرتراشی شامل آبدومینوپلاستی، لیپوساکشن و لیپوماتیک است. لیپوماتیک‌ها، جراحی‌هایی هستند که تنها تجمع موضعی و کوچک چربی در سطح بدن را برطرف می‌کنند اما لیپوساکشن بسیار فراگیرتر است و چربی‌های قسمت‌های مختلف بدن را تخلیه می‌کند.

وی افزود: آبدومینوپلاستی نیز یک عمل جراحی است که بر لیپوساکشن افزوده می‌شود. در این جراحی، شاخص توده بدنی برای شروع عمل‌های پیکرتراشی بسیار مهم است و فردی که تحت این جراحی قرار می‌گیرد باید شاخص توده بدنی مناسبی داشته باشد و دچار چاقی‌های مفرط نباشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه عمل‌های جراحی پلاستیک برای کاهش وزن نیستند، گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

وی افزود: تاکید می‌شود کسانی که عمل‌های زیبایی انجام می‌دهند خود را به عنوان بیمار فرض کنند بنابراین بیمار حتما باید به پزشک مراجعه کند و به جز پزشکان دوره‌دیده جراحی پلاستیک که در عمل‌های سخت تبحر دارند، نباید به فرد دیگری مراجعه کرد.

حسینی‌نژاد گفت: جراحی‌های پیکرتراشی با عارضه و مرگ و میر همراه هستند. اگر فردی از نظر سلامت عمومی و ایمنی در شرایط مناسب و ایده‌آل نباشد شانس آسیب، عارضه و مرگ و میر برای وی وجود دارد بنابراین تاکید می‌شود برای انجام جراحی به متخصص جراحی پلاستیک مراجعه شود تا همه جنبه‌های عمومی بررسی و سنجیده شود.

وی افزود: کارهای زیبایی باید توسط پزشک متخصص زیبایی انجام شود و کلینیک‌های زیبایی یا کسانی که در این خصوص فعالیت دارند، صلاحیت انجام این کار را ندارند. این عمل‌ها توام با عارضه و مرگ و میر هستند و فرد باید در شرایط بسیار مناسب جراحی شود. 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک بندرعباسی خارج شد
  • انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت
  • جزئیات خودکشی یک فوق‌تخصص روماتولوژی | سمیرا آل‌سعیدی که بود و چرا دست به خودکشی زد؟
  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • پزشکی به شرط کسب درآمد!
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • شک و تردید درباره رسیدن یک استقلالی به تراکتور
  • حضور بیش از ۶۰ پزشک در بیمارستان صحرایی شهرستان دلفان