Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-08@02:28:19 GMT

عامل اصلی کاهش تولید گوجه فرنگی چیست ؟

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۸۶۱۱۵

عامل اصلی کاهش تولید گوجه فرنگی چیست ؟

 به گزارش خبرگزاری برنا ؛ حسین مصدق گفت: علت افزایش گوجه کمبود تولید آن  و کم آبی است و کمبود تولید ناشی از آن است که معمولا یک سال کشاورزان محصولاتی همچون گوجه فرنگی، سیب زمینی، پیاز و... را زیاد می‌کارند در حالی که تقاضایی وجود ندارد و این باعث متضرر شدن آنان می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بنابراین چون سال قبل تولید گوجه زیاد بود و کشاورزان با تولید گوجه با قیمت فروش 800 یا 1000 تومان ضرر می‌کردند، امسال نسبت به سال قبل کمتر سراغ کشت گوجه رفتند و همچنین مسایل کم آبی هم در کاهش تولید گوجه دخیل بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره صادرات گوجه فرنگی و سیب زمینی اظهار کرد: ما صادر کننده گوجه و سیب زمینی به افغانستان و عراق هستیم و این موجب می‌شود با کمبود مواجه شویم، در حالی که مسوولین نباید اجازه این کار را دهند چرا که این کالاها اساسی وضروری هستند و فقیر و غنی همه به این محصولات نیاز دارند، ما نمیتوانیم دخالت کنیم و مسوولین خودشان باید در این خصوص تصمیم بگیرند.

رییس اتحادیه میوه و تره بار مشهد درمورد سطح قیمت ها در بازار گفت: قیمت‌ها در سطح عمده فروشی‌ها و میادین بار ثابت نیست و عرضه و تقاضا حاکم است، اما در سطح شهر ما مصوبه ای داریم که برمبنای نرخ تعیین شده کالا را به مردم عرضه می‌کنیم و اگر تخلفی صورت بگیرد باید با آن برخورد شود. 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: افغانستان فقیر گوجه فرنگی مشهد میوه و تره بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۸۶۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبات قیمت مرغ در بازار همدان 

اسدالله ربانی‌مهر گفت: گوشت مرغ بیش از نیاز شهروندان در همدان تولید و حتی مرغ منجمد تنظیم بازاری در بیشتر فروشگاه‌های سطح شهر توزیع می‌شود.

او گفت: تقویت تعاونی‌ها یکی از برنامه‌های با اولویت در سال جاری است و همه عوامل باید به توسعه و تقویت تعاونی‌ها در تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی کمک کنند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرماندار همدان گفت: تعاونی مرغداران شهرستان همدان از بزرگترین تعاونی‌های غرب کشور است و در حوزه تولید و توریع مرغ باید ورود جدی‌تری داشته و در جلسات تنظیم بازار شهرستان حضور فعالی داشته باشد.

در این جلسه مهم‌ترین مسائل و مشکلات این تعاونی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مدیر عامل تعاونی گزارشی از اقدامات این تعاونی بیان کرد.

جلسه هیات مدیره تعاونی مرغداران شهرستان همدان با حضور شفیعی رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان و میرزایی مدیر اتحادیه تعاونی‌های روستایی شهرستان همدان، ورمزیار مدیر عامل شرکت تعاونی مرغداران و اعضای هیئت مدیره برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • اطلاعاتی مهم درباره غذاهای کنسروی
  • افرادی که آلرژی بهاری دارند چه غذاهایی بخورند؟
  • اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی
  • بازار سیب‌زمینی، پیاز و گوجه‌فرنگی تامین است
  • آلرژی بهاری دارید؟ این مواد غذایی را بخورید
  • خاستگاه بسیاری از غذا‌های ملی ممکن است شما را شگفت زده کند!
  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • ثبات قیمت مرغ در بازار همدان 
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی