Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر چه جنگ تحمیلی سال‌هاست به اتمام رسیده اما هنوز برای برخی از سربازانش به اتمام نرسیده به گونه ای که سال‌هاست سربازان دیروز، دست به قلم شده‌ و دیده‌های خود را از میدان نبرد در قالب آثار ادبی و هنری در قامت کلمات بیان کرده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، دوران دفاع مقدس یکی از درخشان ترین عرصه های دفاع محسوب می شود؛ هنگامه ای که ملت ایران در اتحادی بی نظیر و یکپارچه به مصاف با دشمن متجاوز رفتند و برای حفظ و پاسداری از خاک وطن، سراسر عشق، ایثار و شجاعت شدند، پس از پایان جنگ نیز مجاهدانی از تبار شهیدان برای دفاع از اسلام و حریم اهل بیت(ع) در قامت مدافعان حرم در جنگ با اندیشه های افراطی و تکفیری، جامه برازنده شهادت را بر تن کردند و تحسین جهانیان را برانگیختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در همین راستا به منظور ارج نهادن به این ارزش ها و برجسته سازی تلاش های شهدا، رزمندگان و ایثارگران کتاب هایی انتشار یافته است که همچون جام جهان نمایی می تواند نسل جوان جامعه را از آنچه بر این مرز و بوم و ملت گذشته، آگاه و موجب هوشیاری همگان گردد.
کتاب هایی همچون "ابدی" نوشته مهدی صفری (رمانی در خصوص گروهی از زوار که قصد زیارت به عراق را داشتند و اسیر داعشی ها می شوند)، "اسم تو مصطفاست" نوشته راضیه تجار(زندگینامه شهید مدافع حرم مصطفی صدرزاده شهید شاخص سال 97)، "قصه ابری" نوشته محمد علی جعفری(زندگینامه شهید مدافع حرم محمد حسین محمدخانی) و "احضاریه" (با موضوع پیاده روی اربعین) نوسته شده توسط علی موذنی از جمله کتاب هایی است که می توانند نقش مهمی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ایفا کنند.
در همین راستا به مناسبت هفته دفاع مقدس در تماسی که خبرنگار اجتماعی عصرهامون با زنجانی معاون فرهنگی وپژوهشی بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان وبلوچستان داشت، وی اظهار کرد: در چهار سال گذشته بالغ بر 16 کتاب با موضوع شهید و شهادت در استان منتشر شده است که اولین ها، خاکریز دوازدهم، سجده در ام الرصاص، پرواز در ملکوت، فریادهای خاموش از جمله کتاب هایی می باشد که در یادواره شهدا و کنگره ملی شهدای استان از آنها رونمایی شده است.
اسفندیار زید آبادی مدیرکل نهاد کتابخانه های عمومی استان نیز در این خصوص بیان کرد: بر اساس پژوهش های چهارسال اخیر سرانه مطالعه کتاب های غیردرسی در کشور 17 دقیقه و 29 ثانیه و در استان سیستان وبلوچستان 11 دقیقه و 38 ثانیه می باشد.
وی گفت: سرانه مطالعه کتاب های غیردرسی در فضای مجازی کشور 2 دقیقه و 29 ثانیه و در استان یک دقیقه و 25 ثانیه می باشد، همچنین سرانه مطالعه کتاب های قرآن و هدیه در کشور 12 دقیقه و 7 ثانیه و در استان 11 دقیقه و 59 ثانیه می باشد.
مدیرکل نهاد کتابخانه های عمومی استان در ادامه سرانه مطالعه روزنامه در کشور را 39 دقیقه و 27 ثانیه عنوان کرد و افزود: میزان سرانه مطالعه روزنامه در استان 34 دقیقه و چهار دهم ثانیه می باشد.
زیدآبادی در پایان سرانه مطالعه نشریات غیرروزانه در کشور را 6 دقیقه و 29 ثانیه و در استان 4 دقیقه و 26 ثانیه عنوان کرد.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۹۳۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میانگین بارش سال زراعی سیستان وبلوچستان اعلام شد

میانگین بارش سال‌ زراعی جاری در سیستان و بلوچستان از سوی مدیرکل هواشناسی این استان اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل هواشناسی استان، محسن حیدری اظهار کرد: میزان بارش از ابتدای سال زراعی در استان تاکنون ۱۲۱.۸ میلی‌متر بود که ۴۹.۴ درصد بیشتر از میانگین بلندمدت این دوره است، همچنین میانگین بارش بلندمدت سال زراعی استان ۱۰۰.۷ میلی‌متر است که تاکنون ۲۱ درصد نسبت به بلندمدت سال زراعی مشابه افزایش پیدا کرده است.

وی درباره بارش‌های مونسون افزود: احتمال بارش‌های خوب تابستانه مونسونی در جنوب‌شرق کشور و استان پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه این استان ۲۰ سال درگیر خشکسالی بوده است، گفت: این بارش‌ها می‌توانند اثرات خشکسالی را قدری کاهش دهند، همچنین با توجه به ادامه‌دار بودن روند خشکسالی در استان در مدت زمان ده ساله ۹۹.۳ درصد پهنه استان درگیر خشکسالی شدید و بسیار شدید است.

وی ادامه داد: میانگین دمای استان تا خرداد ۰.۵ تا ۱ درجه بیشتر از نرمال خواهد بود و از نیمه‌خرداد تا شهریور در نیمه‌شمالی استان ۱ تا ۲ درجه بیشتر از نرمال و در نیمه‌جنوبی ۰.۵ درجه بیشتر از نرمال پیش‌بینی می‌شود.

حیدری میانگین دمای استان سیستان و بلوچستان را از ابتدای سال زراعی تاکنون ۱۹.۵ درجه سانتیگراد اعلام کرد و از افزایش ۱.۳ درجه‌ای دمای استان نسبت به دوره بلندمدت مشابه خبر داد.

کد خبر 749355

دیگر خبرها

  • دبیرکل کتابخانه‌ها:عدد دقیقی از سرانه مطالعه در کشور نداریم!
  • میانگین بارش سال زراعی سیستان وبلوچستان اعلام شد
  • عملیات وعده صادق نشات گرفته از فرهنگ ایثار و شهادت است
  • توزیع ۴۰۰۰ جلد کتاب برای پویش «قهرمان شهید شهر من» در استان تهران
  • گلستان شهدای جروکان ساماندهی شد
  • شهادت جانباز ۷۰ درصد سیلاوی در اهواز
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در کهگیلویه و بویراحمد
  • تشییع و تدفین چهار شهید گمنام در ایام شهادت امام صادق(ع) در استان کرمان
  • برگزاری ۳۸۱ یادواره در شهرستان کهگیلویه / استقبال از اجلاسیه شهدا
  • خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام هستند