Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک اچ اس بی سی اعلام کرد که چین تا سال ۲۰۳۰ میلادی از آمریکا سبقت خواهد گرفت و به بزرگترین اقتصاد جهان تبدیل می شود.

به گزارش رویترز، تحلیل گران بانک اچ اس بی سی اعلام کردند که چین در مسیر تبدیل شدن به بزرگترین اقتصاد جهان تا سال ۲۰۳۰ میلادی است؛ این در حالی است که دونالد ترامپرییس جمهور آمریکا مدعی شده که ایالات متحد در آستانه از دست دادن گوی سبقت نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش بازارنیوز به نقل از ایبنا، بر همین اساس کارشناسان اقتصادی اچ اس بی سی با مطالعه بر روی اقتصاد ۷۵ کشور اعلام کردند که بررسی ها نشان می دهد چین ظرف ۱۰ سال آینده بزرگترین کمک کننده به رشد اقتصاد جهانی باقی می ماند.

این پیش بینی نشان می دهد که تولید ناخالص داخلی چین در سال ۲۰۳۰ میلادی ۲۶ تریلیون دلار خواهد بود؛ در حالی که این رقم امروز ۱۴.۱ تریلیون دلار است. همچپنین تولید ناخالص داخلی آمریکا تا سال ۲۰۳۰ میلادی ۲۵.۲ تریلیون دلار خواهد بود که نسبت به رقم فعلی که ۲۰.۴ تریلیون دلار است، از رشد آهسته ای برخوردار خواهد بود.

البته دونالد ترامپ ماه گذشته گفته بود که چین دیگر در مسیر جلو زدن از آمریکا در کوتاه مدت قرار ندارد. پیش بینی اچ اس بی سی مانند پیش بینی صندوق بین المللی پول در ماه جولای است که اعلام کرده بود چین تا سال ۲۰۳۰ میلادی به بزرگترین اقتصاد جهان تبدیل خواهد شد.

بر پایه پیش بینی بانک اچ اس بی سی، هند تا سال ۲۰۳۰ میلادی از ژاپن و آلمان پیش خواهد افتاد و به سومین اقتصاد بزرگ جهان تبدیل می شود. تولید جهانی به نسبت سال ۲۰۱۷ میلادی ۴۰ درصد بیشتر خواهد بود؛ ضمن اینکه تقریبا ۷۰ درصد توسعه جهانی در بازارهای نوظهور انجام می گیرد.

اتریش و نروژ هم به دلیل پیر شدن جمعیت خود از ۳۰ اقتصاد بزرگ جهان خارج می شوند و بنگلادش از جایگاه بیست و ششم به شانزدهم صعود و فیلیپین هم از جایگاه بیست و هفتم به یازدهم می رسد. همچنین جمعیت سن کار آفریقا بیشتر از چین خواهد بود.

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000A0D برچسب ها: چین ، اقتصاد چین ، اچ اس بی سی

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: چین اقتصاد چین اچ اس بی سی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۹۴۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت اقتصاد، سید احسان خاندوزی که برای شرکت در پنجاهمین مجمع بانک توسعه اسلامی به ریاض سفر کرده است در گفتگویی اظهار کرد: امسال پنجاهمین سالگرد تاسیس بانک توسعه اسلامی به عنوان بزرگترین نهاد مالی کشور‌های مسلمان است.

وی ادامه داد: ۵۷ کشور مسلمان عضو از تسهیلاتی که این بانک برای پروژه‌های زیرساختی انرژی آموزش بهداشت و سلامت تزریق می‌کند استفاده می‌کنند، ما هم در ایران به عنوان یکی از سه سهامدار بزرگ که از ابتدا نقش آفرین بودیم در پنجاهمین سالگرد مجمع عمومی بانک در ریاض شرکت فعالانه داشتیم.

خاندوزی گفت: در این اجلاس هم بخش خصوصی کشور مشارکت وسیعی داشت، هم نمایندگان بخش‌های دولتی، وزارت اقتصاد و سایر وزارتخانه‌های ذیربط در این دوره حضور فعال دارند.

وی تاکید کرد: تنها نهادی که علی رغم تحریم‌های ظالمانه آمریکا همچنان در تامین مالی پروژه‌ها از اعتبارات بین‌المللی به طرح‌های عمرانی کشور کمک می‌کند، بانک توسعه اسلامی است.

وزیر اقتصاد یادآور شد: ما امروز ۱۱ طرح مهم در استان‌های مختلف داریم که تامین مالی آنها به صورت ارزی توسط بانک توسعه اسلامی انجام می‌شود.

وی گفت: در سال‌های ۹۷ تا ۱۴۰۰ مشکلاتی در نظام بازپرداخت ایران وجود داشت که موجب توقف عمرانی جمهوری اسلامی ایران شده بود؛ دولت سیزدهم با اهتمام جدی این موانع و مشکلات را برطرف کرد و مجدداً شاهد این هستیم که تزریق به پروژه‌های ایران از سوی بانک توسعه اسلامی آغاز شده است.

وی اظهار کرد: در مجمع سالانه بانک توسعه اسلامی غیر از اینکه صورت‌های مالی بانک به تصویب می‌رسد، خط مشی سال آینده بانک توسعه اسلامی نیز توسط وزرای قتصاد عضو تعیین می‌شود.

وی با اشاره به پیشنهاد ایران که در این نشست مطرح خواهد شد، گفت: یک پیشنهاد مهم پنجره تامین مالی ترجیحی است که با نرخ‌های ترجیحی و حمایتی بتواند از طرح‌ها در کشور‌هایی که نیاز به پروژه‌های حمایتی دارند استفاده کند. جمهوری اسلامی ایران پیشنهاد خود را برای تاسیس این پنجره تامین مالی ترجیحی ارائه داده است و امیدواریم مصوب شود.

خاندوزی خبر داد: یکی از نکاتی که در دستور کار مذاکرات ما با بانک توسعه اسلامی است؛ اضافه کردن سه پروژه مهم حوزه بهداشتی درمانی و دانش بنیان کشور به ۱۱ پروژه‌ای است که قبلاً تامین مالی آنها توسط بانک توسعه اسلامی انجام شد.

وی تاکید کرد: در حاشیه اجلاس سالانه جلساتی با وزرای اقتصادی کشور‌های عضو به خصوص کشور‌های هدف که نقش پررنگ تری در تعاملات اقتصادی ما دارند به ویژه در خاورمیانه و شمال آفریقابه صورت دوجانبه تنظیم کرده‌ایم؛ البته دیدار مفصلی با همتای سعودی خود خواهم داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نرخ بیکاری بزرگترین اقتصاد اروپا چه میزان است؟
  • عملیات اجرایی بزرگترین آب‌شیرین‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • چرخ اقتصاد و تولید کشور با دست‌های توانمند کارگران می‌چرخد
  • ترکش‌های جنگ قیمتی در بزرگترین بازار خودروی جهان
  • بانک مرکزی بزرگترین مالیات دهنده در بین شرکتهای دولتی
  • دانشجوی آمریکایی: بزرگترین تهدید جهان اسرائیل و آمریکاست
  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • انگلیس قصد دارد ارتش خود را با موشکهای ساخت داخلی مجهز کند
  • طعنه سنگین میرسلیم به وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی