Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@22:32:20 GMT

سفید کردن، دندان ها را نازک می کند

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۹۵۱۸۳

سفید کردن، دندان ها را نازک می کند

عضو هیئت علمی دانشکده دندان پزشکی اصفهان گفت: سفید کردن و لمینت دندان زیبایی موقت را تامین کرده اما در دراز مدت جوابگوی خواسته های بیماران  نیست و با تراش خوردن مداوم دندان ها نازک تر می شود.

پرویز صادقی میبدی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا با اشاره مراجعه زیاد بیماران به دندان پزشک برای تراشیدن و سفید کردن دندان ها، اظهار کرد: سفید کردن دندان ها با افزودن لایه خارجی به سطح دندان بوده و این لایه می تواند ماده ترمیمی کامپوزیت و یا لایه لمینت باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
اما روش دیگر سفید کردن دندان با تراشیدن آن صورت گرفته و چیزی به ساختار دندان اضافه نمی‌شود. وی اضافه کرد: دندان های هالیودی شایع ترین درخواست مراجعات دندانپزشکی زیبایی است؛ برخی از این افراد با وجود داشتن دندان های سالم به توصیه دوستان و آشنایان به دندان پزشک مراجعه کرده و می خواهند که دندان های شان را با تراشیدن، سفید کند. در این عمل به اشتباه دندان های جلوی دهان را که دندان های کاملا سالم و دست نخورده ای هستند را سفید می کنند. معمولا با کامپوزیت یا لمینت روی دندان را تراشیده و بخشی از روی دندان را کامپوزیت می کنند. عضو هیئت علمی دانشکده دندان پزشکی اصفهان ادامه داد: کامپوزیت برای بستن فاصله بین دندان‌ها، پر کردن سوراخ دندان و یا از بین بردن لکه‌های دندان، ترمیم دندان‌های خردشده و بد رنگ مورد استفاده قرار می‌گیرد. کامپوزیت‌ها انواع مختلفی دارند و با درجات مختلفی از رنگ، سفتی و شفافیت ساخته شدند و دندانپزشک می‌تواند کامپوزیت مناسبی را که با دندان‌های بیمار هم‌خوانی داشته را برای او انتخاب کند. این دندان پزشک با تاکید به اینکه لذت سفید کردن دندان ها و دستیابی به زیبایی دلخواه کوتاه مدت است، افزود: افراد با مراجعه به دندان پزشک و انجام این عمل، زیبایی دلخواه را برای مدتی به دست می آوردند اما به طور یقین این امر نمی‌تواند در دراز مدت جوابگوی زیبایی افراد باشد. صادقی میبدی سفید کردن دندان سالم و لمینت آن را اشتباه بزرگی دانست و ادامه داد: تراشیدن بافت سالم دندان و اضافه کردن مواد ترمیمی همرنگ به دندان و افزایش ضخامت آن هر دو برای دندان و بافت‌های نگهدارنده آن مخرب است و مشکلاتی را در پی خواهد داشت. وی ادامه داد: در صورتی که تاج دندان از بین رفته و یا  نیازمند ترمیم و پر کردن های وسیعی باشد، درمان دندان با  لمینت و کامپوزیت است. اما انجام این عمل روی دندان های سالم کار صحیحی نیست و نباید دندان پزشک به خواسته بیمار عمل کند. عضو هیئت علمی دانشکده دندان پزشکی اصفهان با تاکید به اینکه نباید دندان سالم را در معرض خطرات زیبایی قرار داد، گفت: دندان سالم  با اضافه کردن مواد کامپوزیتی یا لمینتی در معرض خطر قرار می گیرد. در واقع لمینت دندان زیبایی موقت را تامین کرده اما در دراز مدت جوابگوی خواسته های بیماران  نیست  و با تراش خوردن مداوم دندان ها نازک تر شده و این تراش ها در آینده قابل جبران نخواهند بود.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بهداشت و درمان دندان پزشكي اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي تیم فوتبال نفت مسجد سلیمان اکولوژی پارکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۹۵۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت نازک‌ترین ورقه طلای جهان با ضخامت یک اتم

دانشمندان برای اولین‌بار موفق به ساخت ورقه‌هایی از طلا شدند که ضخامت آن‌ها تنها یک اتم است. این ورقه‌ها که «گلدین» (Goldene) نامیده شده‌اند، می‌توانند کاربرد‌های مهمی در تبدیل دی‌اکسیدکربن و تولید هیدروژن داشته باشند. همچنین زمانی که طلا به اندازه یک لایه اتمی نازک می‌شود، خواص جدید نیمه‌رسانا پیدا می‌کند.

به گزارش دیجیاتو و براساس مقاله منتشرشده در نیچر، محققان دانشگاه لینشوپینگ سوئد برای ساخت این ورقه‌های طلا، از تکنیک ۱۰۰ ساله‌ای بهره بردند که آهنگر‌های ژاپنی برای جداسازی لایه‌های فلز‌های گران‌بها استفاده می‌کردند.

 ورقه‌های طلا درحالت عادی تمایل دارند جمع شوند و به همین دلیل اکثر تلاش‌های قبلی دانشمندان برای ساخت یک ورقه دو‌بعدی تک اتمی از این فلز ناکام مانده بود. اکنون محققان سوئدی با یک تکنیک قدیمی ژاپنی توانستند این مشکل را حل کنند.

ساخت ورق طلا با ضخامت یک اتم

محققان به‌دلیل خواص نوری، الکترونیکی و کاتالیزوری غیرمعمول در مواد دوبعدی علاقه خاصی به آن‌ها دارند. از زمان ایجاد گرافن در سال ۲۰۰۴ نیز دانشمندان از آن برای کاربرد‌های مختلفی استفاده کردند. گرافن به‌دلیل استحکام بالا، نازک‌بودن، انعطاف‌پذیری فوق‌العاده، وزن کم و رسانایی عالی گرما و الکتریسیته در صنایع مختلف مانند لوازم الکترونیکی، پنل‌های خورشیدی، نمایشگرها، لباس‌ها، کلاه ایمنی، زره‌های ضدگلوله، هواپیما‌ها و حتی کفش‌ها مورد استفاده قرار گرفته است.

اکنون ورقه‌های طلا می‌توانند همانند گرافن کاربرد‌های گسترده‌ای داشته باشند؛ هرچند فرایند ساخت این ورقه‌ها چندان ساده نبوده است. اتم‌های طلا تمایل به جمع‌شدن به سمت یکدیگر دارند، بنابراین صاف‌کردن و تبدیل آن‌ها صفحات یک‌اتمی دشوار است. دانشمندان داشنگاه لینشوپینگ برای ساخت این ورقه‌ها، لایه‌های نازک سیلیکون را بین لایه‌های تیتانیوم قرار دادند و سپس آن را با طلا پوشاندند.

مرحله دشوار این فرایند، درواقع خارج‌کردن ورقه‌های نازک طلا از دیگر مواد زیرین است. برای انجام این کار، محققان با کمک یک ماده شیمیایی به نام «موراکامی» توانستند این ورقه‌های نازک طلا را خارج کنند. آهنگر‌های قدیمی ژاپنی از این ماده برای ازبین‌بردن بقایای کربن استفاده می‌کردند.

این ورقه‌های نازک طلا در تبدیل دی‌اکسیدکربن، تولید هیدروژن، تصفیه آب و موارد دیگر می‌تواند کاربرد داشته باشد. علاوه‌براین، با این روش می‌توان میزان طلای مورداستفاده در وسایل مختلف را به میزان قابل‌توجهی کاهش داد.

دیگر خبرها

  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • ساخت نازک‌ترین ورقه طلای جهان با ضخامت یک اتم
  • رفع ترکیدگی خط انتقال آب شرب مجتمع روستایی نازک شهرستان پلدشت
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • کردستان، مهد هنر نازک کاری
  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • نامطمئن بودن روش پیکر تراشی برای لاغری
  • چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟