Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مدیر کل و رییس آموزش و پرورش تربت حیدریه گفت: یکی از کمبودهای اساسی در حوزه آموزش و پرورش این شهرستان فقدان اردوگاه دانش آموزی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تابان تربت؛ سعید نیرویی روز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: تا امروز برای جبران آن از پارک شهید حجتی استفاده می شد که در واقع اردوگاه نبود و به صورت 2 منظور یعنی هم اردوگاه و هم پارک استفاده می شد که برای ما مشکلات زیادی در بر داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هنرستان طالقانی واقع در روستای ملکی که در منطقه خوش آب و هوایی نیز واقع است، می تواند مشکل ما را برطرف سازد، گفت: هنرستان دارای چهار سوله، سالن ورزشی و خوابگاه است ومهم تر اینکه 18 نیز ساعت آب داریم و لذا بهترین فرصت برای شهرستان است که از یک سو تبدیل به اردوگاه شود و از سوی دیگر با انتقال هنرستان به مرکز شهر، رغبت بیشتر ادامه تحصیل برای هنرجویان ایجاد می شود.

نیرویی ارزش ریالی تاسیسات فنی موجود در هنرستان را 70 میلیارد ریال و با ظرفیت 30 هنرجو عنوان و اظهار داشت: اکنون در خیابان گلچین مجتمع آموزشی بسیار بزرگی و از جمله بنای جدید هنرستان در حال ساخت است که تکمیل و تجهیز آن بر اساسا برآورد پارسال به دست کم 55 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

وی در بخش دیگری اظهار داشت: تا پایان مهرماه جاری سه مدرسه چهار کلاسه در روستاهای جعفر آباد، صنوبر و منظر و یک باب نمازخانه با کمک خیران و با هزینه ای بالغ بر 10 میلیارد ریال به بهره برداری خواهد رسید.

نیرویی همچنین گفت: امسال برخلاف پارسال استقرار پایه دوازدهم و سه ساله شدن هنرستان ها را داشته ایم که این امر باعث افزایش دانش آموز در مقطع دبیرستان شد و همچنین با افزایش 500 نفری دانش آموزان در مقطع دبستان مواجه شده ایم.

وی افزود: با تجمیع مدارس و استفاده بهینه از ساختمان های موجود توانسته ایم چند مدرسه را احیا کنیم که این اقدام صرفه جویی بزرگی برای این اداره در بر داشته است.

نیرویی همچنین گفت: در سال تحصیلی جدید 420 میلیون برای زیباسازی مدارس و پروژه مهر به ما اختصاص یافت که بین مدارس توزیع شد که البته باید اذعان داشت کمک اولیا چندین برابر این بودجه است و بدون کمک اولیای دانش آموزان این طرح به خوبی به سرانجام نمی رسید.

اکنون در تربت حیدریه 37 هزار و 169 نفر دانش آموز که از این تعداد 3600 نفر کلاس اولی در 161 کلاس هستند و این دانش آموزان در 272 آموزشگاه و هزار و 637 کلاس و با کمک 2 هزار و 500 نفر نیروی فرهنگی، تحصیل می کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۹۵۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصل کار تعلیم و تربیت بر عهده معلمین است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد کرمی شامگاه دیروز شنبه، در جلسه شورای آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با تبریک هفته گرامیداشت مقام معلم افزود: معلمان در ابعاد مختلف و شاخه‌های گوناگون موجود در هر جامعه، انسان‌ها را تربیت می‌کنند، تربیت در آموزش و پرورش اتفاق می‌افتد و اصل کار تعلیم و تربیت بر عهده معلمین است.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان این مطلب که همه دستگاه‌ها، موظف به همکاری با آموزش و پرورش هستند و باید ظرفیت سنجی و بسترآفرینی برای تحقق اهداف نظام آموزشی و تربیتی انجام شود، ادامه داد: بهترین فرصت برای آموزش و پرورش مهیاست تا فرزندان جامعه را در مسیر رشد و بالندگی و توسعه همه جانبه شخصیت آنان تربیت کنند.

رئیس شورای آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان تاکید کرد: دانش آموزان دارای قابلیت‌ها و توانمندی‌های ذاتی فراوانی هستند که باید توسط معلمان و با هدفگذاری بلند، هدایت و ارشاد و تربیت شوند.

توانمندسازی معلمان و تقویت مدارس دولتی در دستور کار سال جاری

مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه از برگزاری بیش از هشت هزار عنوان برنامه در ایام هفته گرامیداشت مقام معلم خبر داد و افزود: مهمترین رویکرد دستگاه تعلیم و تربیت در سال جدید توانمندسازی معلمان و تقویت مدارس دولتی است.

حسن بروشکی افزود: سال ۱۴۰۳ سال نهضت ملی آموزش و اجرای پرشتاب سند تحول بنیادین خواهد بود.

وی ادامه داد: اگر چه بخش‌ها، حوزه‌ها و دستگاه‌های مختلفی در بدنه جامعه به مردم خدماتی ارائه می‌دهند؛ اما دستگاه تعلیم و تربیت مجموعه‌ای متفاوت و متمایز با دیگر نهادها است.

شایان ذکر است در ادامه این جلسه از سوی اعضا گزارشها، پیشنهادات و درخواستهای خود را بیان کردند.

کد خبر 6096785

دیگر خبرها

  • ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان
  • روایت تسنیم از اشتیاق معلم نمونه کشور برای تعلیم و تربیت
  • معلم، کلید بهره‌برداری از گنجینه‌‌ای تمام‌نشدنی را به دانش‌آموز می‌دهد
  • معلمین نقش و رسالت سترگ تربیتی را عهده‌دار هستند
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • بررسی «مست عشق» حسن فتحی در رادیو
  • مسائل فرهنگی و اجتماعی در کف خیابان قابل حل نیست
  • کلید حل تمام مسائل کشور در دل تعلیم و تربیت نهفته است
  • اصل کار تعلیم و تربیت بر عهده معلمین است
  • معلم‌محوری از ویژگی‌های اصلی سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش است