Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز،    قبل از اینکه یک سفر را آغاز کنید  بهتر است اطلاعات بیشتری درمورد مقصدتان کسب کنید. در غیر این صورت ممکن است مشکلات کوچک و بزرگ زیادی برایتان پیش بیاید. مثلا در بریتانیا ممکن است خیرین به شما حمله کنند، در اندونزی باید حواستان به زیر پایتان باشد تا زندانی نشوید، در استرالیا حواستان نه تنها به پایین بلکه به بالای سرتان هم باید باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه با برخی از این موارد آشنا خواهید شد.

 

در کره جنوبی روی گوگل مپ حساب نکنید

در کره جنوبی گوگل مپ کمکی به پیدا کردن مسیرتان نمی‌کند. دولت این کشور به دلیل ملاحظات امنیتی کشور به گوگل حق استفاده از داده‌های کارتوگرافی را نداده است. به همین دلیل قبل از سفر به کره جنوبی باید یک اپلیکیشن مسیریابی محلی نصب کنید.
 

 

در بریتانیا ممکن است غارتگران خیریه به شما حمله کنند

در بریتانیا غارتگران خیریه به کسانی گفته می‌شود که به عابران حمله و با خوشرویی به آن‌ها سلام می‌کنند و سپس متقاعدشان می‌کنند پولی برای کار‌های خیر اهدا کنند. همچنین ممکن است از مردم بخواهند فرم نظرسنجی پر کنند و به صورت ماهانه پولی را پرداخت کنند.

 

این روش جواب می‌دهد و برخی عابران فقط پولی می‌دهند تا از دست آن‌ها خلاص شوند. اگر نمی‌خواهید به آن‌ها هیچ پولی بدهید، بهتر است اصلا جوابشان را ندهید و وارد گفتگو نشوید. به طور کلی بریتانیایی‌ها آن‌ها را دوست ندارند، اما با صبر و حوصله با آن‌ها رفتار می‌کنند، چون کار آن‌ها را نوعی عمل خیر می‌دانند.
 

 

در سنگاپور خوردن و آشامیدن در وسایل حمل و نقل عمومی ممنوع است

گاهی سنگاپور را کشور ممنوعیت‌ها می‌نامند و این دلیل دارد. شاید شنیده باشید که سیگار کشیدن در مکان‌های عمومی ۱۰۰۰ دلار جریمه دارد. جریمه خوردن و آشامیدن و شیر دادن در وسایل حمل و نقل عمومی هم ۵۰۰ دلار است؛ بنابراین اگر در مترو از تشنگی هم مردید باید منتظر بمانید. دولت سنگاپور با این کار می‌خواهد از شرایط خطرناک و ناراحتی مسافران پیشگیری کند. علاوه بر این اگر نوشیدنی یا خوراکی از دستتان بیفتد صندلی‌ها را کثیف می‌کند و باعث سرخوردن و زمین خوردن مسافران می‌شود.
 

 

در اندونزی اگر روی چانینگ ساری پا بگذارید یا درمورد آن حرف بدی بزنید به زندان می‌افتید

اگر می‌خواهید به دیدن جزیره اندونزیایی بالی بروید، هنگام دیدن چانینگ ساری باید مراقب رفتارتان باشید، چانینگ ساری هدایایی است که مردم برای خدای هندو می‌برند. مردم محلی آن‌ها را هر روز در پیاده رو رها می‌کنند. کسی که روی آن‌ها حتی اتفاقی پا بگذارید، یا هرگونه بی‌احترامی کند، ممکن است تا ۴ سال به زندان بیفتد و جریمه هم بشود. این موضوع برای زنی اتفاق افتاد که درحضور مردم به چانینگ ساری گفت «کثیف». مردم فورا با پلیس تماس گرفتند و درنهایت دادگاه به خاطر توهین به هندوئیسم او را به ۱۴ ماه حبس محکوم کرد.

 


در سوئیس تقریبا غیرممکن است بتوانید بعد از ساعت ۹ شب چیزی بخرید

فروشگاه‌های سوئیس پنجشنه‌ها ساعت ۹ شب و بقیه روز‌ها ساعت ۶:۳۰ عصر بسته می‌شوند. البته مغازه‌های کوچک قوانین خودشان را دارند. به همین دلیل بهتر است زودتر سراغ خرید محصولات موردنظرتان بروید. این درمورد اتریش و آلمان هم صدق می‌کند.
 

 

خارج کردن ارز تونس از این کشور ممنوع است

اگر بخواهید دینار تونس را از این کشور خارج کنید طبق قانون دچار دردسر می‌شوید. برخی گردشگران سعی می‌کنند اسکناس یا سکه‌های تونس را به عنوان سوغات از این کشور خارج کنند و برای این کار آن‌ها را با پول‌های خودشان در کیف مخلوط می‌کنند. اما اگر در فرودگاه متوجه شوند دچار مشکل می‌شوید.

 

 

در خیابان‌های ایتالیا پلیس‌های جعلی وجود دارند

مثل بسیاری از کشورها، در ایتالیا هم خطر حمله پلیس‌های تقلبی وجود دارد. آن‌ها به بهانه‌های مختلف گردشگران را می‌گردند و جیبشان را می‌زنند. گاهی مردم هم در لباس‌های شخصی مثل پلیس رفتار می‌کنند و کارت شناسایی جعلی نشان می‌دهند. پلیس‌های واقعی در لباس شخصی هرگز مدارک گردشگران را چک نمی‌کنند، چون وظایفشان کاملا فرق دارد. اگر در این موقعیت قرار گرفتید، برای نشان دادن مدارکتان عجله نکنید. بهتر است از آن‌ها بخواهید با پلیس واقعی تماس بگیرند، معمولا بعد از این حرف خودشان ناپدید می‌شوند.
 

 

در چین احتمال زیادی هست که ناخواسته به تاکسی خسارت بزنید

در کشور‌های مختلف جهان، تاکسی‌ها روش‌های مختلفی برای فریب دادن گردشگران دارند. در چین راننده تاکسی دستگیره شکسته در سمت مسافر را با چسب می‌چسباند تا هنگام پیاده شدن مسافر بیچاره، ناگهان بشکند. راننده تاکسی شروع به فریاد زدن می‌کنند و از مسافر خسارت می‌گیرد! در این موارد بهتر است با پلیس تماس بگیرید.
 

 

در استرالیا خطرات زیادی در کمین شماست

در استرالیا نه تنها عنکبوت ها و مارها بلکه گیاهان و پرندگان به ظاهر بی خطر هم در کمین شما هستند. در بهار در استرالیا علف خطرناکی شبیه جعفری رشد می کنند که خودش به تنهایی خطرناک نیست، اما دانه های خارداری دارد که در پای انسان و حیوانات فرو می رود. حتی کفش هم نمی تواند از پاهایتان محافظت کند. استرالیایی ها از یک علف کش خاص برای رها شدن از شر آن استفاده می کنند.

 

کلاغ های استرالایی هم شبیه کلاغ های دیگر نیستند و حتی به یک گونه دیگر تعلق دارند. ویژگی اصلی آن رفتار وحشیانه‌شان در فصل جفتگیری است. آن ها به مردم حمله می کنند و مثل سایر کلاغ ها حافظه خوبی دارند و چهره اشخاصی که با آن‌ها بدرفتاری می کنند را به خاطر می سپارند.

 

خبرنگاران جوان

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: گوگل گوگل گوگل چین گوناگون گردشگران جام نیوز استرالیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۹۵۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی باندهای سازمان یافته قاچاق دختران و خانه‌هایِ فحشا و فساد

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سعید منتظرالمهدی با تشریح گوشه‌ای از دستاوردهای پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان یافته و شبکه ای تاکید کرد: پلیس به عنوان آخرین و مهمترین حلقه در لبه برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی، از آخرین وضعیتِ زیر پوستِ شهر مطلع بوده و مطابق آن اقدام و عمل می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه اقدامات و مأموریت‌های پلیس به ویژه پلیس امنیت عمومی فراجا در راستای حفظ سلامت جامعه و ارتقا امنیت و آرامش در دو بخش جرایم آشکار و پنهان پیگیری می‌شود؛ افزود: در یکی از این جرایم بینِ بخشی (نیمه آشکار و نیمه پنهان) به پروژه سرویسِ اسکورت و انهدام شاخه خارجی باند فساد و فحشاء که اقدام به شناسایی، جذب و انتقال دختران برای خدمات جنسی و قاچاق آنها به خارج از کشور می‌نمودند اشاره کنم که از نقاط درخشان کارنامه کاری همکارانم در پلیس امنیت عمومی فراجا است.

به گفته وی در فاز اول این پرونده ۲۴ نفر، در فاز دوم ۵۷ نفر دستگیر و در فاز سوم نیز تعداد زیادی شناسایی شده که پرونده آنها در دست اقدام و پیگیری است.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه به «پروژه کینگ» که شبکه ای سازمان یافته برای قاچاق زنان به کشورهای ترکیه و گرجستان بود، اشاره کرد و گفت: ارتباطات آنها با باندهایِ تجارتِ مستهجن و غیر اخلاقیِ خارج از کشور مشخص و در نهایت اعضای اصلی را در تهران، البرز، پایانه فرودگاهی و گذرگاه مرزی بازرگان دستگیر و تحویل مراجع قضائی دادند.

سخنگوی پلیس با اشاره به پرونده «چَتِر بِیت» که اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروج فساد به صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشر کننده محتوای غیر اخلاقی می‌نمود، گفت: متأسفانه برخی از دخترانِ کم سن و سال و جوان (۱۵ تا ۲۶ سال) در دام سرکرده شبکه «چَتِربِیت» که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و … تبلیغ می‌نمود گرفتار آمده و پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش، اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان با ملیت‌های مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی، انگلیسی و… می‌نمودند.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه با اشاره به پرونده بزرگ و چندوجهی "رافائل" که با هدف تغییر ذائقه فرهنگی مردم به سوی ابتذال و حیا زدایی از جامعه عفیف دختران و زنان ایرانی دست به کار شده بودند، گفت: پلیس توانست با انواع اقدامات فنی ۲ سر شبکه اصلی، ۵ پل ارتباط داخل و خارج، ۸ عکاس و فیلمبردار فیلم‌های مستهجن و ۵۰ مدل را شناسایی و دستگیر و سکوهای تبلیغاتیِ آنان را مسدود کند.

وی خاطر نشان کرد: البته کار بر روی این پرونده به اتمام نرسیده است؛ رافائل از سرشاخه‌های اصلی خارج از کشور است که تبعه یکی از کشورهای آمریکای جنوبی و ساکنِ کشورهای همسایه است و تعاملات وسیعی با انواع باندهای فساد، فحشاء و سایت‌های شرط بندی با گردش مالی بالا در خارج کشور دارد و در این سو نیز ارتباط گسترده‌ای با تولیدکنندگان محتواهایِ مبتذلِ ایرانی و سطحِ یک این پرونده که به خارجِ کشور تردد داشتند، دارد؛ پلیس در این پرونده و به طور خاص از مسیر سازمان جهانی اینترپل و سایرِ راه‌های قانونی و بین‌المللی در حال پیگیری است.

سخنگوی پلیس در ادامه به سراغ پرونده «لِوِل آپ دنس» که به بهانه اجرای مسابقه رقص در کشورهای همسایه اقدام به شناساییِ دختران برای اهداف غیر اخلاقی، فیلم‌های مستهجن، قاچاقِ انسان و تشکیل شبکه‌های فحشاء و … می‌نمودند، رفت و گفت: پشت پرده برخی از تبلیغات به ظاهر مفرح و کم خطر، اقدامات غیرقانونی و غیراخلاقی گسترده‌ای است که مستقیماً خانواده‌ها را تهدید می‌کند.

کد خبر 6087182

دیگر خبرها

  • (ویدئو) ویدئوی عجیبی که ۳.۵ میلیون نفر را سرکار گذاشت!
  • تشریح دستاوردهای پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان یافته و شبکه ای
  • مبتکر روش‌های گوناگون فروش نفت در تحریم شده‌ایم
  • جزئیات کشف پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد
  • جزئیات کشف پرونده‌های قاچاق دختران و فساد جنسی
  • جزئیات پرونده‌های قاچاق دختران و فساد جنسی؛ پروژه کینگ، چَتِر بِیت و لِوِل آپ دنس
  • جزئیات پرونده‌های فساد جنسی پروژه کینگ، چَتِر بِیت و لِوِل آپ دنس
  • جزییات پرونده های فساد جنسی پروژه کینگ، چَتِر بِیت و لِوِل آپ دنس
  • مسئولان فرصت خدمت به مردم را قدر بدانند
  • شناسایی باندهای سازمان یافته قاچاق دختران و خانه‌هایِ فحشا و فساد