Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-27@14:04:47 GMT

کلیسای هامبورگ امروز «مسجد النور» می‌شود

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۹۸۷۹۳

کلیسای هامبورگ امروز «مسجد النور» می‌شود

به گزارش خبرگزاری تقریب، سید علی موجانی، رایزن فرهنگی ایران در آلمان از تبدیل شدن کلیسای هامبورگ به «مسجد النور» خبر داد و گفت: ساختمان سابق کلیسای کاپرناوم هامبورگ که پس از مدت‌ها برای عبادت مسلمانان آماده شده است،  امروز چهارشنبه (۴ مهرماه) با عنوان «مسجد النور» افتتاح می‌شود.

موجانی در این باره می‌افزاید: این نخستین‌بار است که ساختمان یک کلیسای انجیلی در آلمان به مسجد تغییر کاربری داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پروژه که در سال ۲۰۱۳ آغاز شد، بحث‌های زیادی در کل آلمان به راه انداخت، کلیسای کاپرناوم که در سال ۱۹۶۱ در منطقه هورن ساخته شد، در سال ۲۰۰۲ میلادی به دلایل مالی تعطیل شد.

وی همچنین، ادامه داد: ساختمان این کلیسا و زمین‌های اطراف آن در سال ۲۰۱۲ به مرکز اسلامی النور فروخته شد، تغییر کاربری این کلیسا به مسجد، تقریبا شش سال طول کشید؛ ابتدا قرار بود که این مسجد در اکتبر ۲۰۱۳ افتتاح شود، اما این کار چندین بار به تعویق افتاد و هزینه ساخت مسجد ۵ میلیون یورو است که از طریق کمک‌های مالی تامین شده است، همچنین دولت کویت مبلغ ۱.۱ میلیون یورو برای تامین هزینه‌های این مسجد به مسئولان مرکز اسلامی النور اهدا کرده است، در نمای ساختمان تغییرات خاصی صورت نگرفته و تنها کلمه "الله" در برج کلیسا جایگزین صلیب شده است.

موجانی در باره شرکت نمایندگان گروه‌های مختلف سیاسی و جوامع مذهبی در افتتاحیه این مسجد گفت: انتظار می‌رود، نمایندگان گروه‌های مختلف سیاسی و جوامع مذهبی در مراسم رسمی روز چهارشنبه شرکت کنند، مسئولان مرکز النور به دلیل مشکلاتی که آب ساختمان دارد، احتمالا آخر سال جاری می‌توانند به مسجد نقل مکان کنند.

وی افزود: به طور منظم در حدود ۲۵۰۰ نفر در نماز جمعه مرکز اسلامی النور شرکت می‌کنند، نمازخانه این مرکز اسلامی در حال حاضر پارکینگ زیرزمینی در محله «سنت گئورگ» هامبورگ است، به گفته دانیل عبدین، رئیس انجمن مسلمانان النور، این مکان فعلا حفظ می‌شود.

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۹۸۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت ساخت بلوک بتنی جدید به همت دانشجوی تفتی

 امید احسنی، دانشجوی دکترای عمران گرایش مدیریت ساخت در زمینه ساخت بلوک بتنی سبک ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎده ﺍﺯ ﻣﺤﺼﻮل ﺟﺎﻧبی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﻼﻣﯿﻦ گفت: هدف ساخت بتن سبک در صنعت ساختمان، کاهش وزن بار‌های مرده ساختمان و به تبع آن کاهش هزینه‌های ساخت و عملکرد بهتر سازه در هنگام زلزله است و از دیگر مزایای بتن سبک عایق صوت و عایق حرارت بودن آن است.

وی افزود: در پژوهش اخیر که منتج به ثبت اختراع ساخت بلوک بتنی سبک شد با بهره گیری از مواد ضایعاتی و بلااستفاده در جهت حفظ محیط زیست و رشد اقتصادی و در نتیجه رسیدن به اهداف توسعه پایدار توانستیم بتنی را بسازیم که تمام الزامات سبکی و مقاومتی محصولات مشابه را دارد، اما از مواد معدنی و طبیعی تجدید ناپذیر استفاده نمی‌شود وگام موثری در حفظ محیط زیست برداشته شده است.

احسنی ادامه داد: این اختراع ثبت شده برگرفته از پایان نامه دکتری در دانشگاه آزاد اسلامی تفت با عنوان بررسی ساخت بتن سبک غیر سازه‌ای با استفاده از ضایعات پتروشیمی با رویکرد توسعه پایدار با راهنمایی دکتر منصور قلعه نویی عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی و مشاوره دکتر محمدرضا جواهری تفتی هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تفت است و از دیگر مزایای این بلوک بتنی سبک کاهش قابل توجه انتقال حرارت و صوت می‌باشد. با استفاده از این محصول در ساخت دیوار‌های جانبی ساختمان، ضمن سبکی سازه، مصرف سوخت‌های فسیلی جهت تولید گرمایش و سرمایش ساختمان کاهش خواهد یافت و سبب کاهش آلودگی هوا و محیط زیست می‌گردد.

این دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی تفت گفت: همواره در دنیا تاکید بر روی توسعه پایدار است و فرایند توسعه پایدار دو اصل ناسازگار یعنی پایداری زیست محیطی وتوسعه اقتصادی را به یکدیگر پیوند می‌دهد که در این اختراع هر دو مزیت فوق با یکدیگر پیوند خورده اند.

وی ادامه داد: استفاده از مواد ضایعات حاصل از تولید ملامین که تا کنون هیچ کاربرد موثری برای آن تعریف نشده بود در این روش جایگزین مصالح متداول می‌شود و از دیگر ویژگی‌های محصول اخیر می‌توان به ارزان بودن محصول نسبت به محصولات مشابه، نسوز بودن محصول، قابلیت برش با اره و میخ پذیری، قابلیت اتصال با انواع ملات‌ها، حمل و نقل سریع و ارزان و سرعت اجرای بالا در ساختمان سازی اشاره کرد.

احسنی مدت زمان صرف شده برای ساخت این محصول و یافتن طرح اختلاط مناسب و ثبت اختراع آن را ۴ سال ذکر کرد و گفت: با احصاء استاندارد‌ها موفق به ثبت این اختراع در داخل کشور با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی شدیم.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری
  • هشدار حماس درباره توطئه‌های صهیونیست‌ها علیه مسجدالاقصی
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم
  • سکوت مجامع بین المللی نسبت به کشتار مسلمانان از حد وجدانی فراتر رفته است
  • موفقیت ساخت بلوک بتنی جدید به همت دانشجوی تفتی
  • خواهر لاتین‌تبار اصفهان؛ شهر میادین و دروازه دنیای جدید
  • سریال مشاور و روایتی از باز کردن کلاف‌های پیچیده زندگی
  • رئیسی در مسجد جامع «کالپیتی»: امروز همگان حقوق فلسطینیان را مطالبه می‌کنند
  • بازدید منتخبان مردم قم در مجلس از مرکز تحقیقات اسلامی نور