Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:
عضو انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران، از سیاست‌های وزارت بهداشت در حوزه رادیوتراپی انتقاد کرد و گفت: متاسفانه وزارت بهداشت از رادیوتراپی برای درمان سرطان حمایت نمی‌کند. مجله سرطان

به گزارش مهر، احمد عامری، در حاشیه همایش بین‌المللی رادیوتراپی پیشرفته در کشورهای در حال توسعه که در مرکز همایش‌های صنعتی برگزار می‌شود، با اشاره به اینکه تاکنون هیچ اتفاق مثبتی در زمینه تأمین واردات تجهیزات رادیوتراپی با ارز دولتی صورت نگرفته است، اظهارداشت: سرطان یک معضل اساسی در کشور است و رادیوتراپی به عنوان درمان اصلی این بیماری برای همه اثبات شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر اینکه هیچ درمانی واجب‌تر از رادیوتراپی برای سرطان نیست، گفت: رادیوتراپی به عنوان اصلی‌ترین درمان سرطان و واجب‌‍تر از شیمی درمانی و دارو شناخته می‌شود.

به گفته عامری، علاج سرطان در توجه به رادیوتراپی است.

وی با انتقاد از عدم حمایت وزارت بهداشت از درمان سرطان با رادیوتراپی افزود: با توجه به تعرفه‌های پایین و هزینه‌های سنگین رادیوتراپی و اینکه نمی‌توان این تجهیزات و تکنولوژی را با ارز دولتی وارد کرد، در نتیجه بیماران مبتلا به سرطان برای درمان با رادیوتراپی دچار مشکل هستند.

عامری هزینه درمان سرطان با رادیوتراپی را در بخش خصوصی ۶۰ میلیون تومان برای یک دوره ۶ تا ۷ هفته ای اعلام کرد و گفت: اگر مسئولان وزارت بهداشت هزینه‌های رادیوتراپی و شیمی درمانی را با یکدیگر محاسبه کنند متوجه خواهند شد رادیوتراپی چقدر ارزش دارد.

دبیر علمی همایش با اعلام اینکه چهار سال پیش ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای داروهای شیمی درمانی هزینه شده است، گفت: اگر ۱۰ درصد این پول برای رادیوتراپی هزینه می شد، ایران می توانست پنج ساله در سطح استانداردهای بالای دنیا خودنمایی کند.

عامری با انتقاد از بُعد تبلیغاتی شیمی درمانی و فشارهایی که برای واردات این داروها وجود دارد، افزود: متاسفانه در حال حاضر از ۹ مرکز در کشور که امکان ارائه خدمات رادیوتراپی با تکنولوژی بالا را دارند تنها سه مرکز در این سطح فعالیت می‌کنند.

وی در ادامه به اهداف برگزاری همایش امسال اشاره کرد و گفت: این همایش از دو سال پیش با همکاری آژانس بین المللی انرژی اتمی و انجمن رادیوتراپی آنکولوژی اروپا برنامه ریزی شده است و بر همین اساس شاهد حضور ۱۲ مهمان خارجی از کشورهای کانادا، آمریکا، استرالیا و اروپا در ایران هستیم.

به گفته عامری، هدف این همایش به روز ساختن آموزش‌ها و اطلاعات استفاده از تکنولوژی پیشرفته رادیوتراپی در دنیا است.

در همین زمینه: آب کارون به انگل سرطان مثانه آلوده است استفاده از داروهای خارجی ضدسرطان ممنوع نیست آنچه زنان باید در مورد سرطان تخمدان بدانند بیماران سرطانی زیر خط فقر قرار دارند | دولت حمایت کند مرکز غربالگری سرطان به بهره‌برداری می‌رسد مراکز درمان سرطان برای تامین داروی شیمی درمانی به مشکل برخورده‌اند درمان سرطان چقدر هزینه دارد؟

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۰۱۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ درصد ایرانی‌ها از بیماری‌های دهان و دندان رنج می‌برند

آفتاب‌‌نیوز :

 حسین فرشیدی، در همایش پویش ملی سلامت دهان و دندان، گفت: بسیاری از بیماری‌ها از جمله فراموشی و سرطان بر اثر عدم رعایت بهداشت دهان و دندان است.

وی افزود: باید به سبک زندگی سالم برای پیشگیری از ابتلاء به بیماری‌های غیر واگیر در زمینه بیماری‌های دهان و دندان توجه شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: نباید فقط به شناسایی بیماری‌های غیر واگیر و درمان آن اکتفا کرد بلکه باید از ابتلای دیگر هم‌وطنان به این بیماری‌ها از جمله بیماری‌های دهان و دندان پیشگیری کرد.

فرشیدی افزود: باید همانند غربالگری فشار خون و دیابت که پارسال در کشور انجام شد بیماری‌های دهان و دندان نیز در شبکه نظام سلامت غربالگری شود تا توجه مردم به این بیماری و روش‌های پیشگیری از آن جلب شود.

وی گفت: هزینه درمان بیماری‌های دهان و دندان بالاست، زیرا در طول سال‌ها این بیماری‌ها ایجاد شده و درمان نشده باقی مانده است، از این رو باید به خود مراقبتی و توجه به سلامت دهان و دندان در برنامه سلامت خانواده توجه شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت ادامه داد: وزارت بهداشت در تأمین تجهیزات و پشتیبانی از ارتقای سلامت خانواده و افزایش سلامت دهان و دندان با هدف پیشگیری از ابتلاء به این نوع بیماری‌ها آماده همکاری است.

فرشیدی افزود: استفاده از هوش مصنوعی به ویژه برای تشخیص عکس‌های پزشکی در ارتقای سلامت دهان و دندان کشور مفید خواهد بود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ۵۰ درصد ایرانی‌ها از بیماری‌های دهان و دندان رنج می‌برند
  • کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند
  • ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه
  • انتقاد شدید فاطمه هاشمی از وزارت بهداشت
  • نقش ماماها در ارتقای سلامت مادران/ غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ سینه با محوریت ماماها
  • کمک کمیته امداد خراسان شمالی به بیماران خاص
  • چالش‌های درمانی تومورهای مغزی کودکان در ایران/ متأسفانه هنوز از رادیوتراپی با دوز اشعه‌دهی بالا استفاده می‌کنیم!
  • چالش‌های درمان رادیوتراپی در تومورهای مغزی کودکان
  • چرا نباید از فروشنده‌های سیار غذا خرید؟
  • حمایت همه‌جانبه از استان‌ها برای توسعه فعالیت‌های ورزشی