Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - رئیس جامعه هتلداران کشور گفت: در ماه‌های گذشته بسیاری از هتل‌ها به تعدیل کارکنان خود پرداخته‌اند. ما نیازمند تعریف بسته حمایتی از سوی دولت هستیم.

جمشید حمزه زاده (رئیس جامعه هتلداران کشور) در نخستین همایش سراسری جامعه هتلداران ایران که در سالن رویال‌هال هتل اسپیناس پالاس برگزار شد، گفت: هدف از برگزاری این همایش افزایش انسجام و یکپارچگی فعالان گردشگری، هم‌فکری برای رفع موانع و چالش‌های پیش رو و همچنین ارتقای کیفیت و بهبود خدمات در صنعت گردشگری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: امروزه صنعت هتلداری با چالش‌های زیادی دست و پنجه نرم می‌کند و در ماه‌های گذشته این موضوعات سبب شده تا بسیاری از هتل‌های به تعدیل کارکنان خود بپردازند و این مسئله تنها با کمک و حمایت دولت و مجلس و همچنین دیگر بخش‌های خصوصی می‌تواند به سمت بهبود رود.

حمزه زاده در ادامه توضیح داد: به‌عنوان مثال در حال حاضر هزینه حامل‌های انرژی بالا رفته و اگر در گذشته هزینه آب برای یک هتل دو ستاره ١٥ میلیون تومان بود؛ این میزان در حال حاضر به ٦٠ میلیون رسیده است.

وی افزود: صنعت گردشگری؛ صنعتی فرابخشی بوده و با سازمان‌های مختلفی ارتباط دارد که باید در جهت منافع کشور به یکدیگر کمک کنند اما متاسفانه نگاه سازمان‌های دولتی بیشتر به سمت منافع سازمانی خود بوده و به منفعت کشور توجه چندانی نمی‌کنند؛ به‌همین دلیل این سازمان‌ها سختگیری زیادی را برای ما ایجاد می‌کنند. برای مثال سازمان امور مالیاتی یا بیمه اکثر هتل‌ها را به بهانه‌های مختلف جریمه می‌کنند.

رییس جامعه هتلداران ایران ادامه داد: در قدم اول ما نیازمند تعریف بسته حمایتی از سوی دولت هستیم که خوشبختانه مقدمات این کار فراهم شده و قرار است از طریق رییس سازمان میراث فرهنگی در هیأت دولت به تصویب برسد.

وی افزود: به‌علاوه این موضوع معافیت صد درصد مالیاتی برای یک دوره مشخص، کاهش هزینه‌های حامل‌های انرژی، دریافت نرخ ارزی از گردشگران خارجی، تعیین تکلیف وضعیت مهمانسراهای دولتی و مراکز اقامتی غیرمجاز از جمله درخواست‌های ما در بسته حمایتی است که قطعا می‌تواند سبب پیشرفت صنعت گردشگری شود.

رییس جامعه هتلداران ایران در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت: کشوری در امر توسعه پایدار گردشگری موفق می‌شود که برنامه‌های بلندمدت داشته باشد، اما در شرایط فعلی ما فاقد مکانیزم آماری هستیم. بنابراین بسیاری از برنامه‌ریزی‌هایمان دچار مشکل هستند. امیدواریم در آینده با استقرار مکانیزم آماری برای تاسیسات گردشگری وضعیت بهتری را در این زمینه شاهد باشیم.

وی در پایان با بیان اینکه از رییس سازمان میراث فرهنگی می‌خواهیم تا دستور بازنگری یا تدوین برنامه توسعه گردشگری را بدهد، بیان کرد: در حال حاضر دخالت‌های غیرحرفه‌ای کارشناسان سازمان‌های مختلف در صنعت هتلداری بسیار زیاد بوده و ما را با مشکل مواجه کرده است. به‌همین دلیل انتظار داریم که این موضوع نیز حل شود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: هتل کارکنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۰۲۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت

منصور پوریان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران  جوان، قیمت کنونی هرکیلو بره نر را ۲۱۵ هزار تومان و دام سنگین  ۲۰۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت کنونی هر کیلو گوشت گوسفندی در فروشگاه ها و قصابی ها ۵۳۰ تا ۵۵۰ هزار تومان و گوشت نر گوساله ۰ تا ۴۲۰ هزار تومان است.

پوریان ادامه داد: عرضه گسترده دام زنده موجب شده تا گوشت به قیمت واقعی خود برسد.

رئیس شورای تامین کنندگان دام با بیان اینکه جمعیت دام سبک به بیش از ۷۱ میلیون راس و دام سنگین ۵.۵ میلیون راس رسیده است، افزود: با توجه به افزایش زایش دام ها در فصل بهار، روند جمعیت دامی افزایش می یابد که این مهم به نفع مصرف‌کنندگان داخلی است.

به گفته او، بنابر برنامه ریزی های صورت گرفته واردات  روزانه گوشت گرم به ۶۰۰ تن می رسد.

پوریان گفت: واردات و توزیع مناسب گوشت منجر به اشباع شدن بازار می شود که در نتیجه این امر موجب شده تا دام زیادی روی دست تولیدکننده بماند که صادرات دام سیاست مناسبی در راستای تنظیم بازار و تعدیل قیمت محسوب می شود. گفتنی است با توجه به زایش های زمستان و بهار امکان صادرات ۵۰۰ هزار راس دام به بازارهای هدف وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • اردوغان: هدفمان مجبور کردن نتانیاهو به آتش بس است
  • بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات
  • اختتامیه ۲۱ المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی در سی سخت
  • مجموعه قضایی هرمزگان پیشتاز و نمونه است+ تصویر
  • کهگیلویه و بویراحمد بهشت سرمایه‌گذاری در عرصه گیاهان دارویی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • کهگیلویه و بویراحمد، بهشت گیاهان داروئی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین
  • غذاهای محلی ریشه در آداب‌و رسوم جامعه دارد