Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مدیر کل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان از برگزاری اولین جلسه کمیته ارزیابی اثرات زیست محیطی خط انتقال گاز خوشه خاش (خط انتقال گاز ایرانشهر - خاش)  با حضور اکثریت اعضا کمیته ارزیابی زیست محیطی استان خبر داد.  وحید پور مردان گفت: در راستای اجرای مصوبه شورایعالی محیط‎ زیست پروژه‎ های بزرگ پیش از اجرا و در مرحله انجام مطالعات امکان سنجی و مکان یابی ملزم به ارائه گزارش ارزیابی اثرات زیست محیطی می باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارزیابی زیست محیطی یکی از عوامل موثر درپیشگیری و کاهش پیامدهای مخرب زیست محیطی می باشد و رعایت نتیجه ارزیابی ها توسط مجریان طرحها وپروژه ها الزامی است. پورمردان افزود: ارزیابی های زیست محیطی و پیش بینی اثرات آنها در طرح ها و پروژه های بزرگ گام مهمی در راستای توسعه پایدار می باشند نگاه محیط زیست استان هماهنگی با توسعه است و در این راستا محیط زیست در کنار صنعت خواهد بود و چنانچه طرح ها و پروژه های بزرگ پیوست زیست محیطی داشته باشند آلودگی و تخریب ها به حداقل ممکن خواهند رسید. وی در ادامه بیان داشت: خط لوله انتقال گاز خوشه خاش با هدف انتقال گاز از ایرانشهر به پالیزان، پالیزان به خاش و خاش به میرجاوه با طول تقریبی ۲۵۵ کیلومتر می باشد که گزارش ارزیابی اثرات زیست محیطی طرح توسط نمایندگان مشاور طرح و کارفرما ارائه شد و اعضای کمیته نظرات کارشناسی خود را اعلام و در مورد اهمیت محیط زیست، محورها و شاخص های تخصصی مربوطه مطالبی را بیان نمودند و مقرر شد که مشاور طرح و کارفرما با حساسیت خاصی مطالعات مربوطه و اصلاحات مورد نظر اعضا را لحاظ نماید.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۰۵۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت زیست محیطی ومحل دفن زباله گاه هشترود ذوالبین مناسب نیست

فرید قشلاقی گفت: نشت شیرابه‌های حاصل از حمل و نقل در جاده‌های منتهی به  زباله گاه هشترود وقرار گرفتن در جاده هشترود میانه ودر مجاورت زمین‌های کشاورزی علی الخصوص مزارع گندم و نیز محل دفن پسماندها، نبود نگهبانی و حصار و نیز عدم پوشش مناسب زباله‌های نگهداری شده در این محل از جمله نواقصی است که زمینه ساز بروز آلودگی‌های زیست محیطی شده است.

وی در مورد زباله گاه ذوالبین افزود: این زباله گاه محل انباشت زباله چندین روستا است که متاسفانه بدون حفاظ است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • آشنایی دانش آموزان مهابادی با آموزه های زیست محیطی
  • برگزاری کلاسهای آموزش محیط زیست در ارومیه
  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست
  • تزریق ۳.۵ میلیون متر مکعب آب به تالاب هشیلان
  • ترویج فرهنگ حفاظت از زمین پاک در بین دانش آموزان 
  • وضعیت زیست محیطی ومحل دفن زباله گاه هشترود ذوالبین مناسب نیست
  • معرفی ۳۶۷ متخلف زیست محیطی به مراجع قضایی آذربایجان غربی
  • مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • شرکت‌های دانش‌بنیان بوشهر برای حل مسائل زیست محیطی پای کار هستند
  • نظارت بر ٣ هزار و ١٨٦ درخواست انتقال پسماند صنعتی و ویژه در کشور