Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ جعفر صبوری پور معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی فارس با اشاره به گشایش سه صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستانی در استانآ افزود: این صندوق‌ها با مشارکت شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی و سازمان جهاد کشاورزی فارس و در شهرستان‌های فیروزآباد، جهرم و اقلید گشایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هر کدام از این صندوق‌های با سرمایه اولیه ۱۰ میلیارد ریالی شروع به کار کردند، تصریح کرد: تعداد سهام‌دار در صندوق شهرستانی فیروزآباد یک هزار و ۶۷ نفر، صندوق شهرستانی جهرم ۷۲۴ نفر و صندوق شهرستانی اقلید ۹۵۳ نفر است.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی فارس با بیان اینکه گسترش ۱۹ صندوق شهرستانی حمایت از توسعه کشاورزی در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی فارس در سال جاری قرار دارد، اضافه کرد: پیش‌بینی می‌شود تا ۳ سال آینده، تمام شهرستان‌های استان از صندوق شهرستانی بهره‌مند شوند.

جعفر صبوری پور افزود: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی، یکی از راهکار‌هایی است که با مشارکت دولت و بهره برداران بخش کشاورزی برای افزایش سرمایه در این بخش اتفاق می‌افتد.

وی تصریح کرد: دانش، تکنولوژی و سرمایه سه ضلع مهم تولید پایدار در بخش کشاورزی است و نقش سرمایه در این سه ضلع از اهمیت بیشتری برخوردار است، زیرا کشاورز با سرمایه می‌تواند کسی که دانش خوبی دارد را جذب و تکنولوژی خوبی را تهیه کند.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: در فارس علاوه بر صندوق استانی حمایت از توسعه بخش کشاورزی، ۳ صندوق حمایت از توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان، یک صندوق حمایت از توسعه منابع طبیعی و ۷ صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در شهرستان‌های نی ریز، سپیدان، مهر، فراشنبد، فیروزآباد، جهرم و اقلید فعالیت دارد.

انتهای پیام/ن

گسترش حمایت مالی از  بخش کشاورزی در فارس

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهادکشاورزی تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۱۳۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها

‌به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان برنامه و بودجه کشور، داوود منظور در این دیدار که در محل کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک برگزار شد، با تأکید بر لزوم گسترش همکاری‌ها و نقش نهادهای توسعه‌ای مانند اسکاپ در ارتقای توسعه کشورها، گفت: استفاده از ظرفیت نهادهای وابسته به سازمان ملل در راستای توسعه همکاری‌های منطقه‌ای، تکمیل کریدورها و مقابله با خشکسالی، حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاری‌های منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

معاون رئیس‌جمهور با حائز اهمیت خواندن موضوع نشست امسال اجلاس اسکاپ، بر ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در آینده اقتصاد جهان تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران ضمن علاقه‌مندی به استفاده از تمامی ظرفیت‌های سازمان ملل در مسیر توسعه پایدار، آمادگی دارد در حوزه دیجیتال‌سازی هم همکاری داشته باشد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه با اشاره به مسئله‌محور بودن برنامه هفتم توسعه، گفت: در تأمین منابع مالی مورد نیاز برای رشد اقتصادی، به استفاده از منابع بین‌المللی هم توجه داریم.

وی نقش جمهوری اسلامی ایران در پشتیبانی از فعالیت‌های مرکز سازمان ملل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) به عنوان یکی از مؤسسات منطقه‌ای زیرمجموعه اسکاپ مستقر در تهران مستقر را اساسی دانست و گفت: ما ضمن استفاده از همه ظرفیت‌های اپدیم، تجربیات موفقی در کاهش بلایا داریم که می‌توانیم آنها را با سایر کشورها به اشتراک بگذاریم.

منظور افزود: از جمله تجربیات موفق کشورمان، تجارب حاصل شده در مهار و مدیریت منابع آب و شیرین‌سازی آب است که با توجه به تأثیر تغییرات اقلیم بر بروز خشکسالی‌های پیاپی و کاهش منابع آب، همکاری مشترک به‌ویژه با کشورهای همسایه، اهمیت دوچندان دارد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به کمبود منابع آب به‌عنوان یکی از چالش‌های مهم در سطح جهان، گفت: ما آماده همکاری در زمینه مدیریت منابع آب با سازمان ملل متحد هستیم.

منظور با بیان اینکه خوشحال می‌شویم در منطقه به کشورهای مختلف به‌ویژه کشورهای محصور در خشکی در جهت حمل کالا کمک کنیم، گفت: اسکاپ می‌تواند نقش بیشتری را در این زمینه بازی کند و جمهوری اسلامی ایران نیز آمادگی دارد با تشکیل گروه کاری مشترک با کشورهای منطقه تحت مدیریت اسکاپ، نقش خود را در این زمینه ایفا کند.

وی با تأکید ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها و همکاری با اسکاپ در حوزه اقتصاد دیجیتال، علاقه‌مندی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری بیشتر با اسکاپ و کمیته‌های مربوطه را اعلام کرد.

کد خبر 6089685 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران در جویم فارس
  • ‌ ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران ‌در «جویم» فارس
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها