Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-05@03:22:39 GMT

لغو ویزای برای چینی‌‌ها

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۲۳۴۹۶

لغو ویزای برای چینی‌‌ها

تین‌نیوز | 

پنج‌شنبه گذشته در حالی روز جهانی گردشگری سپری شد که در دنیا مراسم‌ گوناگونی با شعار امسال یعنی گردشگری و تحول دیجیتالی برپا بود اما در ایران مهم‌ترین و جامع‌ترین مراسمی که برگزار شد، تنها به بخش هتلداری خلاصه می‌شد؛ مراسمی که البته طی آن هیچ اشاره‌ای نیز به موضوع و محور شعار سال سازمان جهانی گردشگری نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در شرایطی است که موضوع فضای دیجیتال و گردشگری روز به روز بااهمیت‌تر می‌شود؛ اما در ایران، صاحبان سنتی و قدیمی کسب و کار‌های گردشگری نه تنها با این پدیده ناآشنا هستند بلکه بعضا با آن مخالفت نیز می‌کنند و معتقدند چنین کسب و کارهای جدید دیجیتالی به کسب و کارشان لطمه خواهد زد.

طرح لغو ویزای گروهی برای چینی‌‌ها

برگزاری نخستین همایش سراسری جامعه هتلداران ایران با حضور سرمایه‌گذاران، مدیران هتل‌ها و هتل آپارتمان‌ها اما همراه بود با طرح چالش‌های متعددی که صنعت گردشگری با آن روبه‌روست. به‌رغم آنکه فعالان گردشگری بارها و بارها درباره این چالش‌ها صحبت کرده‌اند اما هنوز قدمی مناسب در راستای حل چنین چالش‌هایی برداشته نشده است.

چالش‌هایی از جمله سختگیری‌های سازمان مالیاتی در زمینه مالیات ارزش افزوده و مالیات بر درآمد، جریمه‌های بیمه‌ای از سوی سازمان تامین اجتماعی، برخوردهای سلیقه‌ای دریافت عوارض از سوی شهرداری‌ها، معضلات بازپرداخت وام و احتمال مصادره هتل‌ها از سوی بانک‌ها، افزایش هزینه‌های حامل انرژی، عدم واگذاری امور تصدی‌گری به بخش خصوصی و هتلداران، عدم دریافت ارز از گردشگران خارجی، معضلات درجه‌بندی، نرخ‌گذاری و استانداردسازی هتل‌ها، عدم برخورد با مراکز اقامتی غیرمجاز، دولتی و نیمه دولتی و نبود قوانین، عدم تدوین و اجرای برنامه جامع در زمینه گردشگری و... معضلاتی بودند که در همایش روز چهارشنبه از سوی جامعه هتلداران مطرح شد و فعالان این حوزه خواستار راهکارهای عملی و سریع‌تر در این زمینه شدند. آنها البته گفتند که در غیر این صورت در زمانی نه چندان دور شاهد تعدیل نیرو و در نهایت تعطیلی بسیاری از هتل‌ها در شهرهای گوناگون کشور خواهیم بود.

تسهیلات ویزایی جدید

معاون رئیس‌جمهوری در این همایش با اشاره به طراحی روادید رایگان ایران با اعتبار ۷۲ ساعت با همکاری وزارت امور خارجه برای مسافران ترانزیتی گفت: در مذاکرات تازه با وزارت خارجه لغو روادید گروهی برای گردشگران چینی در نظر گرفته شده و همچنین براساس پیشنهاد مطرح شده قرار است برای مسافران ترانزیتی ویزای رایگان ۷۲ ساعته در نظر گرفته شود که به نوعی می‌تواند در افزایش گردشگران خارجی موثر باشد.

رئیس سازمان میراث فرهنگی در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت: یکی از اهداف ما افزایش روادید با کشورهای مورد نظر است. به‌عنوان مثال برای ورود گردشگران عمانی به کشور به‌صورت یک‌طرفه نقض روادید کردیم. چراکه از این کشور برای ما گردشگران درمانی می‌آیند.

او همچنین درباره دریافت ارز از گردشگران خارجی در هتل‌ها گفت: با کلیت حرف هتلداران موافقیم ولی برای تصمیم درباره این موضوع دفاتر خدمات مسافرتی و جوامع هتلداری باید باهم به توافق برسند. همچنین باید طوری برنامه‌ریزی شود که این موضوع مجددا سبب گران شدن سفر به ایران نشود.

علی‌اصغر مونسان در ادامه از توافق با بانک گردشگری برای تخصیص ۸۵۰ میلیارد تومان اعتبار با عنوان «حمایت از گردشگری» خبر داد و گفت: ۷۵۰ میلیارد تومان این اعتبار در قالب کارت‌های سفر در اختیار مردم قرار می‌گیرد که البته قرار نیست در ازای پول نقد به مردم داده شود تا منجر به رشد نقدینگی و هدررفت پول شود. ۱۰۰ میلیارد تومان دیگر این اعتبار با عنوان وام نیز به دفاتر خدمات گردشگری و هتل‌ها پرداخت خواهد شد

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به افزایش حجم تبلیغات گردشگری در رادیو و تلویزیون نیز اشاره کرد و افزود: این رسانه بسیاری از تبلیغات مرتبط با گردشگری را رایگان پخش می‌کند. فعالان این حوزه نیز می‌توانند از تخفیف‌هایی که صداوسیما برای محصولات گردشگری قائل شده، استفاده کنند و درصد فروش بدهند.

ماموریت معاون پارلمانی روحانی به هتلداران

معاون پارلمانی رئیس‌جمهوری نیز در این همایش، با اشاره به روز جهانی گردشگری درباره پتانسیل‌های موجود در کشور بابت توسعه صنعت گردشگری گفت: گردشگری می‌تواند محور توسعه کشور باشد و ایران را از چالش‌های اقتصادی‌ای که صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها ایجاد کرده‌اند، نجات دهد.

حسین‌علی امیری از هتلداران درخواست کرد در چنین شرایطی به ارتقای زیرساخت‌ها، پایین آوردن هزینه‌ها و آموزش نیروهای انسانی بپردازند و روی حمایت دولت در تهیه و تدوین لوایح حساب کنند. وی با بیان اینکه در شرایط کنونی توجه به زیرساخت‌های گردشگری غیرقابل اجتناب است، گفت: یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های صنعت گردشگری توجه به هتلداری است؛ چراکه توجه به این صنعت و ارتقای سطح کیفی آن یکی از ضرورت‌های جامعه هتلداری بوده و سبب پیشرفت صنعت گردشگری می‌شود. به گفته امیری، در حال حاضر کشور در یک جنگ تمام‌عیار اقتصادی قرار دارد و گردشگری می‌تواند رمز موفقیتی باشد که ما را از چالش‌های اقتصادی‌ که دشمنان خارجی برای ما ایجاد کرده‌اند، نجات دهد.

طرح مطالبات هتلداران

رئیس جامعه هتلداران کشور نیز در این همایش به معضلات پیش روی جامعه هتلداران پرداخت و گفت: در ماه‌های گذشته بسیاری از هتل‌ها به تعدیل کارکنان خود پرداخته‌اند. ما نیازمند تعریف بسته حمایتی از سوی دولت هستیم.

جمشید حمزه‌زاده درباره هدف برگزاری چنین همایشی برای نخستین بار تصریح کرد: هدف از برگزاری این همایش افزایش انسجام و یکپارچگی فعالان گردشگری، همفکری برای رفع موانع و چالش‌های پیش‌رو و همچنین ارتقای کیفیت و بهبود خدمات در صنعت گردشگری است.

  وی همچنین به طرح برخی از معضلات این حوزه پرداخت و ادامه داد: در قدم اول ما نیازمند تعریف بسته حمایتی از سوی دولت هستیم که خوشبختانه مقدمات این کار فراهم شده و قرار است از طریق رئیس سازمان میراث فرهنگی در هیات دولت به تصویب برسد. علاوه بر این موضوع معافیت صددرصد مالیاتی برای یک دوره مشخص، کاهش هزینه حامل‌های انرژی، دریافت نرخ ارزی از گردشگران خارجی، تعیین تکلیف وضعیت مهمانسراهای دولتی و مراکز اقامتی غیرمجاز از جمله درخواست‌های ما در بسته حمایتی است که قطعا می‌تواند سبب پیشرفت صنعت گردشگری شود.

در نهایت این فعال هتلداری کشور با انتقاد از نبود مکانیزم آماری دقیق بر این نکته تاکید کرد که در چنین شرایطی نمی‌توان برنامه بلندمدت داشت: کشوری در امر توسعه پایدار گردشگری موفق می‌شود که برنامه‌های بلندمدت داشته باشد، اما در شرایط فعلی ما فاقد مکانیزم آماری هستیم. بنابراین بسیاری از برنامه‌ریزی‌هایمان دچار مشکل هستند. امیدواریم در آینده با استقرار مکانیزم آماری برای تاسیسات گردشگری وضعیت بهتری را در این زمینه شاهد باشیم.در پایان این مراسم از دو پیشکسوت صنعت هتلداری تقدیر و در نهایت از تمبر یادبود جامعه هتلداران رونمایی شد.

اهمیت ویژه گردشگری

ما به دنبال جایگزینی گردشگری با صنعت نفت نیستیم؛ اما می‌توانیم جزو ۴ صنعت برتر کشور باشیم. اگر یک دهم کمک‌هایی که به سایر صنایع و بخش‌ها می‌شود به گردشگری اختصاص یابد درآمدهای صنعت گردشگری به مراتب بیشتر خواهد شد؛ این جملات بخشی از صحبت‌های علی‌اصغر مونسان، رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در همایش روز جهانی گردشگری بود؛ این موضوع در شرایطی مطرح می‌شود که او و معاون گردشگری سابقش بارها در صحبت‌های خود با رسانه‌های گوناگون بر اهمیت درآمدزایی گردشگری تاکید کرده بودند.

مثلا به نقل از سایت خبری سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، مرداد ماه سال جاری بود که مونسان در برنامه زنده متن حاشیه گفت: اعتقاد من این است اگر به میزانی که از صنعت حمایت می‌شود از گردشگری حمایت شود در این بخش جهش اتفاق خواهد افتاد. خوشبختانه در دولت یازدهم و دوازدهم این حمایت‌ها آغاز شده و قلبا اعتقاد دارم جایگزینی گردشگری به‌جای نفت امکان‌پذیر است.

همچنین محمد محب‌خدایی، معاون سابق گردشگری سازمان، شهریور ماه ۹۷ به خبرگزاری تسنیم گفت: تلاش برای جایگزینی درآمد گردشگری با درآمد نفتی ادامه دارد و انتظار می‌رود در این زمینه تمامی استان‌ها تلاش همه‌جانبه‌ای داشته باشند و ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری معرفی شود.

 

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: لغو ویزا ارز دیجیتالی گردشگری دیجیتال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۲۳۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکپارچه سازی زمین های کشاورزی شمال با سرمایه گذاری چینی‌ها

نادر علیزاده رییس گروه طرح وبرنامه معاونت آب وخاک وزارت جهاد کشاورزی در حاشیه بازدید رئیس و معاونان سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح یکپارچه سازی شالیزار‌های روستای بزمینان شهرستان آمل، از فراهم شدن مقدمات لازم برای اجرای طرح تجهیز، نوسازی ویکپارچه سازی حدود ۶۵ هزارهکتار از زمین‌های مستعد کشاورزی به خصوص شالیزار‌های استان‌های شمالی کشور با سرمایه گذاری چینی‌ها خبر داد.

او افزود: مدت زمان اجرای این طرح کلان حوزه زیربنایی و آب وخاک کشور حدود ۳ ساله است و پیش بینی‌های لازم انجام وطرح‌های مورد نیاز این طرح نیز تهیه شده است.

علیزاده، اجرای طرح یکپارچه سازی زمین‌های کشاورزی را در کاهش هزینه‌های تولید در امر بکارگیری ماشین آلات در مراحل کاشت، داشت و برداشت، افزایش بهره بری در تولید، مدیریت مصرف آب و جلوگیری از تغییرکاربری‌ها موثر دانست.

رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه ظرفیت‌های خوبی درحوزه بخش کشاورزی دراستان‌های شمالی کشور وجود دارد و با اجرایی شدن طرح یکپارچه سازی زمین‌ها به خصوص در شالیزار‌ها می‌توان برای کشت دوم دراین استان‌ها برنامه ریزی کرد.

علیزاده گفت: هدف نهایی در اجرای این طرح این هست که با ظرفیت سرمایه گذاری خارجی استفاده و نیاز کشاورزان استان‌های شمالی کشور را با توجه به نقش مهم این استان‌ها در تامین امنیت غذایی کشور نیز لحاظ کرد.

او با بیان اینکه کار تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی زمین‌های کشاورزی برخلاف تصور‌ها راحت نیست، افزود: یکی از سختی‌های این طرح به خصوص در استان‌های شمالی کشور از جمله مازندران، مالیکت زمین‌ها و کم شدن اراضی در طی چند سال گذشته بوده که روند اجرای این طرح را به تاخیر انداخته یا متوقف کرده است.

رئیس گروه طرح وبرنامه معاونت آب وخاک وزارت جهاد کشاورزی، با بیان اینکه در مدت ۲۰ ساله اجرای طرح یکپارچه سازی و نوسازی زمین‌های کشاورزی درسطح کشور حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار آن انجام شده است، گفت: در اجرای این طرح کلان و مهم زیربنایی عقب ماندگی زیادی وجود دارد که باید درسال‌های پیش رو با مدیریت وبرنامه ریزی‌های هدفمند جبران شود.

قانون یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی در سال ۱۳۸۵ با هدف یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی و جلوگیری از خرد شدن زمین‌ها تصویب شد، سال ۱۳۹۵ آیین‌نامه اجرایی آن تدوین و ابلاغ شد. آنچه مانع اجرای این قانون شده، قانون ارث است که بر اساس آن خرد شدن زمین‌های کشاورزی از سوی وراث اقدامی قانونی و بحق قلمداد می‌شود.

بر اساس آمار میانگین قطعات زمین‌های کشاورزی کشور ۵/۱ هکتار است که در استان‌های شمالی به کمتر از یک هکتار می‌رسد، اما کارشناسان می‌گویند در قطعات کمتر از پنج هکتار اجرای مکانیزاسیون کشاورزی مقدور نیست و عملاً بهره‌وری و تولید کاهش می‌یابد.

اکنون بعد از ۱۷ سال قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی به صورت پایلوت در ۲۶۵ شهرستان و در مساحت ۱۶۶ هزار هکتار به صورت آزمایشی به اجرا درآمده است

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟
  • یکپارچه سازی زمین های کشاورزی شمال با سرمایه گذاری چینی‌ها
  • مدت زمان اخذ ویزای توریستی دبی چقدر است؟
  • سامانه سرمایه‌گذاری استان یزد رونمایی شد
  • چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم پکن
  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • گام به گام تا ویزای توریستی کانادا
  • کهگیلویه و بویراحمد بهشت سرمایه‌گذاری در عرصه گیاهان دارویی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • کهگیلویه و بویراحمد، بهشت گیاهان داروئی؛ فرصتی که از دست می‌رود