Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرگزاری بسیج، علی ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در خصوص افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار، اظهار داشت: با توجه به اینکه در زمینه علوفه مورد نیاز پرورش دام محدودیت داریم می‌توانیم در تامین تنها یک میلیون تن گوشت قرمز برنامه ریزی داشته باشیم و در حال حاضر با توجه به محدودیت منابع آبی کشور افزایش تولید امکان پذیر نیست و میزان مصرف سالانه کشور نیز در این میزان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دام زنده کشور به صورت غیر قانونی صادر می‌شود

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه، آنچه که منجر به واردات گوشت قرمز به کشور می‌شود میزان صادرات است، گفت: با توجه به کاهش ارزش پول ملی صادرات دام زنده و گوشت قرمز اقتصادی شده و مقدار زیادی از دام زنده کشور به صورت غیر قانونی به کشورهای دیگر صادر می‌شود.

برنامه‌ای برای افزایش دام مولد وجود نداشته است

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه با صادرات دام به جهت اینکه موجب ارزآوری به کشور می‌شود مخالفتی ندارم اما باید دام مولد را تامین کرد، ادامه داد: به دلیل اینکه سالیان سال است قیمت شیر پایین بوده است در زمینه افزایش قیمت دام مولد اقداماتی نداشتهایم و این موضوعات موجب افزایش قیمت گوشت قرمز شده است.

رئیس کارگروه دام و طیور کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در خصوص اینکه چرا باید در شرایطی که کمبود گوشت قرمز در بازار وجود دارد اقدام به صادرات می‌کنیم، گفت: اقتصاد یک کشور وابسطه به مولفه‌های صادرات و واردات است، نمی‌توان تولیدکننده را محکوم کنیم که باید محصول تولیدی خود را تنها در بازار داخلی عرضه کند، چرا در گذشته با توجه به قیمت‌ها از آنها حمایت نمی‌کردیم، باید با نظام تعرفه‌ای این موضوع را تنظیم کنیم.

کنترل صادرات دام زنده نیاز به نظارت دارد

عضو کمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در پایان، خاطرنشان کرد: به دلیلی اینکه مرزهای زیادی داریم بخش زیادی از صادرات دام کشور به صورت غیرقانونی انجام می‌شود که نیازمند نظارت بیشتر است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۳۰۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد

اکبر یاوری در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به افزایش دما و رسیدن محصول به انبوه، قیمت میوه های نوبرانه طی یک ماه اخیر ۶۰ درصد کاهش یافته است.

او قیمت هرکیلو گوجه سبز را ۱۰۰ تا ۳۵۰ هزارتومان، توت فرنگی ۷۰ تا ۱۲۰ هزارتومان، ملون ۸ تا ۱۲ هزارتومان، جانا ۱۰ تا ۱۵ هزارتومان، طالبی ۱۰ تا ۱۴ هزارتومان و چغاله بادام ۸۰ تا ۱۵۰ را هزارتومان اعلام کرد و افزود: برمبنای فاکتور رسمی حداکثر با احتساب ۳۵ درصد سود در خرده فروشی ها باید عرضه شود.

یاوری ادامه داد: قیمت گوجه سبز در ابتدای فصل یک‌میلیون تومان بود که با افزایش عرضه روند کاهشی به خود گرفته است و پیش بینی می شود که با افزایش عرضه تا پایان اردیبهشت، بازار به ثبات برسد.

رئیس اتحادیه بارفروشان از توزیع روزانه ۱۵۰ تن گوجه سبز، ۲۰۰تن توت فرنگی، ۳۰۰ تن طالبی و جانا و ۴۰۰ تا ۵۰۰ تن هندوانه در میدان مرکزی خبر داد.

او گفت: قیمت صیفی جات نظیر هندوانه، ملون و جانا توجیه اقتصادی برای کشاورز ندارد چراکه کمتر از ۱۰ هزارتومان از تولیدکننده خریداری می شود که جوابگوی هزینه های تولید نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • عرضه بادام به سرمایه‌گذاران در نمایشگاه اکسپو
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • گوشت دوباره گران می‌‌شود؟
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • گوشت اینگونه ۶۳.۵ درصد گران شد