Web Analytics Made Easy - Statcounter

بندرعباس- ایرنا - مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران گفت: هم اکنون میزان صادرات کالاهای غیرنفتی در کشور 45 میلیارد دلار است که این رقم تا پایان سالجاری به 60 میلیارد دلار می رسد.

به گزارش ایرنا، سید کمال سید علی روز شنبه در کارگاه آموزشی صندوق ضمانت صادرات ایران در بندرعباس افزود: تنها نمی توان به نفت کشورمان اتکا کرد بلکه می توان با مدیریت صحیح و کارآمد در عرصه صادرات غیرنفتی کشور را از درآمدهای نفتی بی نیاز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان داشت: کارمزد صندوق ضمانت صادرات ایران زیر یک درصد است و این صندوق تاکنون اقدام های قابل توجهی در زمینه ضمانت صادرات از جمله شناسایی خریداران انجام داده است.
مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران ادامه داد: ما می توانیم سقف اعتبارات مشتری ها را در کشورهای دنیا ارزیابی کنیم که فعالان اقتصادی بتوانند به راحتی مراودات داشته باشند.
سید علی با بیان این که ریسک صادر کنندگان را متقبل می شویم، اضافه کرد: ما حتی می توانیم صادر کنندگان را برای خرید از کارخانه ها تضمین نماییم تا صادرکننده بتواند با خیال راحت کالای مورد نیاز خود را از این کارخانه ها فراهم کند.
وی یاد آورشد: بزرگترین بیمه گرهای دنیا ریسک صندوق ضمانت صادرات ایران را به عهده گرفته اند و باید فعالان اقتصادی بکوشند تا از تمام ظرفیت های این صندوق استفاده کنند.
سید علی، از راه اندازی شعبه کارگزاری صندوق ضمانت صادرات ایران در استان هرمزگان خبر داد و گفت: هیچ معامله ای در دنیا بدون بیمه ضمانت امکان پذیر نیست.

**صندوق ضمانت صادرات می تواند نوسانات اقتصادی را کنترل کند
رییس اتاق بازرگانی بندرعباس نیز در این مراسم با اشاره به اهمیت صندوق ضمانت صادرات گفت: در شرایطی که بخشنامه ها گاهی فعالان اقتصادی را با تنگنا مواجه ساخته است، این صندوق می تواند نوسانات اقتصادی را کنترل کند.
محمد امین صباغی زاده اضافه کرد: اتاق بازرگانی بندرعباس تلاش دارد با برگزاری چنین کارگاه هایی (کارگاه آموزشی صندوق ضمانت صادرات ایران)، فعالان اقتصادی را از آخرین اقدام های انجام شده در حوزه صادرات مطلع کند.
وی اظهار داشت: مهم ترین عامل نگرانی صادر کنندگان را وجود ریسک های سیاسی و تجاری در روند صادرات است، چرا که تحقق هر یک از این ریسک ها موجب وصول نشدن وجه کالا و خدمات صادره از سوی آن ها می شود.
وی ادامه داد: استان هرمزگان بیش از 50 درصد از حوزه تجاری کشور را به خود اختصاص داده و در این حوزه نباید صادر کنندگان دغدغه بازگشت سرمایه را داشته باشند.
وی یاد آور شد: دولت ها به منظور تشویق صادر کنندگان به توسعه فعالیت های صادراتی خود و کاهش نگرانی آن ها در این زمینه و ارایه پوشش های لازم به آن ها در مقابل ریسک های سیاسی و تجاری، اقدام به ایجاد شرکت های بیمه اعتبار صادراتی می کنند.
7195/ 6048

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد صادرات غير نفتي صندوق ضمانت هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۳۱۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه

اداره آمار ترکیه اعلام کرد صادرات این کشور به ایران در سه‌ماهه نخست سال جاری میلادی با رشد ۱۶ درصدی به بیش از ۸۰۰ میلیون دلار رسیده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، آمارهای منتشر شده توسط اداره آمار ترکیه نشان می‌دهد که مبادلات تجاری ایران و ترکیه در سه ماه نخست 2024 به یک میلیارد و 364 میلیون دلار رسیده است.

مبادلات تجاری دو کشور در این دوره نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش 16 درصدی داشته است. در سه‌ماهه نخست سال میلادی گذشته یک میلیارد و 635 میلیون دلار کالا بین دو کشور مبادله شده بود.

افت مبادلات تجاری دو کشور در این دوره مربوط به افت واردات ترکیه از ایران بوده است. ترکیه در ماه‌های ژانویه تا مارس سال میلادی گذشته 934 میلیون دلار کالا از ایران وارد کرده بود؛ این رقم با افت 41 درصدی در سه‌ماهه نخست امسال به 547 میلیون دلار رسیده است.

در عین حال صادرات ترکیه به ایران در سه‌ماهه نخست امسال با رشد 16 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به 817 میلیون دلار رسیده است. ترکیه در سه‌ماهه نخست سال قبل 701 میلیون دلار کالا به ایران صادر کرده بود .

بر اساس این گزارش مبادلات تجاری ایران با این کشور در سال 2023 به 5 میلیارد و 490 میلیون دلار رسیده بود. ترکیه در این سال 3 میلیارد و 310 میلیون دلار کالا به ایران صادر و 2 میلیارد و 180 میلیون دلار کالا از ایران وارد کرده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • سقوط فرش دستباف؛ صادرات به ۴۰ میلیون دلار رسید
  • صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند
  • ریسک‌های سیاسی بازرگانان پوشش داده می‌شود
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات