Web Analytics Made Easy - Statcounter

اردبیل - ایرنا- معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی به میزبانی اردبیل برگزار می‌شود.

به گزارش ایرنا، محمدرضا زمردیان روز شنبه در آئین معارفه مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل افزود: شعار امسال کانون «تمرین زندگی» است و برای همین موضوع بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی نیز ' قصه‌ زندگی من ' انتخاب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه قصه‌گویی به اندازه تاریخ بشر قدمت دارد، اظهار داشت: قصه گویی ابزاری ارتباطی برای انتقال تجربه‌ها، احساس‌ها، بینش‌ها، فرهنگ‌ها، سنت‌ها و جهان‌بینی اقوام مختلف به شمار می‌رود.
وی با اشاره به اینکه استان اردبیل میزبان شایسته ای برای این جشنواره خواهد بود، بیان کرد: امیدواریم با برگزاری جشنواره قصه‌گویی سهم کوچکی در احیای این فرهنگ داشته باشیم.
او اضافه کرد: تفاوت اصلی این دوره با جشنواره‌های قبلی بخش قصه‌های 90 ثانیه‌ای است و عموم مردم می‌توانند قصه‌های خود از غم‌ها و شادی‌های زندگی را در این مدت زمان روایت کنند.
وی با بیان اینکه متولی اصلی فرهنگ کودک و نوجوان در کشور کانون است، ادامه داد: در هر فعالیت کانون باید شریک فرهنگی داشت چون به تنهایی نمی توان به اهداف مورد نظر رسید.
زمردیان گفت: یکی از الویت های کانون توجه به موضوع سبک و مهارت های زندگی است و دوره‌های تخصصی مهارت‌های زندگی ویژه گروه‌های سنی کودک و نوجوان برگزار می شود.
معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان افزود: کانون در سراسر کشور باید خانه، مامن و پناهگاه همه هنرمندان و نخبگان استانها باشد.
در این آئین از زحمات زهرا جمادیه مدیر کل سابق کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل با اهدای لوحی تقدیر و زعفر احدزاده به عنوان مدیرکل جدید این استان معرفی شد.
6130/6016

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي جشنواره بين المللي قصه گويي معاون فرهنگي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان اردبيل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۳۳۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد

ایسنا/اردبیل اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها با پذیرش ۱۲۵ مقاله در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

جبرائیل رزمجو معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی و رئیس اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها ۵ اردیبهشت در این کنفرانس با اشاره به جایگاه منحصربفرد موزه‌ها در توسعه کشور، گفت: نسل جوان اطلاع چندانی از سیر تحول و پیشینه خود ندارد و در همین راستا وظیفه پیشکسوتان و یکی از مهم‌ترین کارکردهای موزه‌ها افزایش اعتماد به نفس و خودباوری نسل جدید با شناساندن گذشته و سیرتحول تاریخی است.

وی همچنین موزه‌ها را از منظر تفریحی حائز اهمیت دانست و افزود: کشورهای توسعه‌یافته به موزه‌ها بها می‌دهند؛ به گونه‌ای که یکی از اهداف گردشگران بازدید از موزه‌های این کشورهاست.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: هدف دانشگاه محقق اردبیلی از همکاری با اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان و برگزاری این کنفرانس افزایش معلومات فرهنگی است و امیدواریم این کنفرانس تلنگری برای تفکر و افزایش خودباوری بوده و منتج به پیشرفت و توسعه شود.

حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا مصلح‌نیا مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی نیز گفت: انسانی که شان ندارد خدا به او رحم نمی‌کند، خدا به کسی رحم می‌کند که قدر و شان خود را بداند. شان انسان در این است که با یک چشم به گذشته نگاه کند و با چشم دیگر به حال و آینده.

وی افزود: موزه‌داران گذشته را مقابل چشم می‌آورند و شان ما را تقویت می‌کنند.

در این کنفرانس، ارنستو اتوون معاون مدیرکل سازمان یونسکو و لایشون آن رئیس کمیته بین‌المللی موزه‌های آسیا و اقیانوسیه(آسپک) به صورت مجازی به سخنرانی پرداختند و پیام علی اکبر متکان دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو ایران نیز معاون مطالعات کمیسیون ملی یونسکو قرائت شد.

همچنین بازدید از موزه تاریخ علوم اردبیل، مجموعه جهانی شیخ صفی الدین اردبیلی، رونمایی از طرح‌های موزه تاریخ علوم اردبیل، نشست‌های تخصصی و ارائه مقالات توسط پژوهشگران ایرانی و خارجی از دیگر بخش‌های این کنفرانس بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حضور ۷۵ آلاچیق و غرفه در جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون آغاز شد
  • اردبیل فردا میزبان دومین جشنواره بین‌المللی عشایر است
  • برگزاری جشنواره هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در همدان 
  • تحریر زندگی شهدای کودک و نوجوان حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر اردبیل با شرکت ۷ کشور خارجی
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد+فیلم
  • قصه گویی و اجرای نمایش برای کودکان
  • دانشگاه الزهرا اولین همایش بین‌المللی «غزه زنده است» را برگزار کرد+ گزارش تصویری
  • اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد