Web Analytics Made Easy - Statcounter

سقوط هواپیمای تهران-یاسوج در بهمن‌ماه سال گذشته تبعات سنگینی را برای استان کهگیلویه و بویراحمد به همراه داشت، اما اینکه کدام حوزه اقتصادی استان بیشترین آسیب را از این سانحه تلخ هوایی دید سؤالی است که در این گزارش پاسخ داده می‌شود. ۰۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۸ استانها کهگیلویه و بویراحمد نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، 29 بهمن‌ماه سال 1396، ای.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تی.آر 72 شرکت هواپیمایی آسمان که تهران را به مقصد یاسوج ترک کرده بود دقایقی پیش از فرود، با شرایطی که برای کاهش ارتفاع در فرودگاه یاسوج آماده می‌شد در اثر برخورد با کوه‌های دنا سقوط کرد و 65 سرنشین خود را به کام مرگ فرو برد.

سقوط هواپیمای آسمان علاوه بر اینکه تعداد زیادی از مردم این استان را داغدار کرد، پیامدهای سنگینی در حوزه‌های مختلف برای این استان به همراه داشت که تعطیلی پروازهای فرودگاه یاسوج را می‌توان اولین پیامد این سانحه تلخ دانست که صنعت حمل و نقل هوایی استان را به اغما فرو برد.

اگرچه این سانحه مسئولان کهگیلویه و بویراحمد را به جنب و جوش واداشت تا به فکر تغییر مسیر هوایی و رایزنی برای به‌کارگیری هواپیماهای جوان‌تری در فرودگاه یاسوج باشند، اما همه تلاش‌ها و پیگیری‌ها تنها به چند ماه نخست پس از حادثه ختم شد و شاهد بودیم که در این زمینه هیچ اتفاق خاصی رخ نداد تا این بار نیز شعارهای رنگارنگ مسئولان در حد حرف باقی بماند.

علی محسنیان مدیر فرودگاه یاسوج دهم اردیبهشت‌ماه امسال از شروع پروازهای فرودگاه یاسوج در روز 11 اردیبهشت‌ماه پس از یک وقفه 72 روزه خبر داد، اما پروازهای شرکت هواپیمایی آتا که قرار بود با هواپیماهای جوان‌تر و مدرن‌تر خود جایگزین شرکت آسمان شده و نبض آسمان کهگیلویه و بویراحمد را به دست بگیرد تنها کمتر از حدود دو ماه از شروع فعالیت لغو شد.

 در این بین، مهم‌ترین پیامدی که تعطیلی پروازهای فرودگاه یاسوج برای استان کهگیلویه و بویراحمد به همراه داشت، تحت تأثیر قرار دادن ورود گردشگران به استان با توجه به نقش مهم حمل و نقل هوایی در صنعت گردشگری است.

صنعت گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد که در طرح آمایش سرزمین به عنوان یکی از سه محور اصلی توسعه استان قلمداد شده است، با تعطیلی فرودگاه یاسوج با فراز و نشیب‌های زیادی مواجه شد و تأییدکننده این ادعا آمارهایی است که مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد از ورود گردشگران به استان داده است.

محمود باقری از کاهش 12 درصدی ورود گردشگران خارجی به استان در 6 ماهه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خبر داده و مهم‌ترین علت این کاهش را لغو پروازهای فرودگاه یاسوج عنوان می‌کند.

 وی با بیان اینکه گردشگران خارجی معمولا از طریق فرودگاه یاسوج وارد این استان می‌شدند، می‌افزاید: در 6 ماهه نخست سال گذشته حدود 900 گردشگر خارجی وارد استان شد که این آمار در 6 ماهه نخست امسال به حدود 770 نفر کاهش یافت.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد به درآمد استان از صنعت گردشگری اشاره کرده و می‌گوید: به ازای ورود هر 6 گردشگر یک شغل ایجاد می‌شود و هر گردشگر خارجی که وارد استان می‌شود بین هزار تا 1500 دلار هزینه می‌کند.

باقری عنوان می‌کند: یکی از مشکلات حال حاضر حوزه گردشگری استان نبود حمل و نقل هوایی است که امیدواریم مسئولان ذی‌ربط تدبیری برای این موضوع بیندیشند.

انتهای پیام/م

R41452/P1486/S6,69/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۳۴۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه‌وبویراحمد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان از خسارت یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومانی سیلاب به بخش کشاورزی خبر داد و گفت: با هر باران سیل آسایی کشاورزی متحمل زیان می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سید علی معتمدی پور عصر امروز در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: به دلیل بارش‌های سیل آسای اخیر بخش کشاورزی این استان یک هزار و 300 میلیارد تومان خسارت دید و واقعیت امر با هر باران سیل آسایی کشاورزان متحمل ضرر و زیان می‌شوند که مدیریت بحران باید تدبیری کند که خسارت به حداقل برسد.

وی عنوان کرد: به دلیل توپوگرافی که استان دارد در زمان بحران ها خسارت پذیری زیادی به بخش کشاورزی وارد می‌شود و از این حیث اول کشور هستیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست با اشاره به خسارت سیلاب به بخش‌های مختلف استان افزود: اهم مشکلات و مراجعین مربوط به بخش کشاورزی است و سیلاب خسارت زیادی به این بخش وارد کرد.

علی محمد روستا با اشاره به خسارت به طرح‌های بخش شیلات افزود: ترک فعل دستگاه‌ها در خصوص مجوز به طرح‌های شیلات در بستر رودخانه ها مشهود است.

وی با اشاره به از بین رفتن دیوارهای حائل گفت: دیوارهای حائل روستایی غیر استاندارد زیادی ساخته شده است که تاکید ما بر ساخت دیوارهای استاندارد توسط بنیاد مسکن است.

روستا با اشاره به انسداد جاده‌های روستایی و قطع آب شرب روستاها در سیلاب گذشته گفت: انتظار می‌رود دستگاه‌ها در زمان بحران در رفع مشکلات مردم پای کار بوده و نهایت تلاش و همکاری را داشته باشند.

وی با اشاره به مطرح شدن مواردی مبنی بر برداشت شن و ماسه از بستر رودخانه بشار گفت: برداشت از بستر رودخانه تحت هر عنوانی ممنوع است و پرونده‌های زیادی هم در این خصوص تشکیل شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در بحران‌های اخیر به معنای واقعی و قابل انتظار کاری انجام نگرفت و تصمیمات قاطعی هم در خصوص تخلفات صورت گرقته اتخاذ نشد.

روستا تاکید کرد بر اعتباراتی که در خصوص خسارت بحران به افراد داده می‌شود نظارت شود تا در جای مناسب خود هزینه شوند.

وی خاطرنشان کرد: با پیگیری راهداری و استانداری دستگاه‌های جدیدی برای حوزه راهداری استان خریداری و در اختیار فرمانداری‌ها قرار می‌گیرد تا مشکل کمبود تجهیزات راهداری در استان رفع شود، ضمن اینکه سایر دستگاه‌ها از جمله بنیاد مسکن تلاش کند تا امکانات لجستیکی به روزی برای مواقعی بحرانی خریداری شود.

روستا با اشاره به خسارت بارش‌ها به جاده‌های عشایری گفت: 150 میلیارد تومان اعتبارات برای بهسازی جاده‌های عشایری در نظر گرفته شده است که بخش اعظمی از این اعتبارات از محل وزارت نفت است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: 90 درصد طرح‌های پرورش ماهی در روستای کره به دلیل آنکه به عرصه رودخانه تعرض کردند در بارش‌ها دچار خسارت شدند.

علی رضا نیکروز با اشاره به خسارت سیل به سرآبندی‌های حوزه کشاورزی ادامه داد: بیش از 200 سرآبندی کانال آبیاری در حوزه کشاورزی دچار آسیب شدند که دستگاه‌ها ماشین آلات سنگین خود را برای رفع مشکل در اختیار حوزه کشاورزی قرار دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه‌وبویراحمد
  • وزیر علوم به یاسوج سفر می‌کند
  • رسیدگی به هزار و ۳۵۸ پرونده تخلف در تعزیرات کهگیلویه و بویراحمد
  • ادامه تلاش‌های سه روزه آتش‌نشانان برای پیدا کردن جسد کودک ۵ ساله
  • ادامه تلاش‌های سه روز آتش‌نشانان برای پیدا کردن جسد کودک ۵ ساله
  • ورود بیش از ۱۳۰۰ پرونده تخلفاتی به تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد
  • راه‌اندازی دومین پایگاه اورژانس هوایی کهگیلویه و بویراحمد در گچساران
  • چهارم اردیبهشت ؛ روزی به نام رادیو
  • فعالیت ۳۷ جایگاه عرضه سوخت مایع در کهگیلویه و بویراحمد
  • برگزاری آیین تکریم و معارفه سرپرست بیمارستان شهید جلیل یاسوج