Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-27@05:05:29 GMT

خاطره بازیگر شب های برره از سعید کنگرانی

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۵۳۹۸۷

خاطره بازیگر شب های برره از سعید کنگرانی

هنرمندان پیشکسوت در مراسم ضیافت خاطره‌ها که شب گذشته به مناسبت افتتاح موسسه خیریه فرشته‌های بهشتی برگزار شد، از بیکاری‌های مستمر و وضعیت معیشتی خود گلایه کردند.

مراسم ضیافت خاطره‌ها به مناسبت افتتاح موسسه خیریه فرشته‌های بهشتی شامگاه شنبه هفتم مهر با حضور جمعی از هنرمندان در رستوران چنارستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم جمعی از هنرمندان پیشکسوت تئاتر، سینما، تلویزیون و موسیقی گرد هم جمع شدند.

محمد شیری بازیگر پیشکسوت نیز با گلایه از وضعیت هنرمندان پیشکسوت عنوان کرد: «متاسفانه در شرایط امروز جامعه حال مردم و هنرمندان خوب نیست و اگر حال هنرمندان خوب نباشد نمی‌توانند حال مردم را با آثارشان خوب کنند.»

او افزود: «بیکاری طولانی مدت و زیاد و مشکلات معیشتی مشکل امروز بسیاری از هنرمندان است و باندبازی‌ها مانع از کار گرفتن عده‌ای می‌شود.»

شیری با اشاره به خاطره‌ای از زنده‌یاد سعید کنگرانی ادامه داد: «یادم است او را در کافه‌ای که پاتوق‌مان بود دیدم و خوشحال بود از این که در تئاتر و سینما دوباره حضور می‌یابد. اما متاسفم که این روزها دیگر نمی‌توانم با او تلفنی یا حضوری صحبت کنم و از دست‌اش داده‌ایم.»

هنرمندان پیشکسوت در مراسم ضیافت خاطره ها

محمد شیری، گیتی معینی، نیوشا ضیغمی، جمال اجلالی، محسن قاضی‌مرادی، مهوش وقاری، داوود حیدری، روح‌انگیز مهتدی، احسان روزبهانی، عزت‌الله رمضانی، بابک نوری، هما خاکپاش، اسدالله یکتا، اتابک نادری، علی اوجی، سیامک اشعریون، شهاب اشعریون، مریم وطن‌پور، فریبا وکیلی، آرش هامون، سپیده عرب‌نیا، هلن نمازی، غلامرضا اصانلو، محمد احتشامی، رضا ناظری روانشناس و... از جمله هنرمندان و افرادی بودند که در این مراسم حضور داشتند.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۵۳۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفتگو با نویسنده و بازیگر نمایش‌های طنز رادیو

به گزارش ­خبرگزاری صدا و سیما، ­اجرای نمایش‌های طنز یکی از بخش‌های مراسم آغازین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک بود.
آقای حمید پارسا، نویسنده و بازیگر رادیو با حضور در استودیوی شبکه خبر گفت: من و آقای عضد در اسفند ماه سال گذشته نمایش کوتاهی را به مناسبت سالگرد تاسیس رادیو جوان اجرا کردیم که با استقبال ویژه مخاطبان و مسئولانی که در آن مراسم حضور داشتند؛ مواجه شد که در افتتاحیه سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک از ما درخواست کردند که دوباره آن نمایش را اجرا کنیم، با توجه به مهمان‌های آن مراسم مدل کار و شوخی‌ها را تغییر دادیم و حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد کار را تغییر دادیم که مجدد در آن مراسم با استقبال مدیران و مخاطبان روبرو شد.

وی ادامه داد: نوشتن بسیار سخت‌تر از اجرا کردن است، چوت پایه اولیه کار با نویسنده است و اگر کار خوب از کار در نیاید، نویسنده را مقصرمی دانند و مثلا نمی‌گویند بازیگر‌ها به درستی کار نکردند ویا کارگردان خوب کارگردانی نکرده و همه آن را به متن تعمیم می‌دهند، متن اگر خوب باشد کار خوب پیش می‌رود (نویسندگی عرق ریزان مغز است) و نویسنده همیشه نمی‌تواند بلافاصله بنویسد و به این شکل نیست که بتوان در لحظه نوشت و همین طور باید بگویم که نوشتن طنز هم به مراتب سخت‌تر است، چون در طنز باید نویسنده کاری کند که مخاطبان بخندند.

پارسا افزود: بازیگری طنز هم سخت است، من سعی می‌کنم که تیپ نگیرم، چون من خودم را بازی می‌کنم و همین طور بازیگری طنز هم سخت‌تر است از بازی جدی، چون در طنز باز شما باید بتوانید لبخند و خنده را بر لبان مخاطبان بیاورید، یک نکته دیگری که باید بگویم این است که من فقط متنی که خودم نوشته باشم اجرا می‌کنم، چون کار باید از جنس ما باشد و از شوخی‌های خودمان فقط استفاده کنیم و همین طور بهتر است که بازیگر خودش نویسنده باشد یا شم نویسندگی داشته باشد.

وی ادامه داد: من و آقای امیر عضد خیلی سال است که با هم کار می‌کنیم و در برنامه‌های مختلف رادیویی با هم کار کردیم، تهیه کننده‌ها متوجه شدند که ما می‌توانیم به عنوان یک زوج کار‌های طنز انجام دهیم و الان چند سالی است که با هم کار می‌کنیم و یک تیم هستیم.

این نویسنده و بازیگر طنز رادیو در خصوص طنز و هجو گفت: هجو هم نیاز است، ولی متنی از حالت هجو در می‌آید که هدفی پشت آن باشد و یک تلنگری به جایی بزند، کلا طنز شکلی از شوخ طبعی است و یک مفهومی در درون خودش دارد و کار طنز نویس اصلاح نیست بلکه قصدش اصلاح است.

وی ادامه داد: من برای نوشتن بسیار مطالعه می‌کنم و علاوه بر کتاب روزنامه هم خیلی مطالعه می‌کنم و از دل آنها سوژه در می‌آورم و باید بگویم که روزنامه خیلی بیشتر از کتاب به کار ما کمک می‌کند.

پارسا در پایان گفت: دوران رادیو نگذشته و تازه شروع شده، رادیو همچنان رسانه گرم است و مردم اغلب صبح‌ها که به سر کار می‌روند و بعد ازظهر‌ها که از سر کار برمی گردند، اغلب به رادیو گوش می‌دهند و برنامه‌های رادیو همچنان طرفداران خودش را دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



 

دیگر خبرها

  • سعید آقاخانی از کوه افتاد و در بیمارستان بستری شد
  • گفتگو با نویسنده و بازیگر نمایش‌های طنز رادیو
  • برگزاری گرامیداشت یاد و خاطره شهید شفیع زاده در تبریز
  • تضعیف فرهنگ جهاد و شهادت، هدف دشمنان انقلاب
  • زمان برگزاری مراسم یادبود پیشکسوت فقید بسکتبال
  • مراسم گرامیداشت شهید منتظر قائم و شهدای مدافع امنیت در یزد
  • مراسم خاکسپاری پیشکسوت بسکتبال برگزار شد
  • عمو کاووس نون خ چگونه بازیگر شد؟!
  • تعداد خوشنویسان بعد از انقلاب ۲۰ برابر افزایش یافت
  • سرپرست جدید اداره تبلیغات اسلامی سیرجان معرفی شد