Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-29@21:23:06 GMT

شیر زن شمالی همه را انگشت به دهان کرد+ عکس

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۵۴۳۸۰

شیر زن شمالی همه را انگشت به دهان کرد+ عکس

رکنا: در بین رزمنده‌هایی که در پایگاه به‌سر می‌بردند، بعضی‌های‌شان شمالی بودند. در سیمای رزمنده‌ها تعجب از حضور یک زن، آن هم با یک بچه چندماهه موج می‌زد.

خاطرات پیش رو، روایت «سیده اقدس سعیدی سعیدآبادی» از زنان ایثارگر شهرستان ساری است که در ادامه آن را می‌خوانید:

اواسط پاییز ۱۳۶۶ در «مریوان» مستقر شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرروز به پایگاه بسیج می‌رفتیم و در کار‌ها و فعالیت‌های‌شان مشارکت می‌کردیم. خانم «هاشمی» مسئول پایگاه بسیج خواهران «سروآباد»، همسر پاسدار «خلیلی» بود. شور آن روز‌ها باعث شد تا سختی بغل کردن دختر شش ماهه‌ام را به جان بخرم و به پایگاه بروم.

یکی از روزها، خبر دادند که فرمانده سپاه «مریوان» دستور داده است تا خواهران یک حلقه فیلم را برای نمایش به روستای «چورننه» ببرند و برای دانش‌آموز‌های مدرسه راهنمایی روستا پخش کنند. سپاه در کنار مأموریت‌های رزمی که روی دوش خود احساس می‌کرد، از کار‌های فرهنگی به‌خصوص برای خانواده‌ها و دانش‌آموز‌ها غافل نبود. ساعت ۹ صبح همراه با خانم «هاشمی» و یکی از خواهران کُرد و چند نفر از برادران مسلح راه افتادیم به سمت مقصدی که پیش‌ روی‌مان بود. تا «چورننه» ۲۰ کیلومتر راه در پیش داشتیم.

به‌خاطر بارش برف، تا چشم کار می‌کرد، جاده رنگ سفیدی به خودش گرفته بود. در طول مسیر، سرباز‌هایی را دیدم که مسئولیت تأمین جاده را برعهده داشتند؛ گاهی هم بسیجی‌ها را می‌دیدم که در طول مسیر، در حال حرکت بودند.

ساعت ۱۰ صبح به مدرسه رسیدیم. مدیر و معاون مدرسه استقبال گرمی از ما کردند. فیلم را برای بچه‌ها به نمایش گذاشتیم. دیگر وقت نماز و ناهار بود. برادران هماهنگ کردند قبل از بازگشت به «سروآباد»، نماز را در پایگاهی که بالای کوه قرار داشت و نیرو‌های آن، از روستا محافظت می‌کردند، به‌جا بیاوریم. مسیر روستا تا پایگاه به گونه‌ای بود که امکان رفتن با ماشین نبود. به‌خاطر سردی هوا، نمی‌توانستم فرزندم را بغل کنم.

چند برادر بسیجی و سرباز، وسایل و ساک بچه را گرفتند و راه افتادیم. یکی از برادران هم زحمت بغل کردن دخترم را به دوش کشید. وقتی به پایگاه رسیدم و شرایط زندگی رزمنده‌ها را دیدم، ناراحت شدم؛ چون فکر می‌کردم که تا آن وقت، فقط من در «سروآباد» دور از پدر و مادرم سختی را تحمل می‌کنم. بچه‌های رزمنده در فضای تاریک سنگر‌های زیرزمینی، مراقب اوضاع بودند تا «کوموله» و «دموکرات» دست از پا خطا نکنند.

ناهار، برنج و خورش قیمه بود. در بین رزمنده‌هایی که در پایگاه به‌سر می‌بردند، بعضی‌های‌شان شمالی بودند. تا فهمیدند همزبان خودشان هستم، انگار که دنیا را به آن‌ها داده بودند، خوشحال شدند. در سیمای رزمنده‌ها تعجب از حضور یک زن؛ آن هم با یک بچه چندماهه موج می‌زد.

در «سروآباد» مریوان به‌طور مشترک با خانواده آقای «شمس» که از همکاران همسرم بود، زندگی می‌کردیم. اوضاع خانه‌ مشترک ما رضایت‌بخش بود. غیر از ۲ اتاق مجزایی که هرکدام از ۲ خانواده در اختیار داشتیم، یک اتاق مشترکی هم وجود داشت که می‌توانستیم وسایل‌مان را داخل آن بگذاریم؛ البته این را هم یادآور شوم که از سرویس بهداشتی و آشپزخانه هم به صورت مشترک استفاده می‌کردیم.

برخلاف ما، خانواده‌های سپاهی که در نزدیکی «باغ شیخ عثمان» زندگی می‌کردند، از امکانات رفاهی مناسبی برخوردار نبودند. شاید اگر بگویم بعضی از این خانواده‌ها در اتاق‌های تاریک، نمور و کوچک زندگی می‌کردند، حرفی به گزاف نگفته‌ام؛ خانه‌های کوچکی که در حالت عادی و غیرضرور، کمتر کسی حاضر می‌شد، به‌صورت مشترک در آن زندگی کند، اما دل‌های همین خانواده‌ها آن‌قدر در آن شرایط به یکدیگر نزدیک بود که در همان محیط کوچک، بساط مهمانی Party راه می‌انداختند.

بیشتربخوانید:انتقاد رهبرانقلاب از کارهایی که درباره دفاع مقدس انجام نداده‌ایم + فیلم

یکی از خانواده‌هایی که در آن جا زندگی می‌کرد، خانواده آقای «مهدیه»، از همکاران همسرم بود. آن وقت‌ها همسرم آقای «ملکی»، مسئول ستاد سپاه «مریوان» بود. خانواده اصفهانی تبارِ «مهدیه» که از قضا چند سالی را در «سروآباد» زندگی می‌کردند، ۲ دختر داشتند.

پیش از این در وقت یکّه‌تازی و جولان «شیخ عثمان» مشهور در سال‌های شاهنشاهی، از این خانه به عنوان انباری استفاده می‌شد.

خانه دارای یک دروازه‌ آهنی بزرگی بود که از هیچ جای آن نوری به داخل خانه نفود نمی‌کرد؛ تا آن حد که در روز هم اعضای خانواده آقای «مهدیه» مجبور بودند از چراغ استفاده کنند؛ شب هم که دیگر جای خودش را داشت.

یکی از همان روز‌ها همراه با دختر ۶ ماهه‌ام به خانه آقای «مهدیه» رفتیم. خانم «مهدیه»، غذا را بار گذاشته بود و آماده می‌شد تا بچه‌هایش را در آشپزخانه‌ی مشترک که نقش حمام را هم ایفا می‌کرد، استحمام کند. قبل از بُردن بچه‌ها، دیگ آب را هم گرم کرده بود. چند دقیقه نگذشته بود که غُرّش جنگنده‌های عراقی به گوش رسید.

سقف پرواز جنگنده‌ها پایین بود و همین موضوع، وحشت حضور جنگنده‌ها را در آسمان «سروآباد» بیشتر به دل آدم نفوذ می‌داد. همزمان با حضور جنگنده‌ها، برق منطقه هم رفته بود. دیگر در آن فضای تاریک، چشم، چشم را نمی‌دید.

جیغ دختر‌های آقای «مهدیه» به‌خاطر شرایط پیش آمده، به گوش می‌رسید. به دنبال یافتن کبریت برای روشنایی می‌گشتم، اما تلاش‌هایم نتیجه نداد.

خانم «مهدیه» مدام من را صدا می‌کرد و از من می‌خواست تا به کمکش بشتابم تا یک وقت، بچه‌هایش داخل دیگ آب جوش نیافتند.

صدای گریه دخترم هم با صدای گریه بچه‌های خانم «مهدیه» درهم آمیخته می‌شد و این مسءله، فضا را متشنج‌تر می‌کرد. بالاخره به هر جان کندنی بود، کبریت را در گوشه‌ اتاق پیدا کردم.

خلاصه بعد از این‌که فضای آشپزخانه روشن شد، توانستم لباس بچه‌ها را تن‌شان کنم و آن‌ها را از حمام بیرون بیاورم و این‌گونه آرامش دوباره به خانه آقای «مهدیه» برگشت.

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

عجیب ترین سنگ قبر با عکس سلفی یک دختر! + عکس

اعتراف عبدالله ویسی به قتل ملکه زیبایی عراق + عکس و جزئیات

عزرائیل حریف رقیه خاتون نشد!

جاسوسانی که عکس قالیشویی «تورقوزآباد» را به اسرائیل فروختند! + فیلم و عکس

ازدواج پنهانی در اتاق مدیر / منیژه داخل شرکت به حجله رفت !

این ابر سمی در آسمان جولان می دهد! + عکس

ایران این تروریست ها را نقره داغ کرده است؟ + عکس

دار زدن مرد متاهل بخاطر دختر 14 ساله در تهران!

سرنوشت شوم بچه ها در دام نظافتچی بیمارستان +عکس

این مردان ایرانی بدبخت ترین انسان های روی زمین!

من به رحمت خدا رفتم ؛ آخرین پیام ملکه زیبایی عراق بعد از کشته شدن !+عکس

فیلم تکان دهنده از فروش عجیب سیب زمینی با 4 مشت خاک! + فیلم

تازه ترین اقدام داعش درباره حمله تروریستی اهواز + تصاویر

منبع: رکنا

کلیدواژه: خودرو سلامت مسکن بازنشسته ها مهم ترین های 24 ساعت ارز و سکه حمله تروریستی اهواز فیلم آشپزخانه مهمانی Party غذا بچه تصاویر رزمنده یک زن غذا عکس ایران فیلم قتل روزنامه دختر عراق قدیمی اهواز ملکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۵۴۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟

متاسفانه یا خوشبختانه زندگی پستی و بلندی‌های بسیار دارد اکثر مردم در طول زندگی خود رویدادهایی را تجربه می‌کنند که درک آنان را از خودشان و جهان تغییر می‌دهد.

به گزارش ایسنا، می‌گویند تغییر اجباری و رشد اختیاری است. همانگونه که انسان نمی‌تواند محل زندگی، عوامل محیطی یا والدین خود را انتخاب کند نمی‌داند در خانواده سالم یا ناسالم پا به دنیا می‌گذارد. اما به دنیا آمدن در خانواده ناسالم این مجوز را به افراد نمی‌دهد. برای به دست آوردن شخصیت سالم تلاش نکنند و رفتار خود را به نسلی دیگر منتقل کنند. ایجاد شخصیت سالم مانند هر مهارت دیگر نیاز به تلاش و تمرین دارد تا شما بتوانید شخصیتی سالم و دوست داشتنی بسازید. شخصیت سالم ویژگی‌هایی دارد که براساس معیارهای سلامت روانی مشخص می‌شوند.

شخصیت‌ها چگونه شکل می‌گیرند؟

هرچند مانند همه مفاهیم علوم انسانی تعریف واحدی از شخصیت وجود ندارد. اما تعریفی که می‌توان از شخصیت ارائه داد این است شخصیت را الگوی با صفات نسبتا پایدار و ویژگی‌های منحصر به فردی دانستند که به رفتار شخص ثبات و فردیت می‌بخشد. با توجه به پایدار بودن شخصیت برخی‌ها این پرسش را مطرح می‌کنند آیا شخصیت تغییر پیدا می کند؟ در گذشته اعتقاد بر این بود که افراد نمی‌توانند شخصیت خود را تغییر دهند و شخصیت تا حد زیادی پایدار و موروثی است. اما تحقیقات جدید نشان می‌دهد که ویژگی‌های شخصیتی می‌توانند از طریق مداخله مداوم و رویدادهای مهم زندگی تغییر کنند.

شخصیت سالم یا خوش شانس‌ها کیستند؟

اگر در یک خانواده سالم به دنیا آمدید و شخصیت سالم دارید شاید شما خوش شانس باشید اما این خوش شانسی شاید همیشگی نباشی. هزار رویداد در زندگی می تواند در زندگی روی بدهد شما دیگر شخصیت سالم نداشته باشید.

متاسفانه یا خوشبختانه زندگی پستی و بلندی‌های بسیار دارد اکثر مردم در طول زندگی خود رویدادهایی را تجربه می‌کنند که باعث ایجاد درک جدیدی از پدیده‌ها و جهان هستی در فرد می‌شود. برای مثال، فردی که به راحتی و سریع با دیگران ارتباط برقرار می‌کند، ممکن است پس از تجربۀ سوءاستفاده در یک رابطۀ عمیق، در برقراری ارتباط سختگیرتر شود. بنابراین هر روز در زندگی با رویدادها و موقعیت‌هایی مواجه می شویم که گاهی اوقات، این رویدادها می‌توانند شخصیت و نحوه تفکر ما را در هسته تغییر دهند.

شخصیت‌ها چگونه شکل می‌گیرند؟

در باب چگونگی شکل‌گیری شخصیت و ساخت شخصیت سالم و عوامل تاثیرگذار تاکنون نظریه‌های متفاوتی داده شده است. اینکه ژن‌ ها در این مورد نقش دارند یا نه هنوز به درستی قابل اثبات نیست اما عوامل محیطی، تعلیم و تربیت، فضای خانواده و آداب و رسوم جامعه، در شکل‌ گیری شخصیت تاثیر زیادی دارد.

انسان سالم از نظر روانشناسی

شخصیت سالم به فردی اطلاق می‌شود با وجود نقاط ضعف و قوت به موانع رشد خود آگاه باشد و در راه رشد و پیشرفت از توانایی و استعدادهایش استفاده کند.

سازمان بهداشت جهانی با تاکید بر اهمیت سلامت روان مبنی بر عدم وجود بیماری روانی بر این نکته نیز پای می‌فشارد. زمانی شما شخصیت سالم دارید که از رفاه نیز برخوردار باشید. افراد سالم می‌توانند با استرس‌های عادی که در زندگی روزمره مواجه‌اند کنار بیایند. سلامت روان به افراد این امکان را می‌دهد که توانایی‌های خود را بشناسند، کار مولد داشته و کمک‌های معناداری به جوامع خود داشته باشند.

شخصیت سالم از منظر قرآن:

مطابق آموزه‌های قرآنی زندگی دنیوی مقدمه‌ای برای زندگی جاودانه در جهان آخرت به شمار می‌آید. مطابق این دیدگاه کسی می‌تواند از فرصت چند روز زندگی در دنیا برای آخرت بهره ببرد که از سلامتی شخصیت نیز برخوردار باشد.

شاخص‌های سلامت روانی سالم در زندگی دنیا که قرآن برآن تاکید دارد موارد مختلف مانند، سکینه، آرامش و اطمینان و نداشتن اندوه و بیم و... است. که انسان با ایجاد این موارد می تواند به رستگاری برسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • (تصاویر) این زن زندگی خود را وقف گربه‌ها کرد
  • 7 دلیل که باید به قبرس شمالی سفر کنید
  • ماجرای مسلمان شدن ژوزه مورایس چه بود؟
  • ماجرای مسلمان شدن مورایس چه بود؟
  • خشم پدر، جان همسر و فرزندش را گرفت
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟
  • (ویدئو) تصاویر روباتی که حرکاتش شما را انگشت به دهان می کند!
  • خشونت علیه زنان در خانه / زنان چه کنند؟