Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، حجت‌الاسلام مسیح مهاجری پس از بازدید از خانه موزه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی که صبح روز گذشته انجام شد، در دیدار با یاسر هاشمی، عوامل اجرایی موزه و مردمی که برای بازدید از خانه موزه آمده بودند، با یادآوری خاطراتی از سالها همراهی، همدلی و همراهی با آیت الله هاشمی رفسنجانی، گفت: واقعاً جای ایشان در حال و هوای امروز کشور خالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهاجری، صداقت در گفتار و رفتار را ویژگی بارز آیت‌الله هاشمی در تمام سال‌های قبل و بعد از پیروزی انقلاب دانست و گفت: از لحاظ مادی، نیازی به پست و مقام نداشت و در مسئولیت‌ها هم از شکنجه‌های ساواک و زندان‌ها و با رای مردم، به مقام‌های بلند مملکتی رسید اما در تمام این سالها، به دور از ریاکاری و تملق، صادقانه رفتار می‌کرد و من به عنوان کسی که حداقل هفته‌ای یک بار با ایشان ملاقات داشتم، گواهی می‌دهم که ایشان در گفتار هم، مانند رفتارشان صادق بودند.

 مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی، عشق و علاقه آیت‌الله هاشمی به اسلام انقلاب و امام (ره) را برخاسته از اعتقاد ایشان دانست و گفت: هر وقت در دیدارها، صحبت از امام می شد، مخصوصاً وقتی به یاد برخی از اظهارنظرها و توصیه‌های امام می‌افتادند، بغض کرده و بی‌اختیار اشک می‌ریختند و در طول زندگی با برکتشان، سعی می‌کرد راه امام را ادامه دهند.

وی با تاکید بر علاقه مرحوم هاشمی به آبادانی و پیشرفت کشور گفت: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی خود بارها می‌گفتند یکی از اهدافم از پذیرش مسولیت خطیر ریاست جمهوری بویژه پس از مقطع حساس و دشوار دفاع مقدس، جبران عقب‌ماندگی‌های تاریخی و عقب افتادگی‌های هشت سال جنگ تحمیلی بود، چون در خود، توان این را می‌‌دیدم که برای پیشرفت و توسعه کشور برنامه‌ریزی و اجرا کنم.

وی افزود: این جمله نشان می‌دهد که  آیت‌الله هاشمی، دل در گرو پیشرفت کشور داشتند.

مهاجری با اشاره به فضای صمیمی و ساده منزل آیت‌الله هاشمی گفت: همیشه بر عفاف و کفاف در زندگی تاکید می‌کردند و ضمن پرهیز از اشرافی‌گری، از ذهد فروشی و ریاکاری، برای شهرت به فقر و نداری گریزان بود.

وی با یادآوری خاطراتی از دیدارهای فردی و جمعی خویش با آیت‌الله هاشمی در همین منزل گفت: بارها که تهمت‌های اشرافی‌گری و یا سایر تهمت‌های مغرضانه سیاسی علیه ایشان شدت می‌گرفت به ایشان می‌گفتیم که جواب بدهید. ایشان با لبخند همیشگی خویش می‌گفتند: چه بگویم به کسانی که خود این تهمت‌ها را می‌سازند و بهتر از همه می‌دانند که حقیقت چیست.

مهاجری با اشاره به تعبیر مظلومیت برای شهید مظلوم آیت‌الله بهشتی و آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، گفت: مظلومیت شهید بهشتی به خاطر عناد دشمنان آگاه انقلاب و منافقان کور دل بود ولی مظلومیت آقای هاشمی، به خاطر حسادت مغرضان سیاسی و دوستان ناآگاه انقلاب بود که همین موضوع مظلومیت ایشان را مضاعف می‌کرد.

وی همجواری مزار مرحوم هاشمی با مرقد امام(ره) تشییع جنازه میلیونی و عزاداری‌های خود جوش مردم در سراسر کشور به ویژه روستاها را تا ۵۰ روز پس از رحلت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، نشانه جایگاه ایشان در تاریخ ایران و اسلام دانست و گفت: هر چند خیلی‌ها تلاش می‌کنند که تاثیرگذاری آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را در تاریخ معاصر ایران،  کتمان کنند اما مردم وفادار ایران نشان دادند که واقعیت‌ها را می‌دانند و من در ایام رحلت ایشان ، به ۴۰ تا ۵۰ شهر کشور رفتم که همه جا مردم خودشان مانند عزاداری‌های مذهبی، با پذیرایی از عزاداران، هزینه می‌کردند.

 مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی، با اشاره به سکوت مسئولان در رسانه‌ها درباره نقش آیت‌الله هاشمی در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، گفت: در همین ایام که در هفته دفاع مقدس به سر می‌بریم، شما شاهدید که رسانه‌ها، به ویژه صداوسیما، به گونه‌ای تحلیل می‌کنند که انگار آیت‌الله هاشمی، فرمانده جنگ، نماینده امام و سخنگوی شورای عالی دفاع در این برهه حساس کشور نبودند.

مهاجری با بیان خاطراتی از فرماندهی آیت‌الله هاشمی در دفاع مقدس، به مقطع پایانی جنگ و عملیات مرصاد اشاره کرد و گفت: بنده به همراه  چند تن دیگر به کرمانشاه و منزل امام جمعه، جناب آقای زرندی که آقای خلخالی هم در آنجا بود رفته بودیم که آیت‌الله هاشمی، برای فرماندهی در آن شهر حضور داشتند و شخصا عملیات مرصاد را هدایت می کردند که منافقین در گردنه چهارزبر به کمین رزمندگان افتادند و تار و  مار شدند.

وی افزود: چند سال بعد به کرمانشاه رفتم و دیدم در چهارزبر، موزه‌ای از آن مقطع جنگ درست کرده‌اند و در آن از کوچک و بزرگ و حتی افرادی که کمترین نقش را در آن مقطع جنگ داشتند اسمی آورده شده بود اما هرچه در آن موزه گشتم هیچ نشانه و اثری از حضور و فرماندهی آیت‌الله هاشمی ندیدم که این خود، جای تاسف و تامل کامل دارد که کینه و حقارت افراد نسبت به ایشان تا چه حد؟!

مهاجری، با تاکید بر عدم توجه  آقای هاشمی به بی‌مهری‌ها و تهمت‌ها و تخریب‌ها، گفت: اوایل سال ۹۴ که به خاطر یک جمله دروغین منسوب به ایشان درباره موشک به دیدارشان رفتم گفتم با موج شدید توپخانه‌های تخریب چه می‌کنید؟ با لبخند همیشگی‌اش گفت شیرینی زندگی به همین مسائل است.

وی با اشاره به روح آزادگی آیت‌الله هاشمی گفت: یکی از مشهورترین انسان‌های هتاک (که نام ایشان نزد من محفوظ است) پس از پشیمانی به دیدار ایشان رفت و تقاضای عفو و بخشش کرد که آیت‌الله هاشمی به ایشان گفت: از تو هیچ گلایه‌ای ندارم و تو را بخشیدم و با آغوش باز از ایشان استقبال کرد.

مهاجری افزود: این جمله از خاطره‌های شهید بهشتی را به یاد آوردم که در همان هفتم تیر سال ۱۳۶۰ و قبل از انفجار، به شهید بهشتی گفتم: خیلی‌ها در مورد شما به ما مراجعه و تقاضای بخشش می‌کنند به آنها چه بگوییم؟ ایشان با لبخند گفتند: به همه بگو که بهشتی شما را بخشید، اما درخواستی دارم که بعد از این، فریب تبلیغات سوء را نخورند.

وی با بیان این جمله که سالها قبل از انقلاب، با خانواده هاشمی رفسنجانی آشنا هستم، به خاطراتی از همراهی محمد هاشمی با مبارزه پرداخت و گفت: باهم دانش آموز شبانه دبیرستان حکیم نظامی در قم بودیم و می‌دیدم که چگونه زندگی اسلامی و انسانی دارد.

مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی با بیان این جمله که شاید بسیاری از مردم ندانند که آقای محمد هاشمی در مسئولیت‌های بعد از انقلاب خود در صدا و سیما، وزارت خارجه، ریاست جمهوری مجمع تشخیص و..... هیچ وقت حقوق دریافت نکرده است به اقدامات رفاهی او اشاره کرد و گفت: درمانگاه و مسجد سلمان فارسی ریاست‌جمهوری، زائرسرای مشهد و... از یادگاران مسئولیت ایشان در ریاست جمهوری است.

وی در پایان این دیدار، متن دست‌نوشته‌های آیت‌الله هاشمی برای مقدمه چاپ جدید کتاب ارزش‌ها و مکتب‌ها را برای نگهداری در خانه موزه به مهندس یاسر هاشمی تقدیم کرد.

 در این بازدید یاسر هاشمی نیز ضمن تشکر از بازدید تیم تحریریه و مسئولان روزنامه جمهوری اسلامی، به ویژه‌نامه‌های این روزنامه در ایام اربعین و سالگرد رحلت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی اشاره کرد و گفت: از اسناد ماندگاری است که برای خیلی از برنامه‌ها از مطالب آن استفاده می‌کنیم.

وی با بیان جملاتی از مرحوم هاشمی رفسنجانی در خصوص حجت الاسلام مهاجری گفت: مرحوم پدرم، همیشه تاکید داشت که آقای مهاجری از دوستداران واقعی انقلاب اسلامی و در دفاع از آرمان‌های امام، صریح است و هیچ ملاحظه‌ای ندارد.

وی حضور مسئولان و خبرنگاران روزنامه جمهوری اسلامی را اقدامی پسندیده در جهت معرفی خانه موزه به مردم دانست و گفت امیدواریم مسئولان دیگر رسانه‌ها، روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها هم، گزارش‌هایی از خانه موزه تهیه کنند تا مردم و به خصوص جوانان بدانند که برای اطلاع از حقیقت و واقعیت، نباید به  تبلیغات سوء و القائات دشمنان معاند و نادان توجه کنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مسیح مهاجری خانه موزه آیت الله هاشمی رفسنجانی روزنامه جمهوری اسلامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۵۸۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوان رفسنجانی ناجی جان بیماران شد

قلب، کبد و دو کلیه محمدعلی بمانی جوان ۲۳ ساله رفسنجانی که ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ طی یک سانحه تصادف در جاده کوثرریز رفسنجان دچار مرگ مغزی شده بود، امروز طی یک عمل جراحی در بیمارستان رفسنجان برداشت شد.

قرار است، قلب این جوان برای اهدا به تهران و کبد و دو کلیه به شیراز منتقل ‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • جوان رفسنجانی ناجی جان بیماران شد
  • افلاطون در آخرین ساعات عمرش چه می‌کرد؟
  • موزه نادر، خانه‌ای برای ادب‌ورزی/ مهمانی هر روز هفته با یار مهربان
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • گرامیداشت سالروز تولد سیمین دانشور برگزار شد
  • رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟
  • فرج‌الله شوشتری به‌عنوان سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان منصوب شد
  • موزه مردم شناسی رختشویخانه - زنجان
  • تصویری دیده نشده از ۱۶ سالگی آیت‌الله هاشمی در کنار دوستانش
  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است