Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@06:17:19 GMT

کنارک نیازمند ساخت 350 کلاس درس جدید است

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۵۹۵۸۲

کنارک نیازمند ساخت 350 کلاس درس جدید است

نادر محمدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: 21 هزار و 300 دانش آموز در 200 مدرسه با 846 کلاس درس در شهرستان کنارک در حال تحصیل هستند.
وی بیان کرد: آموزش و پرورش کنارک سال تحصیلی جدید را متفاوت تر از سال گذشته با 'شعار شاداب سازی و ایجاد فضای شاد برای دانش آموزان' آغاز کرده است.
مدیر آموزش و پرورش کنارک گفت: 146 کلاس درس با اعتبارات دولتی و مشارکت خیران از سال 1384تاکنون در سطح این شهرستان ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: 10 فضای آموزشی با 28 کلاس درس توسط خیران در سطح شهرستان کنارک از ابتدای سالجاری تاکنون کلنگ زنی شده است.
محمدی ادامه داد: 9 فضای آموزشی جدید تا یک ماه آینده در شهرستان کنارک تکمیل و به بهره برداری می رسد.
وی تصریح کرد: 23 مدرسه خیری با 80 کلاس درس توسط خیران مدرسه ساز در سالهای اخیر در کنارک ساخته یا تفاهم نامه ساخت امضاء شده است که در صورت تکمیل بخشی از مشکلات کمبود فضای آموزشی این شهرستان مرتفع می شود.
رئیس آموزش وپرورش کنارک گفت: هفت مدرسه با ٦٦ کلاس درس و یک هنرستان شبانه روزی دخترانه در بخش زرآباد از محل اعتبارات دولتی در حال ساخت است.
وی ادامه داد: با تکمیل فضاهای آموزشی در دست ساخت و یا کلنگ زنی شده سرانه فضای آموزشی شهرستان کنارک به ازای هر دانش آموز به سه متر و 80 سانتی متر ارتقا پیدا می کند.
محمدی جایگزینی 20 مدرسه 2 شیفته و50 فضای آموزشی تخریبی با کلاس های درس استاندارد را خواستار شد.
وی بیشترین مشکل در بحث فضای آموزشی شهرستان کنارک را مربوط به فضاهای یک کلاسه ساخته شده عنوان کرد.
مدیر آموزش و پرورش کنارک خاطرنشان کرد: با توجه به رشد جمعیت دانش آموزی در روستاها آموزش و پرورش با چالش بزرگی در کمبود فضا مواجه شده است.
وی اظهار داشت: امسال 84 نفر از دانش آموزان شهرستان کنارک در دانشگاهای روزانه و فرهنگیان قبول شده اند که از این تعداد 36 نفر در دانشگاه فرهنگیان پذیرفته شده اند.
محمدی ادامه داد: سه سال متوالی دانش آموزان بومی حوزه کنارک موفق شده اند 100 درصد سهمیه بومی شهرستان در دانشگاه فرهنگیان را کسب کنند.
وی بیان کرد: با تاسیس 14 مدرسه متوسطه اول و دوم در مناطق روستایی قدم های خوبی در جذب بازماندگان از تحصیل بویژه دختران برداشته شده است.
مدیر آموزش و پرورش کنارک گفت: برای جلوگیری از ترک تحصیل دختران روستایی در پایه های پنجم و ششم ابتدایی در اکثر روستاها برای مدارس مختلط معلم خانم در نظر گرفته شده است.
وی این اقدام را در عدم ترک تحصیل دختران موثر دانست و تصریح کرد: پیگیری راه اندازی دبیرستان دانشگاه دخترانه و پسرانه برای کمک به دانش آموزان کنارک از دیگر اقدامات مدیریت آموزش و پرورش این شهرستان است.
محمدی با بیان اینکه هم اینک 935 نفر کادر آموزشی در کنارک وجود دارد، خاطرنشان کرد: بیشترین مشکلات آموزش و پرورش این شهرستان کمبود نیروی انسانی متخصص است که باید 60 معلم جدید استخدام شوند.
وی ادامه داد: حرفه آموزی و دست سازه های دانش آموزی در مدارس و خرید آن توسط سازمان دانش آموزی، برگزاری کلاس های ضمن خدمت برای فرهنگیان و آموزش نیروی انسانی، تقویت بنیه علمی و آموزشی دانش آموزان، شناسایی و استعداد یابی دانش آموزان مستعد روستایی و تقویت آنها از برنامه های سال تحصیلی 97-98 آموزش و پرورش کنارک است.
مدیر آموزش و پرورش کنارک افزود: ایجاد فضای آرام همراه با تفاهم و دوستی در بدنه آموزش و پرورش این شهرستان و اعتماد سازی، حفظ شان و منزلت همکاران فرهنگی باعث شده همکاران دغدغه کمتری داشته باشند.
محمدی ساخت 350 کلاس درس جدید توسط اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس و یا خیران را خواستار شد و خاطرنشان کرد: با اعتبارات اندک نمی توان انتظار حل مشکلات فضاهای آموزشی کنارک را داشت.
به گزارش ایرنا شهرستان کنارک با 11هزار و 567 کیلومتر مربع وسعت، 98 هزار و 212 نفر جمعیت در 640 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان و در ساحل دریای عمان (مکران) واقع شده است.
3043**3213
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: اهواز آموزش و پرورش استاندارد سیستان و بلوچستان مدیر آموزش و پرورش معلم اهواز امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۵۹۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است

ایسنا/آذربایجان غربی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان‌غربی گفت: سرانه فضای آموزشی در استان وضعیت مناسبی ندارد و نیازمند تخصیص اعتبار برای احداث و تکمیل مدارس استان هستیم.

یاسر رهبردین، ۸ اردیبهشت ماه در آئین تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی که در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد، با بیان اینکه تکمیل مدارس نیمه تمام اولویت استان است، افزود: آذربایجان‌غربی، استانی طولی است و ۳۴ درصد مردم در روستاها ساکن هستند لذا توجه به مدارس در روستاها جزو اولویت‌های استان است. 

وی با بیان اینکه تاکنون اعتبارات خوبی جهت تکمیل مدارس و احداث مدارس جدید تخصیص یافته است، خواستار توجه ویژه به استان با تخصیص اعتبارات ملی، جهت احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام شد. 

رهبردین با بیان اینکه در دولت سیزدهم اقدامات خوبی در بحث احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام انجام شده است، گفت: نیاز است جهت جبران کمبود سرانه فضای آموزشی بیش از این تلاش شود. 

علی مطهری، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی نیز در این مراسم افزود: در دولت سیزدهم، ۱۰۳۴ کلاس درس به کلاسهای درس استان اضافه شده است. 

وی با بیان اینکه ۱۷۰۰ کلاس درس استان نیمه تمام است، اضافه کرد: برای رسیدن به میانگین کشوری در سرانه فضای آموزشی، احداث ۵ هزار کلاس درس نیاز استان است. 

مطهری از افزایش نزدیک به ۴ برابری مشارکت خیرین نسبت به سنوات گذشته در امر مدرسه سازی خبرداد و افزود: آذربایجان غربی جزو ۴ استان اول نیازمند گسترش فضای فیزیکی است لذا شتاب گرفتن مدرسه سازی امری ضروری است. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه شعار محوری آموزش و پرورش، تحول است، گفت: لازمه تحول، تامین نیروی انسانی، فضا و تجهیزات آموزشی و محتواست اما از ارکان اساسی توسعه، پیشرفت و تحول در آموزش و پرورش، توسعه فضا و تجهیزات آموزشی است. 

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان نیز از تعهد خیرین برای ساخت ۷۷ مدرسه با ۴۱۶ کلاس درس در جشنواره خیرین مدرسه ساز امسال خبرداد و افزود: برای ساخت این تعداد کلاس درس به هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است. 

آخوندیان تصریح کرد: در جشنواره خیرین سال ۱۴۰۱، ۸۹ مدرسه با ۴۴۵ کلاس درس با اعتبار ۴۳۸ میلیارد تومان تحویل آموزش و پرورش شد. 

به گزارش ایسنا، در این مراسم از زحمات قهرمان رحمانی، مدیرکل سابق تقدیر و پیام صدقی به عنوان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی معرفی شد.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • بازدید سرزده فرماندار مهاباد از کارگاههای فنی و حرفه‌ای
  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • اضافه شدن ۱۹۵ کلاس درس به فضای آموزشی مسجدسلیمان
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است