Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@09:39:50 GMT

ایران برنامه‌ای برای کاهش تولید نفت ندارد

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۶۲۷۷۱

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران به صراحت اعلام کرد که این شرکت هیچ برنامه‌ای برای کاهش تولید نفت ندارد و تولید با همه توان ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، علی کاردر شامگاه یکشنبه (هشتم مهرماه) در حاشیه آیین امضای قرارداد ساخت مخازن ذخیره‌سازی نفت خام و تاسیسات جانبی آن در جاسک در جمع خبرنگاران گفت: شرکت ملی نفت ایران به همه درآمدهای نفتی خود دسترسی دارد و حتی امسال با افزایش درآمدهای حاصل از فروش نفت خام نیز روبه‌رو بوده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر این که به راحتی پول حاصل از فروش محموله‌های صادراتی نفت خام را وصول می‌کنیم، ادامه داد: تلاش‌هایی که وزارت امور خارجه برای حصول توافق با اتحادیه اروپا در دستور کار دارد به‌منظور دستیابی به راه‌حل‌ها و طرح‌های مختلف برای اجرا در شرایط گوناگون است.

 مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران اظهار کرد: پرداخت پول نفت از سوی هند به صورت روپیه هنوز قطعی نشده است.

کاردر در پاسخ به پرسشی درباره الگوی جدید قراردادهای نفتی که پیش روی شرکت ملی نفت ایران قرار دارد، گفت: اکنون در حال مذاکره هستیم و احتمال می‌رود قرارداد بعدی در این قالب با کنسرسیومی متشکل از شرکت‌های روس امضا شود.

وی درباره بیمه محموله‌های نفتی نیز عنوان کرد: هم‌اکنون خودمان این فرآیند را به‌طور کامل انجام می‌دهیم و ریسک آن را هم پذیرفته‌ایم.

معاون وزیر نفت در جمع خبرنگاران از ادامه مذاکرات با هندی‌ها برای توسعه میدان گازی فرزاد بی نیز خبر داد و با اشاره به قراردادی که امروز برای ساخت مخازن ذخیره‌سازی نفت در بندر جاسک امضا شد، توضیح داد: این قرارداد با هدف ایجاد ۱۰ میلیون بشکه ظرفیت ذخیره‌سازی در قالب روش ساخت، بهره‌برداری و واگذاری (BOT) امضا شد و پس از تکمیل و تحویل مخازن، حتی اگر نفت خامی در این مخازن ذخیره نشود، شرکت ملی نفت ایران اجاره آن را پرداخت می‌کند، الگوی مشابهی را نیز در مخازن گناوه داشتیم که در قرارداد جاری نیز به همان شکل عمل می‌شود.

کاردر با اشاره به امضای قراردادهای ساخت لوله ۴۲ اینچی انتقال نفت خام گوره به جاسک ادامه داد: ساخت ورق خاصی (NACE) در این قراردادها مدنظر است که امیدواریم با تمهیدات اندیشیده شده شاهد ساخت و بومی‌سازی این ورق در کشور باشیم.

وی هدف اصلی از توسعه منطقه مکران را متنوع‌سازی نقاط صادراتی نفت خام در کشور عنوان کرد و درباره قراردادهای نگهداشت و افزایش تولید نفت تصریح کرد: این قراردادها در حال پیگیری است و تاکنون تعدادی از مناقصه‌های آن برگزار شده است که در آینده‌ای نزدیک به‌طور کامل اطلاع‌رسانی خواهد شد.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در پاسخ به پرسشی درباره گزینه آینده مدیریت شرکت ملی نفت ایران نیز گفت: چند گزینه در این زمینه مطرح و در حال بررسی است.

کاردر همچنین در پاسخ به پرسشی درباره انتخاب مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب گفت: هنوز گزینه قطعی مدیرعاملی این شرکت مشخص نشده است.

وی به پرسشی درباره انحلال مدیریت سرمایه‌گذاری شرکت ملی نفت ایران نیز اینگونه پاسخ داد: این مدیریت از ساختار شرکت ملی نفت حذف نشده است.

به گفته مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، تداوم فعالیت چهار معاونت در ساختار شرکت ملی نفت ایران نیز ازسوی مشاوری بین‌المللی در حال بررسی است و نتایج آن هنوز قطعی نشده است.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۶۲۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش قدس آنلاین، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه
  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • خسارت طوفان و تند باد به زیر ساخت و شبکه برق هرمزگان
  • بحث درباره «فیلم و سریال» به شبکه چهار کشیده شد
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • ساخت آجر‌های هوشمند انرژی با استفاده از پسماند
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • شرکت ملاردشیر، به عنوان تولید کننده برتر استان البرز برگزیده شد
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها